Bebelusi de martie - aprilie 2005 (89)
Raspunsuri - Pagina 3
adseana spune:

LA MULTI ANI NICOLA SI VLAD!

Rrox distractie placuta!
Ana mersi mult si multa sanatate si voua!
Noi suntem mai bine, febra nu a mai avut de vineri.De papat am papat doar mancare de regim, si am continuat cu furazolidonul.Maine incep sa ii introduc incet-incet mancarea obisnuita.Azi am fost afara, e vreme frumoasa, am stat si in carucior si ne-am plimbat un pic si pe jos...ii place daca o tinem fiecare de cate o manuta si vine intre noi.E asa de scumpaaaa
Duminica placuta in continuare va doresc!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
raluk spune:
Gegea,ninocikap,andruzza,ligia,ana,adseana,daria,adriana multumim mult de urari si noi pupam pe toti bebelusii din lista...
Noi suntem obositi dupa prima petrecere de ieri ,astazi asteptam o noua tura..
Sa va spun ca Nicola a fost superba a plans la taiat motul dar a revenit repede la zambete,a ales de pe tava pixul,peria de par si cartea cu tentataive spre cheile de la masina ,ruj si aur....o sa va mai povestesc odata ce ma mai linistesc cu musafirii.....
Va pupicim pe toate si revenim de indata ce mai avem timp....am pus cateva poze....in yahoo
mari78 spune:
Buna,
Sunt Catalin sotul lui Mari78 .
Azi dimineata Mari m-a trezit din somn "hai ca iti vine fata"... i se rupsese apa.
Am plecat intr-o fuga la spital la Giulesti si la 11:50 Teodora Maria
a venit prin cezariana cu ajutorul doamnei doctor Cezara Bucur.
Are 3540g si 51 cm, model 2006 full-option.
Va doresc numai bine si o sa mai intre Mari pe forum si o sa va mai povesteasca.
zuzunaki spune:
quote:
Originally posted by mari78
Buna,
Sunt Catalin sotul lui Mari78 .
Azi dimineata Mari m-a trezit din somn "hai ca iti vine fata"... i se rupsese apa.
Am plecat intr-o fuga la spital la Giulesti si la 11:50 Teodora Maria
a venit prin cezariana cu ajutorul doamnei doctor Cezara Bucur.
Are 3540g si 51 cm, model 2006 full-option.
Va doresc numai bine si o sa mai intre Mari pe forum si o sa va mai povesteasca.

Cataline,gresisi anuŽ daŽ nimerisi luna
Nicola si Vlad!raluk,
am vazut pozele!super!
Nicola e o domnisoara tare scumpa,tu o mamica fericita iar tortul....
excelent ca design!Sper ca si la gust
Ana,
ma bucur ca sunteti mai bine
,cum la fel ma bucur si pt printesita Alexandra!
Pupi evribadi
p.s.azi terminaram cu camera luŽBubu si l-am mutat cu patutul.Primul somn ,cel de dup-amiaza asteptam sa se incheie.a fost momentan ok dar la noapte ccred ca dorm cu el.Asa aiurea mi se pare camera noastra fara el si patutuŽlui....sa nu -l mai vad cum se trezeste in fiecare dimineata
carmenduta2003 spune:
LA MULTI ANI, GEORGE VICTOR, NICOLA ADRIANA SI VLAD STEFAN!!!
La multe lunisoare pentru Alexut, Delia si Daria si Calin.
Raluk, acum am uit la pozele voastre, ai o fetita foarte frumoasa. Imi plac si lucrusoarele cu care este imbracat. Si tortul arata foarte bine.
Cenia, sanatate multa, imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin experienta asta.
Ana , ma bucur ca sunteti bine. Se pare ca Eva este mai norocoasa si a scapat de varicela.
Andira, ai o fetita dragalasa, cu ochi minunanti si par foarte frumos. si puloverele dovedesc talentul si rabdarea ta, sunt reusite.
Rrox, petrecere frumoasa.
pe obrajorul lovit al Ioanei. Eu l-am trecut pe Rares pe Nan Junior de marti si m-a uimit cu ce placere il mananca. Nu a refuzat nici o picatura pana acum, cu toate ca inainte aveam probleme cu el. Poate se obisnuieste si Ioana cu el.
Aaa, sa nu uit, am reusit si eu sa pun
noi cu Rares in albumul "Rares 1 an".
Poze Rares
Varsta Rares
andira spune:
Catalin, sa-ti traisca fetita si sa fie sanatoasa!!
Cred ca vroiai sa scrii la Mamici de martie-aprilie 2006...
Ne faci sa devenim nostalgice...![]()
Rp, Ana71, Oanamaria, Gegea, Carmenduta, Rrox, Andruzza - multumim frumos!! 

Ligia - e si cel bleu pe acolo...in curand mai pun si altele![]()
Gegea - cu mare drag iti dau modelele, dar sa-mi zici la care.Le-am luat din revista, abia astept sa apara nr3 ![]()
Elibui - ma bucur ca s-a terminat cu bine aventura ta, insa va trebui sa ai mai mare grija de tine. Bebe e inca prea mic. Eu numar saptamanile pana ajung 32... apoi o sa numar pana la 34, 36 si tot asa...
Si se pare ca vom fi mamici de fetite!
Cu exceptia lui Zuzu care ne tine inca in tensiune
, in rest vom fi 3 mamici de 2 fetite. Rrox, vezi ca se ingroasa randurile ![]()
Legat de cerlaj, nu cred ca mai poti face.Din cate stiu, se poate face pana max in sapt 27-28. Eu l-am facut la 23 sapt, si s-a cunoscut ca l-am facut tarziu. Ma doare in permanenta jos, iar daca ies pe afara si merg nitel, imi trebuie o saptamana de stat in pat ca sa-mi revin.
Oricum, cum mi-au spus si mie fetele, cel mai bine e sa stai cuminte, fara nici un fel de efort, cu multa odihna, si duci sarcina la termen si fara cerclaj.
Te-ai gandit cum se va numi fetita?![]()
Rrox - imi pare rau de greva laptelui...Dar cred ca o sa o convingi tu pe Ioana cea cuminte...
Cum a fost la petrecere? Abia astept poze!
Zuzule - ma bucur ca Bubu e mai bine!
Am vazut si poza cu Missy.
Mi-ai adus aminte, miercuri ma duc si eu la eco, abia astept sa vad cat a crescut piticul.
Mamacita - cu intarziere La Multi Ani (lunisoare inca) pt Alexut! Taurasul vostru inteleg sa se straduieste sa va demonstreze ca nu sta nimic in calea lui...![]()
Cred ca incepe era cucuielor si a busiturilor....
sa-i treaca repede!
Irina, piticul meu drag
gegea spune:
Dragelor, se vede ca a venit primavara, ca e vreme frumoasa si ca profitati... pe aici nu prea mai dati. ![]()
Noi am stat mult in curte, am probat si tricicleta si dragalasa noastra a fost atat de incantata... Cum stateai un pic, cum misca din fundulet ca si cum si-ar lua avant, semn ca mai vroia plimbata. A dus-o tati si in carca, a privit copilasii cum se joaca, a fost tare frumos, iar ea s-a simtit excelent si ca atare acum trage un puiut de somn. Sper sa n-avem parte de revelion la noapte.
Raluk, frumoasa printesa voastra si cocheta foc! Sa va traiasca!
Ana, bine ca ai aparut cu vesti favorabile.
Va pupam pe toti! 
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Varsta iubirii noastre mici
Geani si Daria (03.04.05)
andira spune:
Sa va zic acum si de ce imi trebuie iar o sapt de recuperare: ieri am fost la Mobexpert, cu gandul sa ne luam bucatarie.
Am ochit de acum vreo luna una care mi-a placut tare mult, chiar am pus gresia si faianta la bucatarie intr-o nuanta care sa se potriveasca.
Pretul era de vreo 2900 lei + tva. Mai avem si un card de reducere de la niste prieteni, asa ca abia asteptam.
Cand colo, supriza! Desi i-am spus "consilierului" (care numai chef de noi nu cred ca avea) ca vrem exact ce e expus ca model, facand un plan pe dimensiunile bucatariei noastre, cand ne-a zis si pretul am avut un soc: 106 mil!!!
Mi-a cazut fata, normal, si am intrebat-o suav la ce se refera atunci pretul afisat. Mi-a raspuns ca nu sunt incluse dulapurile cu geamuri, inchiderea nu-stiu-cum etc (toate evident expuse, cu pretul de care va spuneam afisat pe ele).
Nu va inchipuiti ca bucataria mea are 50mp. E o bucatarie normala de bloc. N-am inteles de unde o asemenea diferenta de pret, si am plecat tare dezamagiti.
Acum trebuie sa o facem la comanda, si asta mai dureaza o luna. Si nici nu stiu daca o sa gasesc ceva sa-mi placa.
Vroiam sa luam si dormitorul, si holul, si camera de bebe de la Mobexpert. Deocamdata am lasat-o balta.
De ieri stau in pat, ca iar ma doare, si trebuie sa-mi revin pana miercuri cand ma duc la eco. Apoi, vineri la control, si sambata... ma mut la socrii! Pana o sa avem mobila, evident....
Irina, piticul meu drag
andira spune:
Am mai vazut si poze: o dulceata de fetita - Alexandra (ce se vede ca a crescut, de cand am vazut eu ultima data poze cu ea!) , si 2 baietei frumosi, cu ochi albastri - Rares si Brien!
piticilor!
Ana - m-ai impresionat... ai un baietel tare sensibil...
Multa sanatate! 
Cenia, multa sanatate si voua, imi inchipui prin ce-ai trecut... Bine ca sunteti acasa, totul va reveni la normal!
Irina, piticul meu drag
dariaevelin spune:
la multi ani Nicola si Vlad!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.