Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Ginere Antoine, FELICITARI!!! O sa-ti pregateasca Ana o fripturica!!!
Ina, si tie o saptamana minunata!!!
Cristell, sanatate multa!!! Sa va faceti repede bine!!!
Cristina, cred ca ti-a fost tare greu sa-l lasi pe Victoras acasa 1 an, dar uite cum trec toate si ce baiat mare ai si ce apartament frumos!!!
Dar cred ca numai tu stii ce-a fost in inima ta cat ai fost departe; si cat de tare ai fost!
Ioana, felicitari pentru dimensiuni!!! Ce de borcanashe ai, sa tot pape Mirunica!!! Acum am citit ca te-ai oferit si tu cu crema minune! Asa ca Maddy, poti alege, tu pe unde stai, cred ca mai aproape de mine!
Carmi, pe la pranz ziceai ca te-apuci de smotru, acum cred ca ai casa luna si bec!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mrlena, de 4 ori stiu ca se trezeste . Cine stie de cate ori ii dau san sau suzeta fara sa imi dau seama .
Kristinutza bine ai revenit
Aluna, bine ai ati venit
Nanadana felicitari pentru dintisor . Noi inca nimik.

Azi a zis si MA-MA clar. Avem 8.600 g (pe cantarul de om mare am cantarit-o ). Am fost azi 2 reprize la plimbare cu ea (in total 4 ore - din care a dormit o ora). Tot mai putin doarme si afara.
Am adormit-o pe Petra, iar eu merg sa vad American Pie 4. Sper sa vad tot filmul, nu sa adorm ca de obicei la jumatatea lui.
Noapte buna!

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns godzila spune:

Voi stiti ceva de Vero? Ca nu am mai vazut-o de ceva vreme

Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Miflor deja isi freaca Antoine burtica ,cind a auzit de fripturica
Codruta mersi,felicitari pt "ma-ma" ce frumos suna ,ies ei si dintisori

ferelor eu am luat de aici o crema pt dintisori pe baza de propolis care sint foarte multumita , calmeaza bine (am facut proba azi pe Antoine )

poze

Mergi la inceput

Irina ma bucur ca totul merge bine cu sanatatea ,de cind tot zic ca ma duc si eu, da de dus mai incet

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simodina spune:

Kristinutzabine ai revenit! Lasa recuperatul ca si asa e mult si povestestte-ne despre voi! Ne-am gandit la tine!

Nadina, mama de Serban (20 aug 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Buna seara.In sfarsit am timp pt um mesaj.Iaris doarme de o jumatate de ora dupa ce toata ziua a fost marait.N-a vrut sa stea decat pe burta si isi tot ridica fundelul in speranta sa inainteze dar nu reuseste si asta il enerveaza si tipa cat e ziua de lunga, lalaie, si altele.Pe mine ma intereseaza cate zile tin efectele adverse ale vaccinului, ca e a 2-a zi cu kk naspha, cu mucus.Ce indica mucusu' asta?E vreo infectie sau pur si simplu asa e din cauza vaccinului, desi mi s-ar parea ciudat.Pana la vaccin totul a fost ok.
Mifloricico. ce frumos raspunzi tu la toata lumea.Esti o draguta.Si apropos de datele de la 6 luni, noi avem 7,9kg si 68 cm, cu 400g luate luna asta.
Nanadana, felicitari pt Antoine, si la mai multi, dar fara dureri.Noi la capitolul asta suntem in urma, ne deranjaza dar nu iese nimik.
Codruta, felicitari pt cuvintele, si Iaris spune "baba"" si "bubu" pe care il repeta dupa mine ca o moara stricata.
Kristinutza, bine ai revenit si sa speram cu nu o sa mai ai probleme, ca e asa de bine sa fii sanatos, incat nu apreciem lucrul asta decat prea tarziu.O spun eu care nu am mai trecut pe la medici dupa nastere -cezariana.
Irina, vad ca te-ai convins pe pieleaa ta ca ai dat bani in van pe Calgel, asa am facut si eu, stai linistita.Dar ma intreb chiar nu o fii nimik care sa le aline durerile?Eu, mai foloseam dentocalmin cand mi-au iesit maselele de minte, 2 la nr, restu cred ca nu mai ies.
Tonnia, te inteleg foarte bine si pe mine ma trezea Iaris la un moment dat asa, nu stiam ce are, dar cred ca erau gaze in urma diversificarii cu fructe, chiar nu stiu ce sa te sfatuiesc.Poate daca ai reusi sa-l obisnuiesti pe timpul zilei sa doarma pe spate s-ar obisnui si noaptea ar fi mai usor.Am niste prietene care dau copiilor Calma Baby ca sa doarma bine, dar nu stiu cat e de sanatos.

Chiar si eu ma intrebam ce o fi cu Hildegard, cred ca profita de soare si iese mai mult.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Marinela mersi

Eu am mai vazut-o pe Vera pe la mamicile noiembrie -decembrie 2005

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

ma gandeam sa recuperez macar cateva pagini, dar n-am reusit.
plus ca a fost o zi atat de plina pt mine...

tineti-mi pumnii, maine merg la un control sa vad daca ma lasa la vatra sau ma internez in continuare. mi-e frica de mor. ma rog, practic eu sunt "invoita" de la spital, inca nu m-au externat. dar in noaptea asta dorm acasa!!!
nu stiu daca se intelege.
daca nu mai scriu maine... inseamna ca m-au oprit in spital.

oricum, tin sa spun ca am cel mai frumos si destept copil din lume. si mai vesel. si... nu stiu... am impresia ca e genial un pic asa, in felul lui.

gata, ca mi-a trecut de mult ora de somn.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Nanadana, Dani, felicitari pt dintisori, .

Mifloriciko, ce este "electroforeza" mentionata de tine la analizele fetei?
Oricum, e foarte curajoasa fetita ta, tinem pumnii sa iasa bine analizele.

Kristinutza, bine ai revenit, ne-am gandit des la tine.
Povesteste-ne depsre tine cand ai timp, sanatate multa in continuare.

Ioana, bine ai revenit de la Boston, felicitari pentru provizii.

Fetelor, la mine s-a intors raceala asta nesuferita, mama ei de treaba, e clar ca nu-mi prieste la serviciu; ma doare gatul mai tare decat sapt trecuta si tusesc gajait, mi-e si frica sa ma apropii de copil sa nu-l captusesc din nou, de abia ce l-am reparat in weekend.

Deeci, mai mamici de bebici, noi nu avem nici dintisori, nici nu ne intoarcem in vreun fel, decat un pic pe-o parte, daca e ceva care-l intereseaza in zona sau daca o miroase pe titi. Asta la 5 luni si juma, e cazul sa ma ingrijorez? Ca vad ca la voi se intampla tot felul de chestii.
Altfel piticul e ok, alert la tot ce misca in jurul lui si zambaret nevoie mare cand e in toane bune.

Va pupic, ma duc sa asist la baia cupilasului,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput