Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (79)
Raspunsuri - Pagina 2
christina-m spune:
Ioana, drum bun la Botosani. Acum pe Miruna o veti pune in scaunul nou? Sa ne spui cum i-a placut, sa vedem ce ne asteapta. Si felicitari pt dintisori. Noi n-avem nici unul inca...
Sofia, super mesajele tale.
Dupa indelungi cautari, a cumparat si barbatu`meu scaun de masina pt etapa urmatoare, ca deja din scoica ii atarna copilului picioarele afara. Ne-am dus la magazin sa-l luam si vanzatoarea l-a intrebat cum e tapiteria, in ideea sa se asorteze scaunul cu masina. El a raspuns sec: de piele. Cand l-a intrebat ce culoare ar prefera, i-a zis ca ar vrea una sa nu-i zgarie scaunele . Mare bataie de cap cand vine vorba de masina lui barbatu`meu...
Da una peste alta scaunul e dragutz, desi mai trebuie sa steptam vreo 2 luni pana sa poata sta Matei in el.
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
b_irina_c spune:
quote:
Originally posted by flavia2904
ma primiti si pe mine in clubul vostru?Sint si eu o mame fericita de baiat si de fetita.s-a nascut in iulie 2000 iar Alexandra in 13 octombrie 2005 la ora 23.20 min.dupa un travaliu mult mai usor ca primul.Nu am de mult internetul dar de cind v-am gasit va citesc cind am timp[cind doarme Alexandra sau noaptea dupa ce se culca caci pina atunci,{ dupa ce vine de la gradi. la ora 16} se pune el stapin pe calculator.
Bine ai venit Flavia !
Ioana, eu le-am sters acum pe ale lui Vladut, la restul inca nu bag pana nu se voteaza democratic
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
locca spune:
Bine ai venit Flavia!
Eu sunt de acord cu ambele propuneri si chiar am trimis un mail pe adresa comuna cu retetele dar vad ca inca nu a ajuns. O sa-l mut intr-un folder cand ajunge. E OK? Oricum poate ramane acolo ca varianta de backup cand nu merge forumul, in caz ca se voteaza sa avem si aici lista.
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
godzila spune:
Irina si eu sunt de accord sa mutam carnatul care cu siguranta va creste.
Ioana, good job, uite acum ma execut si imi sterg datele de la 3 luni. Ai dreptate frumusetea sta in simplitate.
Bine ai venit Flavia!
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
b_irina_c spune:
Ma bucur ca sunteti de acord , ca mi-a fost putin teama cu propunerea sa nu supar cumva pe cineva!
Vera ce glow ti-ai pus? ca mi se pare ca seamna cu el meu...
Poze
locca spune:
Gata, am rezolvat, ocazie cu care am vazut ca am uitat sa-mi schimb numele (am trimis mai demult un mail la cineva care nu ma stie decat cu numele dinaintea casatoriei si am uitat sa-l schimb la loc).
Ruxandra, mama de www.hps.ro/matei" target="_blank"> Matei (13 sep. 2005)
christina-m spune:
Datele de la 3 luni le sterge fiecare pe ale lui sau le sterge cineva pe toate?
Cristina si Matei (29.10.2005)
POZE
b_irina_c spune:
christina-m daca toata lumea e pro le sterg eu , dar propun sa mai asteptam putin sa vedem daca nu apar alte pareri...
Poze
Anya20 spune:
Am 2 steluteee!
Flavia - bun venit!
Sunt de acord cu propunerea pt simplificarea listutei. Eu oricum n-am trecut datele de la 3 luni.
Alina
Anya mea(19 oct. 2005)
Ioana75 spune:
Ma bucur mult ca sinteti de acord cu propunerile irinei. Cui ii e lene sa-si stearga datele de la 3/6 luni, nu va faceti griji, se gaseste cineva sa le stearga.
Vera, multumesc inca o data! Ma bucur ca esti pe aceeasi lungime de "ochi" cu mine.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)