Mamici de mai-iunie 2006 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
neda spune:
Buna fetelor
Se pare ca numai eu slabesc...
Sper ca bb sa fie OK
Am fost si eu la cumparaturi.Pt prima oara am regretat ca nu stiu sexul bb.Am vrut sa cumpar ceva hainute pt iesirea din spital.Ma tot plimbam de la raionul de fetite la cel de baieti si uite asa nu am cumparat nimic.Acum ma tot gindesc tot mai serios daca vreau totusi sa stiu ce voi avea.
Pina la urma ma gindesc sa cumpar doar citeva lucrusoare in culori albe, galben sau chiar verde...Iar dupa nastere am sa fac grosul cumparaturilor.
V-am admirat la toate achizitiile care le-ati facut pina acum.Sint extrem de dragalase.Se vede ca le-ati ales cu mare atentie si mult drag.
Neda 28+
Burtocika spune:
Mihaela.f -
felicitari pt bebe grasunel !!!
Fetelor, eu inteleg ca acum nu se mai poarta infasatul, si inteleg ca exista motive stiintifice, dar de-aici si pana a le condamna cu atata vehementa pe cele care aleg sa-si mai infese copiii ... mi se pare cam mult ... Am vazut ca a mai fost un subiect pe tema asta in care o viitoare mamica din SUA intreba de scutece, ca la ei sunt la mare moda, si a primit niste raspunsuri destul de dure ...
Pana la urma, generatii intregi de copii au crescut infasati si sunt bine mersi, inclusiv noi, deci chiar nu mi se pare asa o problema ... Evident ca nimeni nu spune sa-ti legi copilul fedeles ca pe o sarma ...
In alta ordine de idei, as fi vrut si eu sa ajung la Dragonul Rosu, dar verisoara mea mi-a recomandat sa nu ma duc fara masina, ca de unde te lasa maxi taxi / tramvaiul e mult de mers pe jos, si eu cu burta mea si pe caldurile astea ... Merge cineva cu masina saptamana viitoare ? Ca eu sunt "pietoanca" pana-mi vine sotul de la Baia Mare, adica tocmai de Paste, cand o sa mai am 2-3 saptamani si o sa nasc ... Si as vrea si eu sa fac ceva cumparaturi pt bb ... La nevoie o sa ma duc in Obor, dar vroiam sa fac ceva economii ...
Boghi
http://community.webshots.com/user/bogdanai
carminabulina spune:
Nu mai pot de plictiseala
...Nu stiu ce sa fac ca sa imi treaca. Nu am chef nici de citit nici de filme, as sta de vorba cu cineva despre orice, si chiar in asemenea momente toata lumea are cate ceva de facut iar eu sunt singura si abandonata
. Haideti fetelor, veniti, adunati-va pe la calculator...
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
carminabulina spune:
Gabi, imi pare rau ca esti in aceiasi stare, pt. ca stiu ca nu-i foarte placut
...dar ma bucur ca nu sunt singura
...
De acum incolo o sa-mi organizes week-end-urile cu foarte mare atentie
.
[poze carmina
intalnire burtici
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;104/st/20060516/dt/7/k/2312/preg.png
gabi25 spune:
CARMINA stai linistita ca eu sambata si duminica sunt cu nervii la pamant cel mai tare....mai ales acum ca trebuie sa tot stau in pat. La TV nu prea am ce vedea, de citit nu am chef....asta mic e si el plictisit, junioara ma suteaza ...... as manca mereu (acum ca s-a coborat burta si stomacul e mai liber) dar dupa aia ma iau arsurile si greata.....etc...... traiasca HORMONII 
31+
Evolutie Daria
Poze
Roxana Claudia spune:
Sunt in asentimentul vostru fetelor! Am avut un week-end....
. Nu-mi arde nici de TV, nici de filme si nici de citit. Si nici nu sunt in stare de plimbari prea lungi: obosesc imediat. Sotul meu a fost ba la pescuit, la meci..iar eu singurica. Prietenele mele sunt ocupate...asa ca mi-am facut de lucru si am fot pe la pranz a Mall-ul din Vitan. M-am uitat la lucrusoare pt bb. Am vazut cateva costumase si pijamale chiar frumoase la Z pt baietelul meu dar sunt in mare dilema cu marimile. Am asa o burtica mare
incat ai zice ca fac vreo 2-3 bb, nu unul. Ma gandesc sa nu fie catamai lunganul.. Iar acum suport cu stoicism antrenamentul lui pt viitoarea cariera in box
.
Am cautat prosoape si paturici ceva mai subtiri, dar nimic. Aveti vreo sugestie??
Roxana Claudia
shoricutza spune:

IO SUNT RACITA!!!! SI DE ABIA RESPIR!!! cat imi doresc niste picaturi de nas!!! 
io
30+ cu
Ana
shoricutza spune:
Roxana Claudia bine ai venit la noi!
Nastere usoara si sa-ti traiasca "lunganu'"
.
Dragelor ca sa va consolez, va spun ca e mai bine sa te plictisesti decat sa bolesti!
io
30+ cu
Ana
Roxana Claudia spune:
Merci pentru urari Shoricutza! Lunganul meu incepe showul de noapte cum ma ia si pe mine somnul
, dar asa mi-e drag de el..ca pierd ore-n sir contempland toate smecheriile pe care le face. Ba ma gadila, ba da cu coatele, ba isi ridica capsorul si se incordeaza...iar la sfarsit se intinde pe transversala de ma lasa fara respiratie...cred ca ma confunda cu un sezlong
! Iar tati nici gand sa ma compatimeasca...el e mandru de sportivul familiei
.
Roxana Claudia