Deserturile Nataliei (7)
Raspunsuri - Pagina 8
philip spune:
natalie, merci mult pt reteta, acum nu ma pot hotari ce sa fac in we, asta cu iaurt sau musuroiu'. eh, da' pana atunci mai e si am timp sa ma decid. am promis ca pun poze, dar am uitat aseara si degeaba am luat camera la serviciu ca n-am nici cablul si nici softul ca sa pot pune pozele. diseara...
philip&andreea
copilasi dragalasi
narcisa spune:
Natalia, doar ce am facut Lady’s fingersdin jumatate de compozitie, a fost PERFEKT. Am pus vanilie(nu zahar vanilat) si are un gust....., pe Vivien(2ani) am oprit-o cu lacrimi din mincat, i-am dat 2 degetele inmuiate in frisca si tot mai vroia, norocul meu ca era inhamata in scaunelul ei.
Excelenta reteta!
toate cele bune
narcisa
Balbina spune:
quote:
Originally posted by narcisa
Natalia, doar ce am facut Lady’s fingersdin jumatate de compozitie, a fost PERFEKT. Am pus vanilie(nu zahar vanilat) si are un gust....., pe Vivien(2ani) am oprit-o cu lacrimi din mincat, i-am dat 2 degetele inmuiate in frisca si tot mai vroia, norocul meu ca era inhamata in scaunelul ei.
Excelenta reteta!
toate cele bune
narcisa
Narcisa, saracu' kopil, i-ai luat bunatate de prajitura din fata ei. Alta data ii poti face special pentru ea cu iaurt de fructe in loc de frisca, sa fii tu linistita.
Sa o mincati cu placere!
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Balbina spune:
Prajitura cu mere dupa reteta Andreei G. E bestiala la gust, se face extrem de simplu, o recomand cu caldura! Reteta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61447&whichpage=2" target="_blank">aici.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
philip spune:
uite asa a iesittortul, arata cam nasol cu ciocolata aia alba rasa, parca zici ca-i coliva dar era bestial la gust.
philip&andreea
copilasi dragalasi
Balbina spune:
philip, despre ce coliva vorbesti, nici vorba! Eu vad un tort extrem de aspectuos, ornamentul e foarte original, parca ar fi prundis de pe malul marii. Super!
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
Christel spune:
Natalia am gasit in sfarsit aici in Germ. laptele condesat indulcit.
Am gasit si acea cutie ruseasca(cutie metalica alb cu albastru) si am gasit si la Nestle-milch madchen gezuckerte kondensmilch.
Este foarte groasa, n-am desfacut cutia, dar se vede cand o agit. Cum fac o mai fierb(cutia in apa?). Pe cutia ruseasca scrie karamelisiert, asta inseamna ca e deja crema caramelizata, gata preparata?
Balbina spune:
Christel, nu cunosc germana, dar e posibil ca inscriptia "karamelisiert" sa insemne ca laptele e caramelizat deja. In Rusia exista lapte condesant gata caramelizat, sa nu te mai chinui sa-l fierbi.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
livia spune:
Laptele rusesc este gata fiert dat celalat trebuie sa-l fierbi tu(la foc domol) 2.30-3 ore intr-un vas cu apa.Cutia trebuie sa fie mereu acoperita de apa cand fierbe si mai pui si capac!
pup!
Balbina spune:
Cica se poate face si in conditii de casa laptele condensat cu zahar: se fierbe laptele cu zaharul (proportiile nu le tin minte) la foc mic pe aragaz, amestecind din cind in cind. Personal (inca) n-am incercat.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati