Mamici din nou aspirante - 14

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Salut!

Ufff, nu prea mai am timp de nimic. Seara ajung acasa obosita si nu mai imi arde de nimic. Bine ca am bona care imi gateste ca altfel nu stiu ce ma faceam.
La munca incet-incet invat cum stau lucrurile dar cand zic ca am mai invatat ceva, imediat mai apar alte o mie de cerinte....si tot asa!
Alexia se intelege bine cu bona, dar seara cand ajungem acasa nu stie ce sa faca sa ne atraga atentia...e tare dulce!

Altfel, dupa 74 de zile si-au facut aparitia in cele din urma si uratii. Deci incepe in sfarsit o noua luna!

Pupici!

Mihaela si Alexia- Maria26 august 2004

Multumirea aduce fericire chiar si in saracie.
Nemultumirea aduce saracie, chiar si in bogatie. - Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Roandre ma bucur ca au aprut.Sper sa vine totusi peste o luna sa nu mai intarzie atat sau poate sa vina bebe2.Bine ca Alexia e bine.Spor la serviciu!

Eu inca sunt in asteptare.Z37.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Vezi, Mami Irinel exact la asta ma refeream acu vreo cateva mesaje: la felul in care stii tu sa incurajezi omul. Am scris si eu la suparare ieri (la ce vreme a fost nici nu-i de mirare), tu ai simtit imediat care-i treaba si ai venit sa ajuti. Pai tu m-ai invatat sa sper pana in ultima clipa, asa ca eu nu mai spun nimic pana nu oi vedea ca-i alba sau neagra. Deocamdata mai am o saptamana de asteptare.

Roandre iti doresc sa fie o luna norocoasa! Ma bucur ca totul e bine si cu munca si cu bona.

Asi pai doctorul ce zice: astepti sa vina singur sau iei ceva tratament? L-ai intrebat pe dr: este normal sa intarzie atat de mult dupa laparo?

Ioana ce mai faci? Hai ca se apropie perioada buna de "munca". Continui inseminarile nu-i asa? Uite ca ma bantuie o intrebare: daca faci IA poti sa si "prestezi" sau te lasi doar in baza a ce a ajuns acolo din inseminare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Maine vreau sa ii dau telefon sa il intreb daca e normal.Nu vreau sa iau nici un tratament.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

BUNA FETELOR!

Scuze ca nu sunt prea optimista azi,
pentru ca de ce mi-a fost frica nu
am scapat. Am luat analizele de la
laborator si mi-a iesit prolactina
marita, iar testul beta - negativ.
Eram sigura ca daca nu e bebe, sigur
s-a dereglat ceva hormonal pt. ca
utrogestanul pe care l-am luat pt.
sustinerea unei eventuale sarcini,
e un hormon care a deranjat alt
hormon. Acum trebuie sa inghit
Briocriptin timp de o luna si pe
urma sa repet analiza. In conluzie
stau pe tusa o luna, putem sa prestam
cat vrem ca bebe nu se prinde cu o
prolactina marita. Am sanii mari,
plini si durerosi de parca acum
trebuie sa alaptez. Asta e! Nu o
sa mai iau utrogestan cat voi trai!
Eu stiam ca de la el creste prolactina
si i-am spus si doctoritei mele ca am
mai avut probleme cu prolactina in
trecut si stiam cum va reactiona
corpul meu. Ma bucuram de niste
analize bune inainte de inseminare
si credeam ca va fi bine si ca stie
dr. ce face, dar uite ca eu am
avut dreptate. Nu o sa mai iau
utrogestan cat voi trai! Acum
astept sa se regleze si pe urma
voi vedea ce mai e de facut!

SIM buna draga!
Mie mi-a recomandat dr. sa prestam
dupa inseminare, dar a doua zi, nu
in aceeasi seara. Pupici!

IRINEL BUNA ! Am vazut
pozele tale si mi-au placut tare mult!
Sa creasca mare baietelul si bebe din
burtica si sa fii sanatoasa si sa te
bucuri de ei!

ASI, ROANDRE pupici din partea mea

SIM

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Ioana imi pare tare rau ca n-au mers lucrurile asa cum te-ai fi asteptat! Dar stii ceva: si noi suntem la fel, si noi mergem in aceeasi directie...hai, ca om reusi impreuna. Mai povestim aici una alta si intr-o zi, fara sa ne dam seama cand s-a intamplat venim si dam vestea cea mare. Stai cu noi si sigur o sa ajungem sa ne vedem in brate puiutii! Hai, te rog, nu fii trista. Ia-ti sotul si iesiti pe afara, plimbati-va, vedeti un film, jucati un tenis si o sa treaca starea asta.
Luna asta cu tratamentul nu-i voie sa prestati? Sau crezi tu ca nu ar avea cum sa se prinda. Daca nu e interdictie eu te-as sfatui sa mergi cu toata viteza inaite, ca nu se stie ce aduce ceasul.
Uite un de la mine si o . Eu stiu sigur ca o sa fii curand .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

SIM ce pot sa spun esti
o draguta! Multumesc mult pentru
incurajari si fii sigura ca stau
pe aici cu voi. Nu plec eu asa
repede, dupa o nereusita. Am trecut
prin incercari si mai grele cand am
pierdut sarcina si nu am avut pe
nimeni langa mina sa ma sustina.
Acum aici cu voi ma simt ca la terapeut,
sau mai bine chiar, pentru ca pot spune
tot ce simt si stiu ca sunt ascultata.
Dar m-am intristat, na.. , ca asa e viata
trebuie sa mai si suferim pentru ca apoi
cand obtinem ce ne-am dorit sa ne bucuram
pe deplin. Cred ca astfel gandeste Dumnezeu!
Cred ca ne pune la incercare, ca sa vada
cat de mult ne dorim acel lucru si cum il
valorificam cand l-am obtinut! Doamne Ajuta
sa fie asa! Nu-i asa fetelor?
In legatura cu tratamentul Moisica nu
mi-a spus nimic ca nu as avea voie, nu!
Doar ca stiu eu ca nu se prinde cu o
prolactina mare si o stie si dr. deaceea
nu m-a mai chemat la monitorizari luna asta,
pt. ca e degeaba acum. Cand voi sta bine
la capitolul prolactina merg cu toata
viteza inainte. Si m-am hotarat sa mai
incerc natural sa raman, mai fac o pauza
si sa vedem ce se mai intampla.
Astept vesti bune de la tine luna asta1
Cine stie? Poate iepurasul vine cu un
cadou pe care il astepti de mult si meriti
pentru ca esti o fata buna!

Cu drag Ioana Tugs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi!

Roandre succes la serviciu, asa e la inceput pana inveti, apoi o sa ti se para usor. Ma bucur ca au venit uratii (ce ciudat sa spun asta...) si sper ca luna urmatoare sa nu mai vina din motiv de bebe sau macar sa se regleze. Ma gandeam eu, nu cumva tie ti-a intarziat asa mult si din cauza stresului? A fost o perioada stresanta pentru tine cu serviciul, cu gasitul bonei... Pupici si bafta in toate.

Ioana, ce pot sa zic, eu tot mai speram ca te inseli tu si e cu bebe. E normal sa fii trista, important e ca esti gata sa o iei de la capat si ai credinta ca se poate, Dumnezeu e mare. Pupici dulci. A, si multumesc mult de aprecieri.

Simo, tu ma faci sa ma simt prost de ma mai lauzi asa. Oricum ma bucur ca a trecut ziua rea si acum esti iar pe baricade. PAi eu nu stiu cum e cand numeri zilele pana cand ai putea sa faci un test si cand sa faci testul nu mai ai motiv, ca vin uratii?...si o iei de la capat si speri si speri...si iar speri... Eu va admir pe voi ca reusiti mereu sa o luati de la capat cu toate dezamagirile, e normal sa mai ai si cate o "cadere" cateodata. Eu am fost mai norocoasa si am scapat mai repede de asteptarea asta care te omoara. De la tine am pretentii luna asta

Asi sa ne spui ce a zis doctorul. Pupici.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola fetelor,
Ioana din partea noastra. O sa fie bine o sa vezi.
Eu astept cu infrigurare sa vina azi maine mosafirii daca nu sa fac un test. desi aseara m-au mancat degetele ai am facut unul dar evident ca a iesit negativ. a fost prea devreme!
pup

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Bine v-am regasit dragele mele!

Eu n-am mai intrat de multisor pe aici, dar nu ptr ca n-as mai fi aspiranta ci ptr ca am avut de facut fata multor schimbari:ne-am intors acasa, am cautat si gasit o bona ptr Sebastian, mi-am gasit serviciu si tot asa...acum suntem ocupati si cu amenajarea gradinii si sper cala vara sa ne putem bucura de iarba si flori.

In rest prestam si noi la sf de saptamana cand e sotul acasa dar fara succes.Si m-am cam saturat sa imi fac sperante in fiecare luna in care imi intarzie ciclul (de la unul regulat de 28 de zile am ajuns la unul regulat de 35 de zile).M-am hotarat ca in mai sa ma duc la dr cu care am nascut si sa imi repet analizele, sa vedem cum oi mai sta.

Va pup si promit sa scriu mai des!

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

Am implinit 2 ani

www.snugglepie.com/ezb/273224.png" target="_blank">Cresc cate un pic in fiecare zi

Mergi la inceput