Vad ca ati facut o pauza... schimb eu capitolul si pe urma imi scriu si mesajul.
Pauza 5-10 min.
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)
Asa-asa, Kristinuza mama de Radu, lauda-te cu feciorul
! Gatttaaa cu spitalul, acasa cu tine!!! bine ai venit, cea mai luptatoare dintre mamici!!! 
Vezi ca ai de pus poze cu Raducu, sa-l vedem si noi!!
Io ii dau dreptate lui Jadi/Deni ca stresez cupilu cu prezenta, mai ales la diversificare! Azi a papat la tat-su vreo 4-5 lingurite de piure de morcov si vreo 120 ml supa!! Asa ca om fi si noi pe drumul cel bun... Pe aceasta cale, multumesc fetelor care ati sarit cu sfaturi! Si am mai primit azi un sfat, sa nu-i dau supa cu acelasi biberon cu care ii dau si laptele, ca cica s-ar putea sa prinda pica pe biberonul cu pricina!! Stiam ca bebelusilor nu le plac surprizele si ce-i drept, sa te bucuri ca vine laptele si sa te trezesti cu supa n-o fi tocmai vesel...
Am iesit si eu pe seara cu ficioru' la plimbare, e prima plimbare in carucior pe intuneric si se uita dragalasul la toate luminile! Ce bine ca s-a incalzit afara!
Ma doare capul de-mi plezneste, am mancat primii mici ai sezonului ieri si picara cam greu; voi fetelor vorbiti de CM, iaca se fac 6 luni de la nastere si 3 de la ablactare si la mine nici un semn... cred ca intru-n menopauza direct!!![]()
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72133" target="_blank">aici 
Daniela, mami de
Ioana(24.10.1999) si
Maria(17.10.2005)