unde imi pot face make-up permanent?
Raspunsuri - Pagina 2
Alinax spune:
este un salon foarte fain in Bucuresti unde tipa care face machiaj permanent e foarte priceputa si acolo e foarte curat si foarte frumos...se lucreaza numai cu produse de calitate
dar cred ca e un pic mai scump mai ales ca e intr-o zona de bogatasi
dar parerea mea este ca merita pentru ca oricum nu trebuie sa mai refaci machiajul decat peste 3-4 ani
este vis-a-vis de parcul herastrau acolo unde se tot construiesc casele alea faine...iar numele salonului este Shine...eu cred ca merita sa mergi acolo o sa-ti placa mult de tot
ooana spune:
Eu mi-am facut la sprancene un machiaj semipermanent...si sicer nu as mai repeta operatiunea...in primul rand atunci am aflat ca am un ten foarte sensibil si chiar m-a durut...apoi fiind martie si destul de frig in 2 saptamani piele mi s-a uscat si mi s-a exfoliat drept pentru care s-au dus si proaspetele mele sprancene...apoi am aflat ca din cauza frigului tusul a "inghetat"...m-am bucurat ca am scapat!
Poate la tine va fi altfel...chiar am intalnit si persoane multumite...chiar si cosmeticiana avea un tatuaj semipermanent la buze si arata super!
Mult succes!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
kiwwy spune:
Eu ma duc joi la tatuaj la sprancene,am fost si anul trecut,
si am aratat super timp de aproape un an.
Ma bate gandul sa imi fac anul acesta si la buze,dar poate doar inainte de mare.
La machiajul permanent la ochi ,te doare?
SunSmile spune:
Livia asa cum am promis revin cu informatii "la cald". Deci eu astazi am facut la ochi, urmand ca peste doua saptamani sa mi se faca retushul. Nu stiu cum au suportat alte fete, dar pe mine m-a durut...tareeee. Noroc ca fiindu-mi prieteni, s-au purtat extraordinar si mi-au suportat fatzaielile. Ma rog...eu sunt foarte rezistenta la durere, dar din pacate am ochii sensibili rau si aici nu am mai suportat. Dar ce a iesit imi place mult. Vineri merg sa-mi fac buzele si tot asa...cand merg la retusul ochilor, voi face si retusul buzelor. Am inteles ca o cosmeticiana care se respecta, asa face...si retus. Whatever...e mai bine pt cea care are parte de o durere impartita in doua.
Am inteles ca aici, la cabinetul prietenei mele este 6 mil. Adica sprancene-6, ochi-6, buze-6.
Ooana...daca-mi permiti...mie mi s-a spus ca tot timpul trebuie sa dau cu crema pt ca altfel exista riscul exfolierii. Si nu de la frig sau cald, ci pt ca pielea se usuca oricum. Deci cred ca asta ai "gresit" ...ca nu ai aplicat crema fie si de 5 ori pe zi!
O sa pun si poze, dar cand o sa fiu "totala".
Acum am ochii putin roshii...dar arata super fain ( a inceput modestia sa lucreze
)
Va pup
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
livia spune:
Vaaai ce ma bucur ca mi-ati scriiis!!!Abia astept sa merg in tara sa ma "tortutez" !
SunSmile scumpi...da vreau adresaaaa si muuulti 

pt.informatie!Siiii, mai vreau macar o poza cu tine ca sa te vad ...
Alinax ma poti ajuta cu niste preturi ???Multumesc si
pt.ajutor!
SunSmile spune:
Ti-am trimis PM, iubita! Daca mai ai intrebari, cu mare drag!
quote:
Originally posted by livia
Vaaai ce ma bucur ca mi-ati scriiis!!!Abia astept sa merg in tara sa ma "tortutez" !
SunSmile scumpi...da vreau adresaaaa si muuultipt.informatie!Siiii, mai vreau macar o poza cu tine ca sa te vad ...
Alinax ma poti ajuta cu niste preturi ???Multumesc sipt.ajutor!
livia
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
BraveGirl spune:
Sun-o poza ceva...sa vaza si ochiul meu
....poate ma convingi. In ultimul timp parca stau prea mult sa ma "fac frumoasa" si ma gandesc ca un machiaj permanent ar fi beton...
==========
Corina
Albumul meu
Alyssa spune:
Fetelor, sint curioasa tare... Machiaj permanent inseamna ca este permanent adica pentru toata viata?...
Nu de alta, dar daca intr-adevar este pentru toata viata nu va ginditi cum veti arata asa pe la saptezeci de ani cu machiaj ca acum?
Dar totusi poate trece in timp...
CristinaT spune:
Alyssa, nu tine decat vreo 3-4 ani. E ca un tatuaj cu cerneala semipermanenta.
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank">6 ani - 14 februarie 2006
daniella4 spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Livia asa cum am promis revin cu informatii "la cald". Deci eu astazi am facut la ochi, urmand ca peste doua saptamani sa mi se faca retushul. Nu stiu cum au suportat alte fete, dar pe mine m-a durut...tareeee. Noroc ca fiindu-mi prieteni, s-au purtat extraordinar si mi-au suportat fatzaielile. Ma rog...eu sunt foarte rezistenta la durere, dar din pacate am ochii sensibili rau si aici nu am mai suportat. Dar ce a iesit imi place mult. Vineri merg sa-mi fac buzele si tot asa...cand merg la retusul ochilor, voi face si retusul buzelor. Am inteles ca o cosmeticiana care se respecta, asa face...si retus. Whatever...e mai bine pt cea care are parte de o durere impartita in doua.
Am inteles ca aici, la cabinetul prietenei mele este 6 mil. Adica sprancene-6, ochi-6, buze-6.
Ooana...daca-mi permiti...mie mi s-a spus ca tot timpul trebuie sa dau cu crema pt ca altfel exista riscul exfolierii. Si nu de la frig sau cald, ci pt ca pielea se usuca oricum. Deci cred ca asta ai "gresit" ...ca nu ai aplicat crema fie si de 5 ori pe zi!
O sa pun si poze, dar cand o sa fiu "totala".Acum am ochii putin roshii...dar arata super fain ( a inceput modestia sa lucreze
)
Va pup
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
Sunsmile..asteptam nerabdatoare pozele.
Si, daca nu-i cu suparare, si adresa cabinetului, eventual si un nr de telefon pr programare.

Daniella, mama lu'Alexis