Bebelusi de mai-iunie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Sorry Beatrice eu doar am cautat in internet si am gasit un link in www.farmaline.ro/index.php?cid=1&pid=4830" target="_blank">romana si unul in www.vfg.ag/index.php?auswahl=produkt&Nummer=5060033" target="_blank">germana si ambele zic ca e interzis sub 15 ani (nu 12 cum am scris gresit).Probabil ca tu ai versiunea pt copii...O sa intreb si eu de asta la farmacie, multumesc.
Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

salutare,

multa sanatate pentru bebeii bolnaviori.sa se faca repede sanatosi.

Nelia frumoase cuvinte dar trebuie sa te dezamagesc, nu sunt scrise de Garcia. saracu om a aparut si in mas media sa spuna acest lucru. inca nu s-a descoperit cine le-a scris !!!!

Omustata, sunt varii posibilitati, dar cred ca cel mai comod este ZApp, daca nu vrei sa si ramina linia de net si dupa ce pleci.

DAnelutza cred ca mama ta ti-a dat lapte de vaca, dar indoit cu apa, asa se facea atunci. acelasi lucru mi s-a intimplat si mie. din fericire vacile de acu mai bine de 30 de ani erau mai sanatoase!!!!

Adina cazutul din pat, ca sa zic asa, este la ordinea zilei.

Monu, diseara te suna sotul meu.stii tu pentru ce

Beatriced, moaaaaaaaaaama ce surpriza ti-a facut Alex!!!!

inca odata sanatate multa la bebei!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monicica, uite ce am eu:

HUMEX SUGARI SI COPII

Lucas, da mai... Si eu m-am minunat!!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare,
Alexia nu e prea bine.Febra e la fel de mare si nu vrea sa cedeze prea repede. Desi a luat deja prima doza de antibiotic si ceva antitermice si nimik. Arde toata. Acum doarme. Cred ca are 38 cu ceva, sub care nu vrea sa coboare. E ceva fata de 39.2. Despre antibiotice pediatra noastra este contra. Asa incat ma gandesc ca le-a dat ca era nevoie. Nu ma incanta ca le ia mai ales ca este a 3-a luna consecutiva de cand suntem abonati permanenti la raceli, viroze, rosu in gat si antibiotice. Tot drumul spre casa a gemut in somn.
Stiti vreun medic homeopat, pentru BB? Dupa ce scapam si de data asta vrem sa o ducem la un medic homeopat.
multa sanatate.
Lucas, OK

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai fetelor, care m-ati invidiat pentru femeia bionica, ca mi-ati deochiat-o. M-a lasat cu fundul in balta. Aoleu, ce bine am inceput saptamina! Am tras un plins, sa ma descarc. Cred ca nu stia femeia la ce se baga, mi-a zis ca nu crede ca poate face fatza. De parca o puneam eu sa rastoarne casa cu fundul in sus. Mai are si niste probleme de sanatate. Offff! Si era asa buna, asta mic se lipise de ea si se dragaleau intr-una. In principiu o inteleg, dar daca stiam nu ma mai incurcam. Cred ca avea nevoie de bani si nu s-a gindit prea mult.
Acum tre' sa iau calea agentiilor de baby sitting

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns omustata spune:

Felicit si eu pe sarbatoritii de azi : DAVID, ANNA MIRUNA, ALEXANDER PAUL SI PHILIP CHRISTIAN..

Monu-multa sanatate Alexiei! Ti-a spus doctorita ce are?
Unde locuiesti la Ilioara, poate suntem vecine. Daca mai esti din mai acasa poate ne vom cunoaste. Eu ajung in tara pe 10 mai si stau pana pe 17 august.

Nelia-mi-a placut foarte mult fragmentul. Pacat ca nu era al lui Garcia Marquez. Este scriitorul meu preferat.

Gabitza-imi pare rau ca ai avut ghinion cu femeia. Eu nu te-am invidiat, sa stii. Dar de ce ii ziceai bionica? Sau este legat de o discutie de-a voastra pe chat? Cum se mai simte Andrei?

Beatrice-sanatate lui Alex .

Cloreta-cum mai stati l acapitolul progrese, ca la un moment dat eram cam la acelasi nivel?

Multumesc mult pentru raspunsurile legate de cablu. Pai merita din plin. Vorba Ioanei, mie imi venea o groaza telefonul inainte.

S-a interesat socrul meu si intr-adevar dureaza o luna si jumatate pana il pune. Dar o sa-l rog pe el sa ne programeze si cum noi ajungem pe 9 mai sper sa se rezolve pana atunci. I-au spus ca nu-i nici o problema daca intrerup dupa 3 luni.

Sa va spun ce face Maya mai nou. Are la pat un acvariu de la Fischer-Price care canta si se misca niste pestisori prin el. Are mai multe melodii care o linistesc si cu ala o adorm in timpul zilei. Mai nou se scoala dimineata sau in timpul noptii si isi da drumul singura la el, ala ii canta si ea adoarme la loc. Oricum fii-mea este dependenta de muzica.

Va pup si poate intru mai pe seara la noi.

Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by lucas
DAnelutza cred ca mama ta ti-a dat lapte de vaca, dar indoit cu apa, asa se facea atunci. acelasi lucru mi s-a intimplat si mie. din fericire vacile de acu mai bine de 30 de ani erau mai sanatoase!!!!

Nooo, a zis ca mi-a dat lapte de la vaca, fara apa, ca urlam de foame si i-a spus o batrina, ca pling de foame. Spre mirarea mamei, nu m-a durut burtica. De fapt eu si acum pot sa beau un litru de lapte de vaca si ala cit mai cald, proaspat mult, nefiert.
Gabitza daca stateai aproape de mine, il aduceai pe Andrei la mine, ca tot stau acasa. Imi pare rau ca te-a lasat femeia.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

Gabitzam sorry pentru bionica, vezi mai vb. cu ea, sa stea numai cu Andrei sa nu faca altceva, e foarte greu de gasit, eu tot caut din oct. anul trecut, de, poate oi fi eu pretentioasa!!! dar am spus la toata lumea in stinga si dreapta, mai astept.
am fost la 3 interviuri la firme si am ramas profund dezamagita, Ioana avut noroc ca a gasit din prima.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Danelutza, Beatrice, Fran, OlgaM, Dadym, multumim pentru urari.
Am schimbat prefixul! ...vorba unui prieten de-al nostru
N-am facut mare lucru in rest... mergem cu hamul, scotocim peste tot, am trecut peste schimbarea orei fara probleme, insa am inceput sa ne culcam din ce in ce mai tarziu. De doua zile zicem ga-ga si incercam sa spunem "shapka" - are tata o sapca cu care ii place zgatiei sa se joace, si ne tot aude spunand cuvantul respectiv.
Daca in perioada ei de nou-nascut Carina adormea pana in 19.30, acum se lungeste pana pe la 21.00 ... si nu sta o clipa locului!

Imi pare rau sa aud de bebelaci bolnaviori - multa sanatate puisorilor!
Monu, parca Nelia zicea ca nu se dau homeopate pana dupa nu-stiu-ce-varsta. Parca...
Elinor - iarasi probleme cu netul? Biencutzei!
OlgaM, unde locuiesc eu (Dr. Taberei) avem internet prin retea de cartier (nu dau nume ). La inceput am avut ceva meciuri cu ei, dar nu am de ce sa ma plang. Merge brici (se pare ca acum avem fibra optica), acces nelimitat, abonamentul este cam 45 RON /luna... Cu adresa IP publica. Instalarea n-a durat mult - maxim 2 zile de cand am semnat contractul. Oricum, in general toti au probleme de un soi sau altul, si parca ioanailinca se plangea de RDS/RCS. Oricum, internet prin cablu e mai bun decat dial-up de 1000 de ori.
Lucas pentru mesajul de zilele trecute, cand te apucase cheful de iesit din Bucuresti
Fran - avem si noi un prieten care e alergic la caldura. Imi pare rau sa aud ca Iepu mosteneste zestrea genetica a sotului tau.
Gusta, frumos colaj! Iar n-am fost pe faza Citesc din 3 in 14, si la fel si scriu.
Gabitzam, te inteleg cat esti de suparata cu bionica, pentru ca eu m-am suparat pentru mai putin de-atat: tata pleaca la Timisoara, pentru cateva zile, iar mama trebuie sa aiba grija de bunica (imobilizata la pat) si cred ca ma paste un mic concediu pe perioada cat e plecat tata... Ufff. Dar macar e temporar.
Nelia, intotdeauna te citesc cu placere, chiar daca imi pica fata cand vad ca mesajele tale - sunt mai lungi decat ale ioanei
Gata, va las ca a venit tati al Carinei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Salutare,
suntem ceva mai bine, dar cu fitze. urla imediat ce nu ii convine ceva, ce e drept dr ne-a zis ca urmeaza vreo 3 dinti sa apara. 2 sus si 1 jos. si ca sa nu mai traumatizez maimutza cu termo in popo am cumparat unul care ia temperatura din ureche. sper sa nu regret amarnic.
in rst am facut greva foamei, ca de obieci dara cum avem si scuze. antibioticele. totusi e ciudata raceala, sa nu fie viroza, ca face un kk puturos ca a primit cadou prafuri pt burtica.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput