Bebelusi de iulie-august 2005 (85)
Raspunsuri - Pagina 5

MamideIngeras spune:
Salutare fetelor
Sunt un nou membru al comunitatii si, sper sa nu radeti de mine, nu prea stiu cum se lucreaza cu forumul.Sper sa invat
Am un baietel nascut pe 6 iulie 2005.
Voi ce le mai dati de mancare? Eu i-am dat spanac, danonino, pufuleti dar nu prea mananca de nici unele, decat cand vrea el.(normal nu?)
Pupici

anis spune:
Diana cum ai facut sa ii dai doar dim si seara tzatica?>>>
Ca pe mine ma rupe si ziua si noaptea , ar manca numai tzatica, desi papa 3 mese solide ,uneori chiar 4...si e si f activa, si cand ma gandesc ca va merge in picioare...Oricum si-a revenit repede dupa tot ce a patit, sa dea Dumnzeu sa o tina tot asa.
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Dianami spune:
Kasi, combinatiile ti le scriu maine, promit! Sucul il storc dintr-o portocala, ies aprox. 50 ml, adaug apa inca vreo 30 ml si gata. Uneori ii dau si la masa de fructe de dupa amiaza, facut tot asa.
Orez instant am luat de la Milupa si Bebelac, singurele marci la care am gasit orez simplu, fara zahar, lapte sau vanilina. Pasez fructele (in curand o sa incep sa le zdrobesc) si le adaug peste cerealele facute cu apa plata calduta. Lapte nu pun.
De constipat, se mai constipa, ma mosteneste, dar am rezolvat problema cu para la fiecare masa de fructe.
A, inca ceva, eu toate fructele i le dau crude si asta o ajuta, are scaun normal de 2 ori pe zi, chiar daca ii dau si fier.
Anis, nu am facut nimic in mod special. Pe masura ce am introdus mesele solide, a inceput sa suga tot mai putin in completare, pana a renuntat. Asa am ajuns la 2 mese pe zi de san, uneori si trei, asta pana acum 2 zile, cand a inceput sa ceara iar dupa papa solida, nu se satura cu 250 g. Probabil e puseu de crestere, cum zicea si Monica. Oricum, pe mine nu ma deranjeaza, eu am de gand sa o mai alaptez mult timp, lapte sa am, ca de cand cu tratamentul meu cu hormoni (care astazi s-a incheiat ), mi-a scazut destul de mult.
La tine cauza cred ca e spitalul. Ingrid nu cred ca mananca atata de foame, ci vrea sa stea la san din nevoia de afectiune, vrea sa te stie aproape, ca o ocrotesti si sa te simta langa ea. Incet incet o sa rareasca ea mesele de lapte.
Despre vaccin, parerea mea o stii. Multi pupici!
MamideIngeras, bine ai venit printre noi ! Hai la povestit!
M-am lungit si eu... gata, plec la nani. Noapte buna tuturor!
Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)Puiul meu iubit e atat de mare
Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

hristina spune:
quote:
Originally posted by MamideIngeras
Salutare fetelor
Sunt un nou membru al comunitatii si, sper sa nu radeti de mine, nu prea stiu cum se lucreaza cu forumul.Sper sa invat
Am un baietel nascut pe 6 iulie 2005.
Voi ce le mai dati de mancare? Eu i-am dat spanac, danonino, pufuleti dar nu prea mananca de nici unele, decat cand vrea el.(normal nu?)
Pupici
Bine ai venit in mijlocul marii noastre familii! Simte-te ca acasa!
Vrem detalii despre voi!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

anis spune:
Da ,Diana se poate sa fie din cauza spitalului sa vrea sa stea mai mult la mine in brate, numai ca si mananca ,suge f bine, nu doar se alinta.As vrea sa o lase mai usor cu tzatica,ca e cam cazul, ea e acum ca un bebe mic.
Cat despre vaccin, as vrea sa i-au cea mai buna decizie tinand cont de ce a patit Ingrid.Inainte de a avea Ingrid ceva , am zis clar ca il va face la 1 an vaccinul.Acum nu stiu,imi e cam frica, oricum o stii si dr ceva.
Cat despre alaptat si eu i-as da mai mult....desi dupa experienta asta de acum ,mi-a scazut laptele, si-a mai revenit ceva..dar nu e ca inainte.Dar daca la sf de mai va trebuii sa plec din tara 1 sapt,ca asa e in plan, sa rezolv unele lucruri, e din cauza saptamanii aia mai mult ca sigur ca va trebuii sa o intarc, ca altfel nu vad cum sa fac.
AniS si Ingrid
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

emaaimee spune:
multumim Yasmari,da cica a luat bine dupa cantarul de la health board,om vedea ce zice al nostru.
si noi ne chinuiam cu taiatul unghiilor,i le taiam cu forfecuta mea cu un circ vai-vai.am gasit la Smyths un set de unghi pt bb:unghiera,forfecuta boanta si 5 pilute.e f buna doar unghiera aia,asa repede ii tai unghiutele la manute.o fentez cu 2 mingiute sau jucarele si gata.si la picioare cand o schimb,ii pupacesc degetelele si pac ii si tai unghiutele
nici eu nu ii dau fetei ficat pt ca ficatul e practic o glanda care aduna toxinele.
Emanuela-mersi de info in leg cu reglarea scaunului.ideea e ca era reglat si acush e anormal,sper sa isi revina cat mai repede.
Cuscra-am vazut baietul si in poze si in filme,am prins unul buuun
dra Oana bea din pahar de ceva vreme si am uitat sa ma laud

Uite atat suntem de mari

Simonaci79 spune:
Kasi- multtumim si noi pt urare, si voua va dorim la fel! Am si eu o intrebare la tine daca nu te superi, ca stiu ca sotul tau e preot. Are ceva daca motul i-l tai cu o zi dupa ce a implinit un an? Tb neaparat inainte de un an? Multumesc anticipat!
Albinutzza- multumesc mult pt aprecieri, ma si intereseaza ce spuneti, dar imi si doresc mult sa respund daca stiu la intrebari pt ca stiu caut de utile imi sunt mie parerile voastre! Si chiar daca nu stiu bine, imi mai dau si eu cu parerea si cateodata mai si nimeresc! Multumim mult, intradevar Mario nu se desminte si este tare cumintel. Cateodata ma si mir ce copil cuminte am si ma gandesc ce am facut eu asa bun sa il merit! Dar lasa ca nici cu Luca nu imi e rusine. Nu mai fi suparata, are si el zile mai proaste. Si sa stii ca kie mi-a zis dna dr sa ii dau Humana 2 pana la un an, cand cred ca il trec direct pe lapte de vaca, nu mai iau nr 3. Nu stiu cum e la al vostru. Pupici si pofta buna bondarasului sa pape bine!
Monica- si eu ii dau zilnic carne, asa mi-a zis dr, bine cu exceptia zilelelor (2/sapt) cand ii dau ou si 1-2 zile cu peste, si eu ii dau numai vita. Si mi-a zis ca nici la cant nu mai avem restrictii, pot sa ii dau chair si la 2 mese pe zi.
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos

emaaimee spune:
vroiam de mult sa va intreb despre detergentul cu care spalati hainutele bb.mai ales in Ro ca venim si stam destul.
poate ati vazut ce body patat de papa aveam data trecuta cand v-am invitat la poze.o-ti fi zis ca suntem asa jegosisi era spalat la 60,spalat la 90 acu' si tot nu a iesit de tot pata.se mai vede daca te uiti mai cu lupa.voi nu aveti hainute patate.a mea draga acum cum baga mainile in toata papa
am incercat Dermalin si nu imi place de nici o culoare.

Uite atat suntem de mari

Simonaci79 spune:
Albinutzza- pt constipatie nu stiu exact ce remediu e bun, iti spun tot ce am fol, nu stiu care si-a facut efectul dar unul din ele a functionat si nu sm curaj sa renunt la nici unul: Zeama de la prune uscate fierte, 1 iaurt/zi si nici o bucatica de dovlecel!!!! Desi multi dr spun ca inmoaie la buritca, el constipa!!! (cel putin la anumite pers, nu se stie dar se pare ca la noi asa a fost!) La mine una din ele a functionat, nu stiu insa care. Pupici si sanatate!
Monai- imi pare rau ca esti suparata si pupam cucuiul! Mario a dat de atatea ori ca nici nu mai plange sarcutul, s-a obisnuit. Da cu capul si pleaca mai departe. Si aparatorile sunt ciudate, ca pe exterior e f mica de inaltime, ca sa-l pot vedea, dar si pe celelalte le fol ca sa se catere pe ele! Pt gingiute ai fol Calgel? Am inteles ca e f bun! Pupici sa ii treca durerea. Cu alaptatul stiu ca sunt numai exceptii fericite, si i-am si zis ca ar tb sa o tina in puf la cat e de cumintica! Nici Mario pe care il tot laud cat e de cuminte nu a fost asa de la inc, plus ca el e argint viu toata ziua, pe cand a ei e tare linistita! Acum sa nu ne plangem totusi ca sunt frumusei si dragalasi si le vor trece si lor toate durerile si sa vezi atunci ce se mai cumintesc. Si eu am mare noroc, ca daca Mario are vreo probl noaptea si se mai trezeste doarme mai mult dimineata sau ziua, ca e tare obosit. El simte intradevar nevoia de 10 ore de somn continuu, dar asta i s-o trage si de la cate de agitat e ziua! Ma oboseste cumplit!
Simona mamica lui Mario 22.07.2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/simonaci79/my_photos