Deserturile Nataliei (7)
Raspunsuri - Pagina 14
ardeiash spune:
balbina: esti o dulceata. intr-adevar, trebuie sa perseverezi... si sa ai o anume pasiune.. sa te nasti cu acest talent ca sa-ti iasa asa torturi. felicitari! felicitari si pt rabdarea pe care ai avut-o sa postezi toate retetele... pe pasi de lucru.. photo/// tot ce trebuie. multumesc mult. am sa incerc si eu ceva de pasti. nu stiu inca ce...
s-auzim numai de bine! si
Christel spune:
Pentru fetele din Germania,laptele condesat caramelizat il gasiti la Real, cutie ruseasca(alb cu albastru e cutia), este gata preparat nu mai trebuie sa-l fierbeti.
Si am luat tot de la Real, de la NESTLE, dar asta inca nu l-am incercat.
nanadana spune:
mersi Natali pt apreciere esti o draguta ,oricum a iesit delicios ,inco data mersi
poze
babirusa spune:
Christel, multumim de informatie, eu stiam dar nu am ajuns inca la Real
Natalia, am facut biscuitii cu ovaz, sunt f. buni si usor de facut, cred ca o sa-i fac mai des.
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
Balbina spune:
Babirusa, sa aveti pofta! Si noua ne plac acesti bicuiti, mai ales baiatului meu.
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
babirusa spune:
Natalia, am mai facut o tura de biscuiti, dubla de data asta si parca au iesit si mai buni . Ieri i-a mancat sotul pe toti....
numai bine!
babirusa si Alexandra(14 oct.2004)
leliutza spune:
draga Natalia,
oauuuuu! cite retete ai .....
multumesc frumos de tot pentru ca mi-ai raspuns asa de prompt. multumesc.
o sa incerc sa fac si eu si apoi o sa va povestesc ce a iesit (de obicei nu prea imi ies).
multumesc frumos.
pup toate fetele gospodine
leliutza
misty spune:
Buna ziua tuturor! Nu prea scriu eu pe-aici, dar am intrat sa va spun ca reteta de brownies(cu care am avut si eu succese imense intre ai mei, multumesc, Natalia!) a aparut azi in revista Practic in bucatarie. Cu poza. Si premiu.
Natalia, stiu ca nu ai drepturi de autor ,dar pe mine m-a deranjat cumva gandul altcineva a trimis-o (sau tu esti Ioana cu pricina si ma fac aici de bacanie ?)
De la mine si de la revista respectiva recunoastere publica!
Balbina spune:
quote:
Originally posted by misty
Buna ziua tuturor! Nu prea scriu eu pe-aici, dar am intrat sa va spun ca reteta de brownies(cu care am avut si eu succese imense intre ai mei, multumesc, Natalia!) a aparut azi in revista Practic in bucatarie. Cu poza. Si premiu.
Natalia, stiu ca nu ai drepturi de autor ,dar pe mine m-a deranjat cumva gandul altcineva a trimis-o (sau tu esti Ioana cu pricina si ma fac aici de bacanie ?)
De la mine si de la revista respectiva recunoastere publica!
Misty, eu n-am trimis nici o reteta la nici o revista. Poza este cumva a mea din album?
------------------
Numai bine,
Natalia
Bunatati
misty spune:
Nu e poza ta, ale tale arata mai bine.
Am impresia ca ei incearca in bucataria redactiei retetele care li se par interesante, fotografiile le apartin. Altii nu au insa atatea scrupule.