Vi se pare normal?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanita spune:

quote:
Originally posted by iren

quote:
Originally posted by tanita

quote:
Originally posted by iren

Ce-ar fi sa ne expui shi punctul lui de vedere?

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

iren, tie chiar iti place Nirvana sau e referinta la vre-o "treapta inabordabila"?

Imi place shi Nirvana, shi cum s-ajung acolo

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Zi si mie o scurtatura.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Akuma spune:

de la a-ti iubi parintii si la a fi mamos e cale lunga, daca stau bine sa ma gindesc ii dau dreptate sotului tau, accepta-i divortul iaru tu ramai cu mami si cu tati...

........................
cit traiesti in viata, invata sa ierti, sa spui ca iubesti, ca vrei sa fii prieten, ca daca le spui dinaintea unui mormant, nu ma are nici un sens.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

in cazul in care barbatul tau si familia ta au conflicte ireconciliabile, da, e normal.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

quote:
Originally posted by bambolina

Stie ca imi iubesc f mult parintii. Nu sunt sub influenta lor. Sunt o femeie care ia hotararile fara sfatul parintilor inca din liceu (si acum am 31 de ani). Asa considera el ca ii arat dragostea mea, printr-un sacrificiu care pe mine ma face sa sufar enorm.

Da' ce ai facut de trebuie sa-i arati in felul asta dragostea. Este ceva la mijloc, ce probabil nu vrei sa spui. In general oamenii se multumesc daca lucrurile merg bine cu casatoria si cu un copil, doi ... facuti impreuna. Ceva s-a intamplat, probabil.

www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

quote:
Originally posted by bambolina

Stie ca imi iubesc f mult parintii. Nu sunt sub influenta lor. Sunt o femeie care ia hotararile fara sfatul parintilor inca din liceu (si acum am 31 de ani). Asa considera el ca ii arat dragostea mea, printr-un sacrificiu care pe mine ma face sa sufar enorm.

Pai cel mult i-as promite ca parintii nu vor mai intra in casa voastra. Esti si tu mama..... cand copilul tau va creste cum te-ai simti sa te paraseasca pt sot/sotie????????? Mie mi se pare sacrilegiu ce-ti cere.

Elise
ma surprinde ce spui ! pai daca el are conflicte cu parintii ei sa-i interzica sotiei sa-si vada propria mama????

Eu una sa nu-mi suport socrii i-as spune sotului sa nu-mi vorbeasca de ei si sa nu stiu cand merge sa-i viziteze dar sa-i interzic sa-i mai vada mi se pare inuman. parintii sunt parinti si sunt SINGURII care sunt alaturi de tine oricea-r fi. Daca maine ai un accident si ajungi in scaun cu rotile cine o sa aiba grija de tine pe VIATA sotul sau parintii???????

Mergi la inceput

michelle, conflicte ireconciliabile inseamna ca nu e chip sa mai interactioneze, deja au ajuns la ura...
Si atunci ce sa faca?
Sa traisca omu' cu dusmanu' in casa?!

si eu l-am rugat pe barbatu-meu sa aleaga intre mine si mama-sa naturala (nu cea care l-a crescut... ci aia care l-a abandonat).

Si?
Ne e mult mai bine fara ea.

Elise

Mergi la inceput

pai ce dusman in casa, ca nu zice nimeni sa locuiasca cu ea ???????? adica nu poti sa accepti faptul ca sotul tau isi iubeste si viziteaza mama chiar daca tu o urasti??? cu ce te-ar afecta pe tine ca el o vede? cu absolut nimic. In schimb pe el il afecteaza ca nu-si vede MAMA. Pt mine MAMA e MAMA asa ca mi se pare absurd sa renunt total la mama sau la Dumnezeu pt un PENIS

PS. in cazul fetei care a dechis subiectul e vorba de mama care a nascut-o si crescut-o si cu care are relatii bune si pe care o iubeste. Mi se pare absurd ca cineva sa creada ca are dreptul sa decida relatia mama-copil.

Mergi la inceput

Nu sint sigura ca e asa cum spui.
Drept dovada, barbatu-meu n-a considerat ca aia care l-a facut si l-a abandonat cind avea citeva zile e mai importanta ca fammilia noastra.

I-am cerut sa decida...dar rezultatul n-as fi avut cum sa i-l impun.

Deci, sint cazuri si cazuri.

N-am vazut sa reiasa din intrebare faptul ca vb. de o mama draguta si iubitoare.
De altfel, cred ca o mama draguta si iubitoare n-ar fi ajuns motiv de asemenea conflict intr-o familie. Nici un parinte normal nu vrea sa-i distruga casa copilului sau.

quote:
Pt mine MAMA e MAMA asa ca mi se pare absurd sa renunt total la mama sau la Dumnezeu pt un PENIS

Daca ai mei s-ar fi facut luntre si punte sa ma desparta de barbatu-meu, probabil as fi renuntat la ei, nu la el.
Probabil e pentru mine mai mult decit "un penis".

Elise

Mergi la inceput

Elise nu poti sa compari o mama naturala cu care nu ai o relatie cu o mama naturala care te-a crescut si cu care ai o relatie de 30 de ani

1. sper ca intelegi ca eu vorbesc despre cea care a deschis subiectul si nu despre sotul tau care nu mi-a cerut parerea

2. daca fata aia isi iubeste mama si se intelege bine cu ea , tot nu conteaza in ce relatii e sotul cu soacra pt ca nimeni nu are dreptul sa decida pt altul.

Eu sunt de parere ca daca nu exista compromis nu exista nici o relatie intre doi oameni ( indiferent ca e vorba de parinti, soti , colegi de serviciu).
daca sotul isi iubeste sotia dar considera ca nu se poate intelege cu soacra poate cere cel mult
-sa nu-mi intre soacra in casa
-sa nu discuti cu soacra despre relatia noastra sau despre mine
-sa nu imi spui cand mergi sa o vezi

Atata timp cat sotia accepta sa nu mai vorbeasca cu mama ei despre tine , nu vad ce motiv mai ai tu ca sot sa-ti bagi nasul in relatia dintre un parinte si un copil

Mergi la inceput

michelle, cre' ca facem speculatii.

Din mesajul initial nu reiese ce fel de mama are bambolina, si ce fel de barbat.

Eu am dedus ca influenta mamei e nociva asupra familiei lor, si probabil o femeie normala s-ar retrage singura in conditiile astea, inainte sa-i distruga casa copilului propriu si sa-si lase nepotul fara tata.

Tu ai dedus ca barbatu-sau e nebun.
Se poate si asta.

Cre' ca n-avem suficiente informatii.

Elise

Mergi la inceput