Mamici de mai-iunie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Beeeeey, daca nu gasesc maine paturica va smotocesc! Tocmai eu sa raman fara paturica....ma supar tare! Ia mai terminati cu paturicile astea! Trebuia sa nu va spun nimic!

Ce intrebare ne-a pus Lyly???

Carmina, noi am folosit Nivea si Schauma pentru spalat. Bubchen am avut numai crema de funduletz si nu mi-a placut. Bepanthenul e sfant!
Acuma vom vedea daca sunt bune alea de spalat!
In rest, uleiurile nu mi se par necesare. Daca totusi vrei sa il ungi pe bb cu ulei fa-ti-l singura, e mai bine. Asa: juma de kg se ulei de masline bun il fierbi la baign marie cu cateva flori de galbenele si musetel. Il pui in sticla si gata!!!

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Dilaural, uite-l aici: http://www.magazinultau.ro/product_id/10321/category/Articole%20pentru%20copii/product/Carucior+Grillo+BREVI+62_710+Magazinul+Tau+-+Gasesti+de+toate+dar+nu+orice/Carucior-Grillo-BREVI-62_710.htm

Eu am modelul kaki cu nisipiu in loc de grena cu crem, in rest e identic. Au si pe bleumarin complet, bleumarin cu crem...

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Inaioana... multumesc pt link-ul cu carutz. Tu l-ai luat din Prisma, asa-i? Aveau pe stoc si grena cu crem (asa cum e in poza??) Nu-mi vine sa cred ca ar fi asa de usor... ar fi o minune...!!!!

Hai maaaaaa... ca io nu iau decat o paturica roz... atat! Daca vreti, vorbesc cu vanzatoarele sa puna 2-3 bej deoparte pana luni dupa-amiaza si le spun ca veniti sigur sa le luati. Vreti???

Ref cosmetice bebe nici eu nu vreau sa folosesc multe. Numai ce e strict necesar. Sa-i las pielea sa respire... Iar la funduletz sunt convinsa ca b-panthenul e cel mai bun... sau crema de galbenele!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 27+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

referitor la cosmetice si eu sunt de parere ca nu trebuie facut folosite f multe. doar pt. funduletz iritat si pt pielea bebelinei sunt tentata sa fac un ulei pregatit de mine, cum a spus inaioana . mi se pare o idee f buna.

VoichiV30+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1702 spune:

inaioana ne vedem duminica atunci...eu o sa vin singura, pt ca din nefericire sotul meu lucreaza pana la 19:00...dar o sa-l vada si el la urmatoarea intalnire...

multumesc de informatia despre bani...eram curioasa...oricum nu stiam ca banii se dau la final...chiar ma gandeam: ce faci stai cu bani in buzunar si dai tuturor? mai trece unu', nu stii cine e dar ii dai bani ca sa ai siguranta ca toata lumea e multumita?

cam asta e..astept cu nerabdare sa-l cunosc...

si luana dupa cum vezi sunt cuminte...deci am scapat de evntuala bataie din partea ta...

a, apropos...cea la care tocmai vreau sa renunt nu mi-a luat niciodata tensiunea...ceea ce nu cred ca e ok...

va multumesc tuturor pt ajutor...

Mergi la inceput

Dilaural, da, au grena cu crem, aseara le-au adus. Sunt din noua colectie 2006 si costa 5.200.000 lei. Oricum, daca vrei iti las nr de tel de la ei ca sa iti pastreze pe cel grena , noi asa am facut. Sau daca nu mai au (ceea ce nu cred) sa iti spuna unde mai au pentur ca sunt alte 3 sau 4 magazine in Bucuresti.

Nuuuuuuuuuuu, sa nu doseasca paturicile pana luni pentru ca io ma duc maine sa iau! Tu vezi-ti de paturica ta roz si lasa-le p-alea crem in pace!

pozici

Mergi la inceput

Cristina, dar vii cu masina? Vrei sa te luam de undeva? Cat despre bani, da sotul tau la cine trebuie ulterior, nu te stresa tu. Tu nu ai nevoie de bani. Daca n-are metoda ii explica sotul meu ce si cum ca are experientza deja.
Iar despre participarea efectiva a sotului, afla ca poate participa la tot ce vrei tu sa participe inclusiv la cezariana. Eu nu vreau (si nici al meu) dar au fost mamici care au vrut si a fost permis!
Una i-a spus clar doctorului ca ea fara sotz nu face nimic, nu intra nicaieri si nu sta 1 minut. Si asa a fost!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Si eu intrebasem de cosmeticele Bubchen,pt. ca am primit niste mostre care mi se pareau numai bune pt luat la spital...sa nu ma mai car acolo pt 2-3 zile cu ditai recipientele.si pt mine(cosmetice) o sa iau tot niste mostre.Am auzit ca au la Sensi Blu niste pachetzele de la eucerin,cu demachiant sau gel,lotziune tonica si crema la 100 mii.Oricum...am alte cele cu care sa umplu bagajul.

Mergi la inceput

Da, pai eu pe alea le iau la spital. Sunt foarte bune pentru alea 2 zile, ce rost are sa te cari cu ditamai sticlele!

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dilaural spune:

Gata!!! Nu mai zis nimic despre paturici... Io ziceam sa va ajut... dar daca nu vreti... poate va bateti pe ele... hahaha!
Io ma duc la pe 6.30 sa iau ROZZZZZZZZZZZ!!!!

Va pupicesc si va doresc w/e placut si fara peripetii... cat mai multa liniste! Eu vorbesc... ca maine la 8 mergem sa luam gresie, faianta, cada, chiuveta... yupiii ce ma mai distrez!
Pa!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060619/dt/7/k/ce22/preg.png

Dilaural 27+ cu Andreea Eliza

Mergi la inceput