Endometru, ovulatie, monitorizari - 116

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Eu luna asta am luat AC, acum astept rusii...z 24
O luna pauza dupa care trec pe 3 luni de diphereline asa ca bb...cine stie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanabbb spune:

LIANA si eu fac galerie de pe acum,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Mishulina, hai ca-ti raspund eu in legatura cu LH-ul:

- daca ciclul tau e mai scurt de 28 zile, ai ovulat mai devreme de ziua 14;
- daca ciclul tau e mai lung de 28 zile, ai ovulat dupa ziua 14.

Eu am facut analiza LH-ului in ziua 14, tot asa a iesit mai micut decat limita de jos pt faza ovulatorie, si la eco s-a vazut ca am ovulat in ziua 17.

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Multumesc fetelor pentru raspunsuri!
Avalon ciclul meu a fost scurt ani de zile (26 si chiar si 24 de zile) si in conditiile astea nu as fi facut analzele in ziua 14 ca ar fi fost ,evident,tarziu...Numai ca in ultima vreme (5-6 luni) a revenit la 28 de zile (cum il aveam in adolescentza)- cu exceptia lunii trecute cand a fost 27 si de aceea m-am intepat in ziua 14...
Pe vremea cand faceam teste de ovulatie se pozitivau in z 12 (la ciclu de 26) si de aceea m-am gandit ca poate si luna asta, din "obisnuinta" sa fi fost ovulatia atunci mai ales ca nu exclud o lungire a fazei luteale de la naturiste....
In fine...mai bine astept sa vad ce zice si dr. luna viitoare cand ajung la el!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Fetelorraportez si eu, Z1 intr-o zi superba de primavara. Cred ca o sa mergem in parc sa vedem toate mamicile mandre iesite cu minunatiile de copilasi la plimbare, dupa care o sa vin acasa si o sa-mi tai venele.
Oare pot sa mai continui cu stimularea cu Ovamit si luna asta? Ar fi a patra la rand? Voi ce ziceti? Oricum o s-o sun si pe dr. mai tarziu ca doar de aia mi-a dat mobilul....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melutzica spune:

Kitta,cum "sa-ti tai venele "mey??Te duci frumos in parculet,te zgaiesti la bebei,te mai minunezi de 2 ,3 ori ,apoi vii acasa si ,pe barbatel pana iese unul mic.
motzunica,stiu ca am promis ,si ma straduiesc din tot sufletul sa-mi tin promisiunea.Pana in prezent, se arata f bineeeee,nici urma de rushi
Un pupic dulce la toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cate'un pic...pic...pic..
cate'un pic...pic...pic..

incepeeeee invaziaaaaaaa..
multumesc pentru galerie sunteti minunateeee!!!!

si io sunt fericita!!!!!inca sunt!!!! deci exist!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Nu am ce spuneeee, ne-a apucat pe toate in acelasi timp... Nu-i nimic, fetelor, invatam impreuna sa numaram, nu, daca nu ne-a placut cartea?

Melutzica, iti tin pumnii stransi sa ne salvezi tu onoarea si sa te vad pe listuta aia de gravidute!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Chiar asa meluleeeee ia da'ne tu peste "bot"
Avaloaneeeee ochii de vultur sunt pe tine asa ca ai grija..sa nu cumva sa "cotesti" ca e vai de tau

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

'neatza tuturooooor!!!
raportez: z.16...am aruncat termometrul, intrucat oricunde l-as fi bagat tot 36.2 arata, ba chiar si sotului tot atat si el avea MEREU mai mult decat mine cu cateva zecimale..ok, am scapat de un inamic al zilelor mele senine si m-a gandit, pentru o schimbare,asa, sa imi pun mari sperante pe luna asta, sa va rog sa veniti peste vreo 10 zile cu galeria si la mine...sunt nitel masochista, recunosc....ca tot nu am mai cazut de mult de acolo, de foarte sus, am zis sa mai variem trairile...o sa fie EXACT cum vrea Dumnezeu

"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

Mergi la inceput