Endometru, ovulatie, monitorizari - 116
Raspunsuri - Pagina 3
melutzica spune:
Mey gabitz,da,n-or venit cam repede scarbele la tine?Parca numai peste cateva zile trebuiau sa vina nu?

Trebe sa va povestesc ceva:daca am ramas acum gravi,ma sparg de ras,caci marti a fost sotul sa-si faca spermograma si poate ca asa tare s-or speriat gigeii ca i-am trimis la analiza,ca poate si-au facut in sfarsit treaba cum trebuie![]()
![]()
bubulina1 spune:
Neata fetelor! Avem o
, pe danita! Sa o felicitam si poate trage picioru, ca sa mergem si noi dupa ea! 
Speranta moare ultima!
Liana30 spune:
meluleeee asa mi'am zis si io...da cu vremurile astea..ce sa mai zic...vin scarbele cand vor ele..si pe cuvant nici nu ma intreaba si pe mine daca vreau sa vina...![]()
de data asta au venit in la 23 zile...nu stiu de ce?
"Nimic nu-i imposibil!"
Madana spune:
danita felicitari sa ai o sarcina usoara. 
Kitta si Liana vad ca vin
peste noi. Poate luna viitoare o sa uite de noi, eu oricum le-am pus gand rau
. Kitta vad ca tu vrei sa vin cu
la tine.
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
megbeng spune:
danitaaaaaa...vreau si eu cu tineeeee!!!!! mult, mult, mult , mult , mult de TOOOOOT vreau!!! am o pila, ca am deschis eu capitolul, ce zici?![]()
sa dea Dumnezeu sa fie bine pana la capaaaaat!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
megbeng spune:
liana, sigur e CM?! poate e doar o sangerare ceva...si doar stii ca se poate si CM peste sarcina...vezi cum evolueaza lucrurile zilele astea, cine-stie...
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)
oanabbb spune:
MEGBENG io pot sa.ti fac galerie de pe acu?

LIANO prea repede venira,nu?
KITTA eu stiu ca stimularea e maxim 3 luni.sa.mi zici si mie ce,a zis dr.
eu mai am din cele 45 zile de repaus...42!!!!!!!si atunci sa va tineti...

oanabbb spune:
fetelor va dati seama ca azi e BUNA VESTIRE
si DANITA a aflat ca e
?
mi se pare extraordinar...FELICITARI DANITA