Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Merge netu ca melcu beat! Nu pot baga pozele in album O las pa maine!
Noapte buna!

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetele am bagat si eu una serie de poze de la intalneala de azi!!!
De raspuns o las pe maine ca acu' fug la baitza!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Am pus si eu niste poze mai recente in albumul din contul comun. Am mai sters din cele mai vechi, cele noi (vreo 6-7) sunt ultimele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Mortale pozele de la intalnire cu cele 6 carucioare insirate in parc! Sa va traisca bebeii si sa creasca mari si frumosi! Sunt niste scumpi, nici nu stiu pe care sa il laud intai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

negaracristina, sunt convinsa ca maine se vor napusti fetele sa-ti zica parerea despre ce a zis pediatrul, dar incep io: din combinatia data de dr. cel mai periculos mi se pare zaharul si eu as zice ca nu categoric. am vazut niste dintisori aparuti deja cariati de la lichidele indulcite, ceva de speriat. lapte de vaca au mancat la greu parintii nostri, daca vrei sa adopti varianta asta (nu cea mai buna alegere la varsta asta, parerea mea) nu este totusi un capat de lume. trebuie fiert foarte bine si introdus progresiv, in nici un caz deodata. poate totusi mai astepti cu lapticul de vacuta. nu stiu cum sta treaba cu milumilurile.

ma duc la culcare ca maine am serviciuuuuuu tot ma plang..maine, daca am timp la serviciu, mai intru sa ma plang in continuare ce soarta cruda am....

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Anda e drept ca (pot spune ca sunt o norocoasa din punctul asta de vedere)Dimitrie nu plange daca nu are motiv, ex: foame, sete, burtica (asta cu burtica la noi a trecut foarte repede, decat o saptamana a avut colici sanatoase, e drept ca si stateam ore sa ragaie si ce mai mishto era la masa de noapte), ragaiala pe traseu. Dar sa stii ca tot mi se pare prea mult jumatate de ora sa fie un copil lasat sa planga, nu vorbesc de maraieli. Uite chiar si tu ai patit-o, acum poate sa faca hernie.
Nu detin adevarul absolut, dar instinctul meu de mama imi spune asta si apoi mi se rupe inima in mine cand il aud ca plange, chiar daca sunt alea 30 de secunde pana reusesc sa bag biberonul in gura.

Lavi sunt convinsa ca nici o mama nu poate fi numita denaturata.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canuta-om-sucit spune:

Ah si inca un lucru, eu nu am problemele astea cu adormitul. El singur doarme, imi cere sa stea singurel, chiar daca vraeu eu sa il tin treaz nu imi iese niciodata, daca el are chef sa doarma, doarme, nu il trezesti neam. Iar seara dupa baita, masaj jumate de ora, apoi papam, jumate de ora mai cantam, ne gadilam, ma mangaie pe fata cand ma apropii de el (chestie care ma termina), dansam, etc. si apoi il pun in patutz si adoarme. Iar in timpul zilei daca il pun in patutz si il pup pe frunte apoi cu degetul mare ii fac un usor masaj intre sparancene, adoarme instant.

Pana la urma totul tine de fiecare copil, dar eu tot nu sunt de acord cu plansul.

Aura si samburelu' Dimitrie
Don't argue with an idiot, they'll drag you down to their level and beat you with experience.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

negaracristina eu folosesc cereale de la Bebelac cu mar si orez sau de la Hero cu orez, porumb si banane. Eu ii pun 2 masuri de cereal, de alea de lapte, in 140 mllapte Topfer 1. Ii dau 2 mese pe zi cu cereal ca asa ne-a recomandat dr. pt 2 saptamani si apoi mai vedem. Pe langa asta ii mai dau si mar ras cu 2 biscuitei la o masa dineinteles si cu lapte. Nu am scos nici o masa de lapte inca.Zilnic mai bea si 90 ml suc de morcov, mar si porto- cate 30 ml din fiecare amestecat si ceai cam 100 ml.Problema noastra e laptele - ca nu prea e mare bautoare de lapte .Bea cam 100-120 ml la o masa si are cam 5-6 mese pe zi.in ceea ce priveste laptele de vaca dr mea nici nu vrea sa auda de asa ceva pana la un an.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

iubitelor,

intorc si eu urarile de lamultiani fetitelor scumpe nati si karina! si sa traiasca toti iubitii si iubitele noastre, orice virsta au!

un pic, ca pic de somn, dar am aruncat un ochi si vad ca unele va ingrijorati de soarta noastra. va multumim din suflet!

maya e o dulce care nu mai doarme noaptea cum dormea. se scoala la 2 si se scoala la 6 in conditiile in care se culca seara la 8pm. n-am ce-i face, adoarme la 8 fix si gata (dupa baita si mincare) am incercat s-o culc mai tirziu, tot la 2am se scoala, parca are un ceas cu cuc in capsor:). noa, toate ar fi bune, da' io-s aia care ma scol la ea si pina dimineata (ma culc intre 12 si 1 noaptea) abia de apuc 5 ore de somn - asta in 24 de ore!!!! sint frinta, nu stiu cit o sa mai rezist.................. vreau si eu sa stau acasa si sa-mi grijesc copiii - tantile astea doua nu fac treaba buna, zau. mi-e o ciuda de mor.....

va mai zic ca maya are doi dintisori jos, i-au iesit ca ghioceii dupa zapada, un-doi. e asa o scumpa cum ride si i se vad:). promit ca punem poze proaspete pe site-u nostru, tre' sa-l bat la cap pe sean (e si el ocupat de tot, saracu)

am fost racita si cre' c-am molipsit toata casa, la un momet dat toti ne trageam nasu' si tuseam. toti inafara de maya. am zis 'ce stronga-i fata asta'. si ce credeti, saptamina trecuta am ajuns cu ea la doctor, tusea si hiriia, saraca. verdict: bronhiolita. dar ea, vesela nevoie mare:). acuma i-a trecut. tot stronga lu' mama a ramas ea.....

lia e fetita mare, vorbeste nu-i mai tace gura, pe ce limbi apuca. ma mindresc cu ea in toate partile:).

am un dor imens sa las totul si sa fiu cu fetele mele ACUMA, cind au nevoie de mine............ tre' sa rezist pina in decembrie. de-atunci sint sperante. tot bine ar fi, sint inca mici....

na, ca numa' despre mine am vorbit, m-am usurat un pic, multumesc. sper ca voi toate sinteti bine si savurati postura de mamica de bebe care incepe sa cunoasca lumea incet-incet. va string pe toate la piept si sper c-o sa va mai pot scrie din cind in cind.

cu drag........................

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Negaracristina, nu sti mai exact de ce nu e voie sa dai Milumil cu cereale? Nu sunt si cereale de la Milupa, totusi?
Fetelor, voi va scoateti copii chiar in fiecare zi afara? Ca eu il scot, indiferent de vreme (cu exceptia cetei si a ploilor puternice) si se cam cruceste lumea cand le zic cati kilometrii facem zilnic... Nu de alta dar cunosc si alte mamici care nu ii scot cu zilele de li se ruginesc carucioarele Oricum eu pe al meu tot il scot zilnic, ca la noi e deja dependenta si pentru bebe si pentru mama Mare plimbaret o sa fie asta micul! Din pacate sunt suparata ca nu prea sunt parculete in apropiere si pana ajung la ele trebuie sa merg pe niste strazi super poluate Chiar asa, oriunde ai merge parca totul este poluat.... Of, of, din punctul asta de vedere imi pare tare rau ca stau intr-un oras si nu undeva la tara!

Mergi la inceput