Bebelusi de iulie-august 2005 (85)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ella2000 spune:

Yasmari,"Va e usor sa taiati unghiutele bebeilor? ca eu greu gasesc moment oportun.....nu ma lasa deloc....are o manichiura!!!!"
nici cand doarme?imediat dupa baitza? la mine oricum sta... nu am probleme!

Andre_ea, asa cum zici molfaia si Paula!

Hristina, si cu tarc si fara ... al treilea nu mai vine!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Nu e nici o suparare Diana am mai avut doua operatii inainte prin 1996, apoi anestezia la cerclaj, la FIV si la cezariana plus doua inainte. Deci in total 5. In 1996 am facut stop cardiorespirator pe masa ptr ca un minunat anestezist a inteles ca am o greutate ceva mai mare cu vreo 5 kg si mi-a facut doza de cal , glumesc normal si dupa am fost trezita cu socuri electrice cand au vazut ca e groasa.
Plus si frica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

quote:
Originally posted by Yasmari

Diana Mirela, trebuie sa mai citesc odata postarile tale, sigur am priceput gresit cum ca-i dai doar o masa de legume si restul de carne(zilnic) si oua.....banuiesc ca nu carnitza exclusiv, ci amestecata cu legume. Si totusi, care-i explicatia acestui regim.....nu oboseste prea mult stomacelul cel fragil sa digere carne everyday? Si de ce nu ficat?

Ca sa nu mai ai indoieli , uite ce mananca Iulia:
-7:30 - san
-10:30 - fructe cu orez instant + sucul unei portocale diluat cu apa
-13:30 - zeama de supa si piure de legume cu galbenus sau carnita (luni legume cu carnita, marti legume cu galbenus, miercuri legume cu carnita, joi legume simple, vineri legume cu galbenus si tot asa...). Acesta era un exemplu, sa nu crezi ca am program chiar asa strict, cu zilele saptamanii .
-16:30 - fructe cu branzica din lapte praf
-19:00 - san

Cantitatile sunt mari, mai bea si apa de-a lungul zilei.
Copiii trebuie sa manance zilnic proteine, de preferat de calitatea I, adica din lapte, carne si galbenus, bineinteles, in cantitati adecvate, fara exagerari. Iar fierul si-l iau din carne, restul alimentelor contin cantitati infime de fier.
In ziua in care mananca la pranz doar legume isi ia proteinele doar din lapte. E ziua de pauza.
Ficat nu ii dau datorita continutului mare de diverse toxine si alte chestii care nu dispar prin preparare. Mai aman un timp.

Daca mai ai nelamuriri, te astept .

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Wow, Monica, dar ai antecedente, nu gluma! Bebe doi mai vrei ?

Ella, 2 biscuiti nu e mult, dar vezi ca pot inlocui aproape jumatate de masa, deci te poti astepta sa nu mai manance dupa aia.

Starchi, pupam Mateiutul-Scanteiutul- Ceas Desteptator-Fotomodel! (zici ca e nume de indian ).

Yasmari, am uitat sa-ti spun ca Iulia sta la manichiura. Nu am nici un succes cu forfecuta rotunda de bebei, ci cu a mea. Ea sta cuminte si se uita . Maine-poimaine imi cere si oja .
La picioare nu prea ii place, ii distrag atentia cu ceva.

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Monica_Elena, iti doresc din suflet sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate! Te-a vrut fericita si noi te vrem aici!

Diana, daca nu te superi pot si eu nota meniul tau?

Ella si printesele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ella2000

Monica_Elena, iti doresc din suflet sa-ti dea Dumnezeu putere si sanatate! Te-a vrut fericita si noi te vrem aici!

Ella si printesele

poze

De ce sa ma supar? Numai sa pape fata ! Daca vrei, vin si cu combinatiile folosite .
Pofta mare !

Mergi la inceput

Diana, multumesc! eu ma retrag ca sunt tare obosita!
o noapte usoara va doresc!

Ella2000 si printesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

mult inainte sarbatoritilor de ieri, azi, miine...sa traiasca si sa bucure parintii!

MonaI, bafta miine la dentist si pupici pt Sara-cucuiata.

Simona, multumesc de intrebare. cu inima nu am mai avut probleme dupa ce am iesit din spital cind am nascut, dar cu durerea de cap sunt cam varza. medicamentele prescrise de neurolog tot nu le pot lua din cauza ca dorm lemn de la ele(contin si o benzodiazepina)si eu ma tot trezesc cu fie-mea, antimigrenoasele nu merg, de fizioterapie-care ajuta- nu am timp...asa ca ma indop cu miorelaxante si antialgice...in iarna am facut 7 sedinte de laser si o perioada m-am simtit mai bine, mi-am re-slefuit gutiera...vorbeam mai de mult pe forum cu fetele care sufera de migrene,ca eu am reusit cu tratament sa scap de migrene cumplite( am avut si 7-8 atacuri in 5 saptamaini, la modul caz de targa, la urgenta)si le-am transformat intr-o durere permanenta sau quasi-permanenta cu migrene mai rare si mai"blinde"...e mai suportabil asa.ar putea sa fie si mai bine si va fi, imediat ce doarme si pisi toata noaptea si probabil cind incepe ea gradi, imi reintru in program. stiu ca se poate mult mai rau decit acum, asa ca nu ar trebui sa ma pling deloc. sa iti traiasca puiul!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hristina spune:

quote:
Originally posted by Diana Mirela

quote:
Originally posted by Ella2000

Ella si printesele

poze

De ce sa ma supar? Numai sa pape fata ! Daca vrei, vin si cu combinatiile folosite .
Pofta mare !

Da, da, vino si cu minunatele combinatii!
Te rog, mi-ar fi de un real folos!
Suc de porto, cat? Si apa, cat? pentru combinatie?
Orez instant de la nestle, cu lapte? Si fructe pasate? Cum faci? Orezul nu o constipa?

Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aaa..am uitat.Am vorbit azi cu dr mea, referitor la vaccinul antirujeolic.Zice ca nu are mare beneficu daca il face acum si ca oricum va trebuii repetat la 1 an si 3 luni si zice ca mai bine sa nu il facem, numai daca tin eu neaparat.

Offfff...nu stiu ce sa fac?????

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput