Bebelusi de martie - aprilie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 4
Anca Micaela spune:
La multi ani, cu sanatate si fericire sarbatoritilor (si pentru cei de ieri, ca nu am apucat sa le zic...)

Multa sanatate copiilor cu probleme! Sa le treaca repede si sa fie veseli, jucausi si mancaciosi!
Am reusit sa pun pozele de la aniversarea Emei (cea cu copilasi, a doua zi dupa restaurant). Le gasiti in poze 2, martie. Ultimele sunt de la ziua lui Tudor
care e mai mic cu 6 zile decat Ema.
Ligia, saru'mana de complimente, dar nu le merit nici pe departe. Nu am mai slabit deloc.... 
Va pup pe toate si pe toti!
Anca Micaela, mama Emei Ioana
Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png
gegea spune:
Andira, ma intereseaza nr. 1 si 5. La 2 e diversitate de culori, nu model (nu?), iar 3 si 4 sunt crosetate (oricat de mult mi-ar placea cele 2, aici nu ma aventurez).
Nu vreau sa te deranjez prea mult. Sa ma ajuti cand poti tu, ok? Eventual te trec in listuta de yahoo messenger si poate luam legatura acolo (daca nu-ti e prea incomod). Cum hotarasti tu. Mersi si 
Anca Micaela, frumoasa petrecera si ce de copilasi a avut Ema invitati...
Emei zambarete si scumpe!
Carmenduta, Brad Pitt nu se dezminte. 

Ochisori superbi si perisor ca aurul are baiatul mamii. 
Noi in seara asta ne-am amuzat teribil pe seama Dariei. Inca de la pranz, am observat ca atunci cand il strig pe tati (Eugen), banguie si ea ceva ce aduce cu numele lui. Vrand sa ma conving, am repetat figura cu ceva timp in urma. Il strigam, el se prefacea ca nu aude, iar ea, din patut si cu privirea atintita pe el, incerca sa-l faca atent, strigand la intervale Ulen. ![]()
De pasit, azi a pasit si afara,
ceea ce pana acum nu facea de frica. In casa, merge din ce in ce mai bine, dar numai daca stau in fata ei, ca sa se arunce in bratele mele, lucru care o amuza mult.
A! si tot la capitolul "imbogatirea cunostintelor de vocabular", de vreo 3 zile, isi manifesta bucuria, cand se joaca singurica, in lumea ei, scotand niste sunete tare haioase, dar indescifrabile. Si ca sa inchei, nu stiu de la cine a auzit, dar o aud des zicand: aaaa, tucu-tucu-tucu.
Acum s-a cam plictisit si cred ca ii este si somn si ma striga repetat, poate-poate o aud.
tuturor si o noapte linistita!
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
rrox3 spune:

Am reusit si noi sa culcam fetele si imi bag putin nasul pe aici ![]()
Ioanei i s-a rupt cu succes turta
astazi. A fost vesela si zglobie pana a vazut tortul. Mami tot incerca sa o faca sa sufle in lumanare (stie sa sufle, ne distram de multe ori suflandu-ne reciproc in par si sufla si cand bate vantul), dar ea era complet fascinata de foc. Adevarul e ca era prima ei intalnire cu focul si pe mine si acum, ditai omul, ma acapareaza un foc... In fine, m-a luat complet prin surprindere si si-a infipt manuta in flacara!!
Am reactionat cu intarziere si i-am luat manuta, din cauza surprizei, si a apucat sa simta arsura, dar nu a patit nimic, nici macar nu s-a inrosit. Insa dupa nu prea i s-a mai parut tortul prietenos, asa ca lumanarea a stins-o prin reprezentant, mai exact Mariuca
I-am pregatit si ei tarta cu crema de vanilie si kiwi taiat marunt deasupra. A papat cam un sfert, dar i-a placut. A fost incantata si de musafiri, s-a distrat pe cinste cu ei.
Poze a facut doar sotul meu, eu n-am avut timp si de asta. Nu cred ca i s-au parut interesante aperitivele mele
, asa ca probabil nu o sa le vedeti. Sa ma uit de poze a facut si o sa postez o selectie sa-mi vedeti domnisoara cea mititica.
Aaa, haios a fost ca a ales 2/3 obiecte la fel ca Mariuca
Se vede ca sunt surioare
Amandoua au ales parfum si iconita. Ioana a completat cu un pix
, in timp ce Mariuca alesese o carte ![]()
La multi ani Nicola!!
La multi ani Vladut!! 
Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi si fericiti!
mamicilor!
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi
ligia13 spune:
Buna seara mamici!
Eu ma culc dupa ceasul vechi si habar nu am cum voi reusi sa ma trezesc dupa ceasul nou. Pregatesc filtrul de cafea din seara asta!![]()
Azi am avut aventuri! V-am zis ca i-am luat papucei lui Radu. Ei bine, cand sa-i bag in picior, erau asha de ingusti in fata ca nu au intrat. A doua pereche ratata, ca saptamana trecuta mai luase tati niste papuci nashpa. Ma rog, aia erau din vinilin , si ieftini, asha ca mi-am permis sa-i arunc si sa uit de ei.
Dar azi dadusem 600 pe astia. Asha ca am luat copilul si pe tati si ne-am dus la carrefour inapoi. Ne-a dat banii inapoi si ne-am ales altii. Cu 750 de data asta
, dar macar se incalta usor si ii sta piciorul bine.
No, asha cu mamici din astea fara experientza, sa nu mai vorbim de tatici!![]()
Radu inca mai tuseste(azi a tusit de 5 sau 6 ori). Se simte ca inca mai are mucozitati in gat.
Siropul asta de patlagina nu-mi pare ca are vre-un efect!
Eu am luat sirop de pin si tare bine mi-a facut!
Oare Radu are voie sirop de pin? Voi ce stiti?
Ma gandesc ca daca are voi de patlagina, de ce nu ar avea voi si de pin?!
O sa sun si doc de familie, dar, slabe sperante sa ma lamureasca, sunt mai degraba shanse sa-mi dea ceva chimicale pt fluidizarea mucozitatilor.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Doua fetite-surori au nevoie de noi!
rp spune:
Buna seara tuturor.
Scriu putin pe fuga, ca noi am fost astazi cu tati in delegatie la Ploiesti si Brasov si sint rupta de oboseala.
Ieri am serbat-o pe Mara cu prietenii, ca motul il taiem de Paste. Am pus si citeva poze, nu am facut prea multe, mai mult am filmat-o. Maruca mea s-a simtit foarte bine, a dansat, a luat fiecare invitat la rind sa o duca de minute sa patruleze prin toata casa, iar pe la friptura s-a retras in vastele apartamente sa se culce. Tortul nu a fost prea grozav, dar a fost gustos. Si noi ne-am simtit bine, dar a fost destul de obositor, mai ales pentru mine, care a trebuit sa-mi exercit talentele culinare.![]()
Va pup pe toate si va doresc o noapte linistita.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)
andira spune:
Cu intarziere, LA MULTI ANI Nicola si Stefan!

Raluk, cand ma uitam la pozele Alexandrei, am vrut apoi sa le vad si pe ale Nicolei, si nu stiam de ce nu merge... Tocmai vroiam sa-ti spun ca la mine nu merge, cand mi-am dat seama ca ma deconectase...![]()
Sa-ti traisca fetita, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!
Mi-a placut tare mult costumatia, in special sarafanul roz, ii statea super!
Irina, piticul meu drag
ellinia spune:
Buna tuturor!
Am avut un sfarsit de saptamana cam agitat. Daca noi am scapat de raceala - neatinsi - al meu sot e zob de aproape o saptamana, tuseste ingrozitor, nu trece nici cu pastile, nici cu leacuri babesti, nu mai stiu ce sa-i mai fac ca sa-i ameloreze un pic starea. Am fost si in deplasare cu tot cu Stefan si a fost obositor, i-am cautat si carutz si am gasit intr-un final ceva bun si rezistent.
Am mai citit din urma cat sa vad pozele lui Ako - super pamatufi
si pe cele ale lui Rp ai o fetita tare scumpa, cu ochisorii aceia mari! 
Vad ca inca mai sunt copilasi bolnaviori si mamici, multa sanatate tuturor!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
mamacita spune:
Copilul meu turbo-samurai a reusit sa ma puna jos!Ieri n-a dormit decat 1hsi 20min ziua,ceea ce se repeta a treia zi consecutiv,si bineinteles ca de pe la 7 a inceput maraiala si a tinut-o asa pana la 10 seara,cand a cazut lat.Va asteptati ca a dormit vreo 12 ore?Nici gand,a dormit fix 9h45min,cum face cand e obosit,altfel doarme 9 ore cu trei treziri.Macar nu s-a trezit.dar pe mine tot pe la 7 seara m-au luat ameteli ca de lipotimie si a trebuit sa ma culc o ora,ca nu ma mai puteam tine pe picioare;sedentara de mine,neobisnuita cu atata activitate fizica...Noroc ca era barbatul meu acasa.
Multumim pentru ultima strigare,vorba danutei,ei,nino,adseana,gegea,rrox,coco,andruzza,ana,carmen,andira,AncaMicaela si elibui.Vad ca ligia si zuzu ne-au sarit la numaratoare,ne asteapta sa intram si noi in randul copilasilor.Daca suntem asa mici...![]()
Am vazut pozici cu doua domnisoare scumpe foc,Mara si Nicola,bucalate,zambarete si cu rochitele lor rosii
raluk,cu intarziere LA MULTI ANI;mi-au placut mult fustita de blugi cu bluzonul roz
si hainuta alba de plimbare.
am vazut si un baietel frumoooos rau,l-am pupat pe monitor,pe Rares,care nu se lasa si are si el trening rosu.Mie mi-a placut costumasul jacheta+pantaloni cu care era la cumparaturi
gegea,ce scumpa Daria cu vocabularul ei;sa te tii cand ne-om apuca de traduceri si ei se vor enerva ca nu-i intelegem mai repede cand ne vorbesc cu asa dictie!Dar tu stii ca mi-ai amintit ca si noi avem curte?!Pur si simplu cand voiam sa-l scot,ieseam in oras,am uitat de-a binelea ca se poate iesi si in curte!![]()
![]()
![]()
rrox,asa a facut cunostinta Ioana cu cea mai importanta descoperire a omenirii
;mi se pare si normal sa fie fascinata.Pupici exploratoarei!
ellinia,ce carut ati luat?
Sotul tau a incercat niste Bromhexin sau Mucosolvan?Eu am iesit din doua pneumonii virale cu ele.Ar trebui sa il ajute.Sanatate!
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
utocatalina spune:
Buna ziua mamici..am si eu o intrebare, daca printre voi mai sunt mamici care alapteaza si au fost la mare, au stat la plaja sau au facut solar...influenteaza cumva alaptarea? Exista contraindicatii cu privire la expunerea la soare/solar daca alaptezi? Se reduce cantitatea de lapte sau calitatea? Mercic si multa sanatate pentru voi si bebelinii draguti!
mamicuta de ciresica
Ciresica Bianca 
ellinia spune:
Utocatalina sigur iti vor spune fetele care au alaptat mult...eu stiu ca nu prea merge soarele sau solarul cu alaptatul.
Mamacita am luat ceva "no name" o firma italiana a fost cam singurul care nu parea fragil, are tot trei poziti - culcat, intermediar si doua de stat in sezut, parasolare, vreo doua variante de legat copilul sa nu sara, frane...din pacat nu are rotile foarte mari dar oricum e bine fata de ce am vazut si am fost in ceva magazine!
Carmenduta l-am vazut pe Rares, e o scumpete blonda- cum rontaie el si mar si biscuite!
Ana sper ca sunteti bine!
La fel si Zuzu si Adseana si Ligia sper ca sunteti si voi bine!
Zuzu am vazut pozica cu Missy...m-a apucat nostalgia...
Cenia imi pare rau ca ati fost bolnaviori, ca ati mai fost si in spital...multa sanatate si refacere grabnica!
Rrox vrem sa vedem pozicile de la ziua Ioanei! Sa-i treaca si ei vanataile!
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos