Deserturile Nataliei (7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

balbina: esti o dulceata. intr-adevar, trebuie sa perseverezi... si sa ai o anume pasiune.. sa te nasti cu acest talent ca sa-ti iasa asa torturi. felicitari! felicitari si pt rabdarea pe care ai avut-o sa postezi toate retetele... pe pasi de lucru.. photo/// tot ce trebuie. multumesc mult. am sa incerc si eu ceva de pasti. nu stiu inca ce...

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Pentru fetele din Germania,laptele condesat caramelizat il gasiti la Real, cutie ruseasca(alb cu albastru e cutia), este gata preparat nu mai trebuie sa-l fierbeti.
Si am luat tot de la Real, de la NESTLE, dar asta inca nu l-am incercat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

mersi Natali pt apreciere esti o draguta ,oricum a iesit delicios ,inco data mersi

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Christel, multumim de informatie, eu stiam dar nu am ajuns inca la Real

Natalia, am facut biscuitii cu ovaz, sunt f. buni si usor de facut, cred ca o sa-i fac mai des.

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Babirusa, sa aveti pofta! Si noua ne plac acesti bicuiti, mai ales baiatului meu.

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babirusa spune:

Natalia, am mai facut o tura de biscuiti, dubla de data asta si parca au iesit si mai buni . Ieri i-a mancat sotul pe toti....
numai bine!

babirusa si Alexandra(14 oct.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leliutza spune:

draga Natalia,

oauuuuu! cite retete ai .....
multumesc frumos de tot pentru ca mi-ai raspuns asa de prompt. multumesc.

o sa incerc sa fac si eu si apoi o sa va povestesc ce a iesit (de obicei nu prea imi ies).

multumesc frumos.

pup toate fetele gospodine

leliutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

Buna ziua tuturor! Nu prea scriu eu pe-aici, dar am intrat sa va spun ca reteta de brownies(cu care am avut si eu succese imense intre ai mei, multumesc, Natalia!) a aparut azi in revista Practic in bucatarie. Cu poza. Si premiu.
Natalia, stiu ca nu ai drepturi de autor ,dar pe mine m-a deranjat cumva gandul altcineva a trimis-o (sau tu esti Ioana cu pricina si ma fac aici de bacanie ?)
De la mine si de la revista respectiva recunoastere publica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by misty

Buna ziua tuturor! Nu prea scriu eu pe-aici, dar am intrat sa va spun ca reteta de brownies(cu care am avut si eu succese imense intre ai mei, multumesc, Natalia!) a aparut azi in revista Practic in bucatarie. Cu poza. Si premiu.
Natalia, stiu ca nu ai drepturi de autor ,dar pe mine m-a deranjat cumva gandul altcineva a trimis-o (sau tu esti Ioana cu pricina si ma fac aici de bacanie ?)
De la mine si de la revista respectiva recunoastere publica!

Misty, eu n-am trimis nici o reteta la nici o revista. Poza este cumva a mea din album?

------------------
Numai bine,

Natalia

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misty spune:

Nu e poza ta, ale tale arata mai bine.
Am impresia ca ei incearca in bucataria redactiei retetele care li se par interesante, fotografiile le apartin. Altii nu au insa atatea scrupule.

Mergi la inceput