Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (80)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

cr frumos este afara ,o splendoare ,o zi de primavara ,am intrat sa papam si plecam iarasi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Dani pentru dintisor!!!
Dana la voi deja ies si cei de sus!!! !
nanadana !
Mama ce de avem in !!!

Am plecat la doctor! Intru diseara dupa ce culc !

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna frumoaselor!!!
Ce zi frumoasa, ca si voi!
Nanadana, eu mi-am facut mustrari de constiinta ca ti-am zis de glow... ma bucur ca nu te-ai suparat!!! Pofta buna la mici!!! Ce mai face Versailles?Chem acum soarele si la Paris, dau acum comanda!!!
Cristina_m, sanatate multa!!!
Diana, Nicole, felicitari pentru progrese!!!
Si multumesc Nicole!!!
Bun venit ALuna.cata!!! Hai aici in la talk-show!
Sa va zicem si noi acum bilantul de 6 luni: 6900gr si 67 cm!!! Eu zic ca e super!!!
Astazi am fost sa-i fac fetii analizele, repetir pe cele de la 4 luni plus electroforeza; sunt gata pe joi-vineri; a stat asa cuminte iubita mamii, a plans 5 sec cat a intepat-o tanti aceea nesuferita dupa care se uita cu interes cum ii curge sangele in eprubete! Dupa care a si ras!!! Ce fata curajoasa am!!!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Salutam fetele si bebelinii!
Am umblat capiati tot we prin vizite pe la prieteni. Cu papica dupa noi, castronas, linguruta, biberoane, tot tacamul.
ne laudam ca ne-am cumparat un carucior "sportiv", de care sunt foarte multumita ca mai imi incape si altceva in portbagajul masinii, in afara de carucior. Ca cel vechi, harabaia aia, numai el trona acolo iar noi veneam cu sacosele de cumparaturi in masina. Odata nu a vrut sa oncapa nici el singur, si de nervi am venit acasa cu portbagajul deschis. De data asta am luat Babydeal Canne Multisport. Se lasa foarte tare apatarul pe spate, are si husa pentru ploaie inclusa.
Eu ma crizez ca fii-mea nu se rostogoleste si cand colo ei ii place sa stea in fund. Acum vreo cateva zile am pus-o in fund si a stat cam vreo 2-3 secunde singura. Azi am pus-o din nou si a stat mult mai mult, dar adusa in fata. Fara sa cada. Anya, nu e bine sa o las asa, nu? Nu am lasat-o, ca nu-mi placea asa in fata dar ea ar mai fi stat. Si cand o tin in pozitie semiculcata, se ridica singura in funduletz. De rostogolit tot nu se rostogoleste.

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana30 spune:

Declar ca cel mai tare ma oboseste scosul la plimbare.Am ajuns sa ma bucur cand nu-i vreme de iesit afara(eu care-s meteosensibila si cand e innorat is ca o carpa).Mihnea sta ce sta in carut cuminte,iar cand il apuca somnul se pune p-un plans de zici ca-l tai.Si plange destul de mult pana adoarme.Am impresia ca nu-i place galagia si multitudinea de stimuli de afara.Unde-s vremurile cand ,daca,stateam 5 ore afara ,5 ore dormea?Si in sfarsit adoarme,dar niciodata mai mult de juma de ora,iar dupa ce se trezeste mai rabda in liniste 15 min,apoi iar o da pe plans.Chestia asta ma oboseste la culme,tre sa ma tot invart in jurul casei sa fiu pe faza cand il apuca plansul.
Ai vostri cum se comporta in "societate"?
Si dupa ce intam in casa si-l hranesc si-l culc,vine sotul de la serviciu,care desigur ca trebuie hranit
Concluzia:is obosita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Si pentru ca nu i-am felicitat pe bb intu si eu sa le spun

La multi ani cu sanatate

Mario, Eva-Elena, Mihai-Cristian,

Alexandru, Radu-Cristian, Ana-Maria,

Vanesa
fetelor le daruim o floare ca tot a venit primavara si baietilor o masina ca sa le plimbe pe fete

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Sa scriu si io mesajul 1000.
Vedeti ce harnica sunt

MiFlore, sa va fie de bine vaccinul si sa nu aveti nici o reactie dupa.
Carmen, sa va plimbati sanatoase cu masina cea noua sport (=carut).
Dani, felicitari penrru dintisor.

Anca tot stirba este. Parca si Anya (mama de baieti) zicea ca piciului ei nu i-au dat dintii.
Lasa ca avem si noi timp sa ne creasca.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

m-am intors acasa! oare ma mai tineti minte? dupa 3 luni jumate? hmmm. recuperez, recuperez...

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Da, Cristina, acuma are si limuzina (carutul mare) si decapotabila (sport). Si noi nu mai avem loc in casa de ele

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Kristinutza, ce bine ca te-ai intors !!!
Bine ai venit.
Cum sa te uitam, mereu ne-am gandit la tine.

Las-o incet cu recuperatul, noua ne-a mers mana si gura la tastarnitza, ceva de speriat.

Carmen, si noi am schimbat caruciorul Ancai cand avea 3 luni.
Zice Victor lui taica-sau: 'ai vazut ce smechera e Anca isi schimba masina din 3 in 3 luni, nu ca tine'.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput