Endometru, ovulatie, monitorizari - 116
Raspunsuri - Pagina 3

melutzica spune:
Mey gabitz,da,n-or venit cam repede scarbele la tine?Parca numai peste cateva zile trebuiau sa vina nu?
Trebe sa va povestesc ceva:daca am ramas acum gravi,ma sparg de ras,caci marti a fost sotul sa-si faca spermograma si poate ca asa tare s-or speriat gigeii ca i-am trimis la analiza,ca poate si-au facut in sfarsit treaba cum trebuie

bubulina1 spune:
Neata fetelor! Avem o , pe danita! Sa o felicitam si poate trage picioru, ca sa mergem si noi dupa ea!
Speranta moare ultima!

Liana30 spune:
meluleeee asa mi'am zis si io...da cu vremurile astea..ce sa mai zic...vin scarbele cand vor ele..si pe cuvant nici nu ma intreaba si pe mine daca vreau sa vina...
de data asta au venit in la 23 zile...nu stiu de ce?
"Nimic nu-i imposibil!"

Madana spune:
danita felicitari sa ai o sarcina usoara.
Kitta si Liana vad ca vin peste noi. Poate luna viitoare o sa uite de noi, eu oricum le-am pus gand rau
. Kitta vad ca tu vrei sa vin cu
la tine.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

megbeng spune:
danitaaaaaa...vreau si eu cu tineeeee!!!!! mult, mult, mult , mult , mult de TOOOOOT vreau!!! am o pila, ca am deschis eu capitolul, ce zici?
sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capaaaaat!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

megbeng spune:
liana, sigur e CM?! poate e doar o sangerare ceva...si doar stii ca se poate si CM peste sarcina...vezi cum evolueaza lucrurile zilele astea, cine-stie...
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

oanabbb spune:
MEGBENG io pot sa.ti fac galerie de pe acu?
LIANO prea repede venira,nu?
KITTA eu stiu ca stimularea e maxim 3 luni.sa.mi zici si mie ce,a zis dr.
eu mai am din cele 45 zile de repaus...42!!!!!!!si atunci sa va tineti...

oanabbb spune:
fetelor va dati seama ca azi e BUNA VESTIRE
si DANITA a aflat ca e ?
mi se pare extraordinar...FELICITARI DANITA