Mamici din nou aspirante - 14
Raspunsuri - Pagina 15
roandre spune:
Ioanatugs, asa de rau mi-a parut cand citeam dezamagirea din mesajele tale...offf. Eu totusi nu inteleg de ce dr nu te-a pus sa faci prolactina inainte de inseminare ca sa stie sigur cum este (si dc era mare sa nu mai faci inseminarea). Apoi dc stia clar ca utrogestanul creste prolactina, de ce te-a mai pus sa-l iei? Nu as vrea sa pun sare pe rana dar desi am vazut ca e vorbita destul de bine pe aici, prietena mea cea mai buna (si ea membra aici) a facut o inseminare tot nereusita cu Moisa si mi-a spus ca nu analizeaza in detaliu dosarul medical, ca e putin superficiala...adica hai s-o facem, dc e sa se prinda ok, dc nu...asta e!
Acum ea e la Tutunaru si ieri a facut laparoscopia si poate ulterior va mai incerca o inseminare dc e ok totul.
Imi pare tare rau pt tine....pt ca tre sa mai astepti inca o luna sa repari ce s-a "stricat". Sper totusi ca D-zeu sa te fi pus la incercare acum si cu prima ocazie sa il trimita pe bb la tine!
Asi, au venit uratii? Ai sunat sa intrebi dc e normal?
Irinel, eu zic ca dereglarea e si de la BU pe care am luat-o 37 zile.
Apoi...s-a mai adunat si stresul cu serviciul, bona... Si oricum eu sunt mai "defecta"
. Bine ca au venit si dupa 75 zile.
Eu acum nu ma mai preocup f tare de ideea de a mai avea un bb2 dat fiind ca de abia am inceput un nou job. Dar dc e sa vina, va fi f bine.
andreeacc, bine ai revenit! Ce frumos ca ai gradina cu iarba si flori...super!
Monu, inca putin si poate ne dai vestea cea mare!
Pupici!
Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius
asi spune:
Au venit azi cu "surle si trambite" si luna asta nu mai fac nici stimulare.O las pe luna viitoare ca nu e nici doctorul si nu vreau sa ma stresez.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
asi spune:
Hai la un nou capitol:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73644
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan