unde imi pot face make-up permanent?

unde imi pot face make-up permanent? | Autor: livia

Link direct la acest mesaj

De ceva timp nu mai suport fardurile de ochi si nici rimelul.Dupa ce ma "smincuiesc"la nici o ora incep sa-mi lacrameze ochii si sa ma usture, asa ca,singura cale este un machiaj permanent.

Aveti idee unde as putea gasi un salon serios?
Sau daca si-a facut cineva imi poate da detalii despre"operatiune"?

Multumesc mult!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Eu am 2 prietene care si-au facut in Cluj....la ochi e destul de dureros pt ca nu prea ai cum sa faci o anestezie dar pe urma...e super misto...la mare....cind te trezesti etc....La buze si-a facut initial anestezie stomatologica si a fost ok. Succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Initial creeata de livia

De ceva timp nu mai suport fardurile de ochi si nici rimelul.Dupa ce ma "smincuiesc"la nici o ora incep sa-mi lacrameze ochii si sa ma usture, asa ca,singura cale este un machiaj permanent.

Aveti idee unde as putea gasi un salon serios?
Sau daca si-a facut cineva imi poate da detalii despre"operatiune"?

Multumesc mult!

livia

Livia, mama mea a avut aceleasi probleme si a descoperit ca de fapt era alergica la unul din ingredientele folosite in mascara... Asa ca si-a luat unul pentru ochi sensibili. Eu ca sa nu am asemenea probleme folosesc "Discovery" de la Maybeline - are o periuta foarte subtire si e usor de controlat.

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Livia sunt cateva cabinete in Bucuresti. Daca de Bucuresti era vorba. Daca dai un search pe google, vei gasi cu siguranta. Si eu voi avea in curand, si iti voi putea oferi mai multe detalii atunci.
Am fost si la dermatolog, am vorbit cu o gramada de lume. Si nu e nici un fel de problema sau risc, asa ca abia astept.
Succes si promit sa te tin la curent!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Multumesc fetele pt.informatii!!!

Eu vreau in Buc sa gasesc un cabinet...Am tot cautat pe net dar nu reusesc sa ma decid...vreau undeva unde e sigur,testat-intelegeti voi...

pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Atentie, nu este machiaj permanent, ci trebuie refacut la 3-4 ani ! Dar, parca e mai bine decat sa stai sa te machiezi zilnic...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Pentru a scapa de rimel eu imi vopsesc genele si sprancenele lunar. Cel mai mult imi place cum imi arata ochii a doua zi cat inca nu s-a dus suportul de vopsea de pe piele.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

Prin Moldova (noastra) exista vreun cabinet unde se fac machiaje permanente? Eu ajung rar la Buc. dar as vrea sa imi fac!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

ajutati-maaaaa,unde sa ma duc?

Mergi la inceput

Dar aveti idee cam cat ar costa un astfel de machiaj?

pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Livia eu te ajut cu draga inima. Uite in seara asta imi fac. De costat nu stiu cat costa, pentru ca nu suport eu cheltuielile. Promit ca imi fac poze cu inainte si dupa si iti trimit. Si iti spun si numele si adresa cabinetului. Ok?
Pup la fata!

quote:
Originally posted by livia

ajutati-maaaaa,unde sa ma duc?

livia

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput