Vi se pare normal?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by bambolina

Dragele mele, parintii mei stau la peste 100 km de noi. Ne vedem de 5-6 ori/an si vorbim la telefon de 1-2 ori pe saptamana. Cateodata trece o saptamana si nu vorbim. Nu s-au amestecat niciodata in viata noastra ba chiar cand am avut conflicte au spus ca e treaba noastra si noi rezolvam singuri. Nu pot sa spun ca sotul meu ii adora dar nici nu ii uraste. E o relatie normala intre ei.

Eu una, nu inteleg nimic. De ce ar face asta? De ce ti-ar cere asa ceva? Trebuie sa fie mult mai mult de atat. A vrut sa te faca sa sacrifici ceva pentru relatia voastra si a ales asta, aleatoriu sau e altceva la mijloc?

Din punctul meu de vedere, daca iti cere asa ceva si mai ales faptul ca a intentat divort ma face sa ma gandesc ca are pe altcineva si nu te mai iubeste sau pur si simplu vrea sa scape din casnicia asta. Imi pare rau ca spun lucrurile astea, te rog nu te supara pe mine, dar nu e normal sa se poarte asa un sot si un tata. Poate solicitarea lui sa nu fie decat o "scuza". El de fapt sa iti ceara imposibilul pentru a avea sansa sa plece.

PS. Nu stiu de ce, dar imi aminteste de Lulu75...

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput