Bebelusi de mai-iunie 2005 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Neata, popor!
Of, ce naspa e luni dimineata. Sunt chioara de somn si nu am chef de nimic. Colac peste pupaza, e o vreme afara de-ti vine sa .

Gusta - superb colajul. Multumim.

OlgaM - eu platesc doar 9 USD (depinde si de ce firma e in bloc), tot asa trafic nelimitat (asta insemnand in capul meu 24/24, ca viteza nu stiu care e). Cu dial-up-ul e intr-adevar foarte naspa, in ultima luna dinainte sa-mi puna cablul astia de la RDS, pentru ca tocmai ma infiltrasem sanatos pe DC am platit 2.200.000 (aprox. 70 USD) in conditiile in care deschideam mai multe pagini, ma deconectam, iar ma conectam si tot asa. ACuma singura chestie e sa se poata sa-ti puna numai pe 3 luni sau mai precis, sa ti-l instalelezi in 3 luni (ca idee, eu am facut contracctul in octombrie si mi l-au instalat fix pe 1 decembrie).
Si eu frecventul parcul Titan (chiar ieri am fost, a fost asa de frumos, desi cam aglomeratą, dar din pacate numai in week-end.

Monu/Nelia/Gabitza - sanatate le copilasi.

Nelia - frumoase cuvinte. Adevarul e ca viata e prea scurta si trebuie sa ne bucuram de ea cat putem, cu necazurile si bucuriile ei. Dar depinde si de fiecare cum stie sa treaca peste greutati si suparari... Nu ma indoiesc ca incet, incet o sa reapara fetele, dar mai dureaza un pic sa le treaca supararea.

Va pup si va doresc un inceput de saptamana minunat! Hai, povestiti un pic ce-ati facut in week-end. Eu sunt prea deprimata
A, sa nu uit, multumim de aprecieri pentru poze, m-am gandit eu ca va inveselesc un pic daca va arat vestitorii primaverii (ma rog, ghiocei nu mai sunt deloc la padure, dar macar ceva viorele).

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Buna dimineatza
LA MULTZI ANI ! DAVID, ANNA MIRUNA, ALEXANDER PAUL SI PHILIP CHRISTIAN, SA CRESTETZI MARI SI VOINICI

Va doresc o zi buna, vreme frumoasa si copii cumintzi.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

10 luni 8.600 kg si 73 cm
temeratura in crestere.avem 39.2. nu cedeaza. avem de luat antibiotice. am facut impachetari dar parca tot fierbinte e , mai ales la cap.

si Alexia Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

monu, insanatosire grabnica Alexiei!
Si a mea tot 73cm are la 10 luni, dar doar 8400g.

omustata, eu am internet prin cablu. RCS/RDS. trafic nelimitat, 9$/luna. este si abonament de 12$.viteza mai mare.

nelia, il stiam de ceva vreme, dar mi-a prins bine sa-l recitesc.multumesc!

azi am mutat iat mobila in camera ei.nici nu mai stiu cum sa le aranjez si sa le mut ca sa nu mai dea cu capul in diverse, sa sa nu mai intre in toate cotloanele. si numa' bine ca am terminat si am analizat situatia observand unde am acuns locurile cu probleme si unde am facut altele...ca-mi cade papadia din pat in cap, pe covor.ii pusese patul ei de lemn la marginea patului mare ca sa nu cada din patul mare cand doarme, iar ea s-a cocotat pe grilaj si a aterizat taman in cap.asa ne-am speriat amandoua! sper ca e ok.vi s-a intamplat si voua?sunt stresata.a mai cazut ea, dar nu in vf capului...mama neglijenta si iresponsabila ce sunt!!! nu mai stiu cum sa o protejez. deja am mutat de 4 ori mobila.

Andrei, Alex cum se mai simt? Sa va faceti bine cat mai curand, pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

Din utlimele mesaje am vazut ca sunt bebei bolnaviori:( Multa sanatate pentru Agata, Alexia, Andrei! Sa se faca repede bine si sa fie si mamicile linistite si odihnite.
Luluku, in Tineretuluiai sa gasesti gasca mare de mamici cu bebei la prlimbare, e si sotia varului meu printre ele. E si ea mamica de mai iunie insa nu are timp de forum.
Olga, de internet vad ca ti-au sps deja fetele. Mai e o chestie! In functie de zona unde locuiesti optezi pt una sau alta retea de cablu ca la noi (mama lor! ) e monopol pe zone, ma rog si le-au impartit ei se pare. Diferenta ar mai fi la abonamentul minim care la rds e 9 usd iar la astral e 12 usd. Si daca stai doar trei luni nu stiu cand faci cererea si cand vor veni sa instaleze ca dureaza cel putin o luna. Numai daca nu poate face cererea cineva mai inainte.

Ma intind si am multa treaba.

Am fost azi la controlul de 10 luni. Avem 9 kg, 76 cm si 6 dinti!
Am intrebat de cand pot sa incep sa ii introduc lapte normal si mi-a zis ca dupa un an chiar un an jumate pt ca pot face colite bebeii.

Altfel sanatoasa, super vesela, mananca bine, danseaza si mai nou canta

va pupam

Laura februarie 2006
Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Buna !
Monicica- SIROP DE TUSE-am gasit o reclama la un sirop/picaturi de tuse PROSPAN-e facut in Germania.Engelhard Arzneimittel-daca intelegi ceva, presupun ca e numele firmei. E pe baza de extract de hedera helix, si vad ca are dozare si pt. copii sub un an (2,5ml/de 2 ori pe zi)-siropul. (www. prospan .ro) Cica e mucolitic, bronhospasmolitic, calmant al tusei.
Monu-da' sigur e nevoie de antibiotice? Iepu' a facut si 39,7 de la viroza, dar e adevarat ca ii scadea cam la juma' de ora dupa nurofen.
Mey va dorim multa sanatate la toti puiutii bolnaviori. Se pare ca bantuie virozele...
La noi din pacate, dimineata au reaparut petele-cam cu o ora inainte de urmatoarea doza de antihistaminic. Am vorbit cu pedi si a zis ca probabil mai dureaza pana se "elimina" toate histaminele produse. Si ne-a trecut pe un regim strict-3 zile fara proteine animale, in afara de cele din lapte. Adica doar legume(fara seminte), paste, cereale simple,fructe. Cica spera sa ne descurcam...Pai cred ca Iepu' imi sare de gat de bucurie ca o vedea ca o iert de carnita, ca oricum nu-i place...

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Neatza la fete! sau salutici de pranz defapt!

DAVID, ANNA MIRUNA, ALEXANDER PAUL SI PHILIP CHRISTIAN

Una peste alta de dormit o facem, dar avem probleme cu nenorocita asta de tuse si muci la greu. NU poate respira ca in afara de Pivalone si Vibrocil nu avem... Poate mi-o trimite soacra pachetul de paste si sa-i zic de un Karvol.. Astea se mai dau cu reteta? sau le putem cumparara asa...

Cloreta multumim! Sper sa ne mai linistim.

Monu, ce faceti, cum va mai simtiti?

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicica spune:

Fran multumesc frumos, se pare ca e foarte bun, am citit putin pe internet si o multime de parinti il lauda. Multumesc inca o data!
Beatriced tu ziceai de Humex, dar am inteles ca nu e recomandat sub 12 ani...
Loreen, ce mai face Delia?

Sanatate bebelusilor bonlnavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Monicica, scrie pe el... Sugari si copii...u e din ala de adulti... Si scrie si cat sa-i dau/zi! si de cate ori!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Monu, Beatrice sanatate la bebelushi
Cloreta cred ca ar trebui sa incerci cu laptele normal, depinde de copil, mie mama mi-a dat de la patru luni lapte de vaca si n-am facut nimic, nimic, doar ca aveam burtica plina si nu mai plingeam

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre

Daniela si principesa I
SABELLA (5 iunie 2005)

Poze cu ingerasul lui mami

Mergi la inceput