Mamici de mai-iunie 2006 (57)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Si sotzul meu a fost azi la peste si acum sforaie de duduie ferestrele. Roxana ce bine de tine ca ai fost pe la Mall. Cum am mai spus, azi am avut un pic de noroc ca vreo 2 ore am avut musafiri pe ioana, Katja si Traian, dar ei au plecat ca o familie fericita iar eu am ramas singuraaaaaaaaaaa . Mai eu locuiesc la 2 pasi de Mall, am tot fost la plimbare pe acolo dar in afara de Mothercare eu nu am vazut alt magazin pt. copii, mai exact acest Z. Chiar exista?
Shoricel, macar atunci cand bolesti stii de ce nu poti face altceva.... Glumesc, si eu am fost aproape o luna racita si nu-mi mai doresc asa ceva. Sa ai grija de tine si mult ceai cu lamaie si miere .
aaaaa, si am niste arsuri, zici ca sunt balaur...

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Eu acum m-am intors de la plimbare! Ce frumos a fost azi afara..Noi am jucat remi azi (si am si castigat) iar de pe la ora 7 am iesit la plimbare, abia acum am ajuns acasa..sunt franta de oboseala!
carmina magazinul Z e jos, unde e si mothercare.Sunt mai multe magazine de copii dupa locul ala de joaca!
io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Multumesc Ama, acum bine ca stiu, trec strada si raman fara bani,vedeti ce simplu e?
Si preturile aici sunt standard pt. magazinele Z sau pt. ca are spatiu in MAll sunt duble?
Ma bucur pentru tine Ama, ca ai avut o duminica placuta.

[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Am deschis un nou capitol aici:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72023" target="_blank">CAPITOLUL 58
Continuam acolo!
io 35+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Carmina, bag la lamaie de simt ca m-am acrit de tot, si la propriu si la figurat! asta e ... trece si asta ...

Roxana si la mine incepe showul tot pe la ora asta si tine pana pe la 2-3 noaptea ... si io mor de dragu' ei si de abia astept sa se nasca sa o pot smotoci in voie!

Luana m-am infuriat ingrozitor cand ti-am citit patania cu preotul! Io sunt berbeaca si la faze de genul asta ma revolt rau de tot! Imi pare rau ca nu ai reactionat tu sau sotul tau si nu i-ai zis cateva de dulce ... ca si io am un dinte impotriva preotilor si impotriva rigiditatii de care da dovada biserica de cele mai multe ori (desi ca si tine sunt credincioasa) ... ma refer la biserica ortodoxa ...

io 30+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Ama ma bucur ca te-ai relaxat azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by shoricutza

IO SUNT RACITA!!!! SI DE ABIA RESPIR!!! cat imi doresc niste picaturi de nas!!!

io 30+ cu Ana

Picaturi de nas PINOSOL.Si eu sunt racita si pe aste mi le-a recomandat doctorul.

Doina si Oana(03.04.2003)

Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png

Mergi la inceput