Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 3
monica70 spune:
IOANA deci si pe varsatorul tau l-a apucat E dezastru in secta asta
Merg s-o schimb ca adat afara din guritza si acum urla de iar bat vecinii in calorifer!
A! Ne-a pus-o la cheltuieli pe februarie si avem 2100000 de plata...
Daca indraznea s-o puna din ianuarie il scalpam.Avem repartitoare la caldura si ceasuri la apa.N-am iesit o luna din casa sa folosim liftul ... doar gunoiul era de platit eventual in plus! Sunt hotzi!!!
Si avem vreo trei capre prin zona care sunt puse cu o persoana si ele sunt cuplate,stau aia nonstop aici...
Apropo de capra, DENISA eu am facut-o pe DIANA capra,tu vad ca o faci pe EMMA purcel Care mai aveti animale?
MONI si DIANA (01.01.2006)
T_Ioana spune:
Moni si eu am animalut, cand il alint si-l iubiresc ii zic "Pisicutzul mamii", "Puisorul mamii", iar cand ma enerveaza si eu ii zic purcel sau vitzel (mai ales daca suge in momentul ala)
Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Noi avem legumicoase dupa cum vezi da trecem si la animalutze. Eu ii mai zic broscutza
monica70 spune:
IRINA asta-i de la metoda de inaintare?
IOANA la tine e gradina zoologica...si eu ii mai zic pisicuza cand e cuminte...si cand ma enerveaza...capra!
Am schimbat-o si ce era acolooo Plus ca am schimbat toate hainele la cat lapte a dat afara,ca la atata tzatzaleala a avut ce arunca!
monica70 spune:
Voi mancati de fatza cu bebeii? Si cum reactioneaza? Mie mi-au zis mai multe persoane sa n-o fac si inclin sa le cam dau dreptate! Sa vedeti ce se miorlaie cand ma vede ca mananc
monica70 spune:
Se pare ca vorbesc singura ...
Maica-mea a zis sa nu-i fac baie nici in seara asta,acum vad ca nu mai are febra si nu prea stiu ce sa fac! Voi ce ziceti?
P.S. Eu tot cu mami ca si Cata... Si nici macar nu-i asistenta
andiaroro spune:
Nu stiu cum se face, dar de fiecare data se intampla cate ceva cum ajung si eu cu cititul "la zi" si nu mai apuc sa mai si scriu.
Multumim pt urari! Am sarbatorit o luna cu 3760 si 50 de cm-pt astia am mari dubii(ca dupa haine si mas noastre are mai mult),dar la ce dansuri a tras in mom masuratorii a fost mai mult decat dificil sa fie exact dr-in sf circ total :eu il tineam de cap si dr il tragea de picioare…..Ieri, la o luna si 4 zile avea deja 3.910.Nu ma agit eu cu cantaritul , dar facuse 37.9 si cum dr ii place de noi ne-a chemat sa ne mai vada o data ca cica e cel mai « cool » bebe pe care l-a avut in ultima perioada . cum ajunge acolo nu face nici o mutrisoara, nici un racnet nu trage-parca stie el ca dr e fan romania…Cu ocazia asta ne-am lamurit mai bine si cu stomacul ca atata timp cat ia in greutate, chiar daca vomita in toate pozitiile , cica nu e ceva grav . ma rog, am primit pentru asta si pt colici un gel care se cheama polysilane upsa pê care tr sa mi-l pun eu pe san la finalul suptului si el sa-l linga de acolo-acum nu m-am lamurit inca cat e de eficient. Explicatiile lui la « de ce vomita bebe » erau de genul celor primite de ralu, doar ca pe mine m-a sfatuit sa-l tin o ora in sus dupa ce mananca, apoi sa-l asez in ceva la 40 de grade(care o fi dif intre 35 si 40 nu stiu) si abia apoi mutat in patut, dar oricum cu ceva mai ridicat-eu am o perna speciala impotriva vomit care e la 20 de grade, care se baga sub saltea si cica aia e perfecta, dar abia dupa ce a parcurs traseul amintit-ca parca bebe se conformeaza……despre restul manif nu mai dau multe detalii ca se comporta ca toti maraiciosii-mancaciosii-vomitaciosii de pe aici, dar isi respecta cu sfintenie programul pe care-l avea la mine in burtica, adica colicii la el sunt in principiu de la 3 dim incolo(de ce sa o bulverseze pe mami cu o schimbare majora de orar).Am mai trantit si eu niste poze, dar deja sunt vechi acum ca ineluse se adauga in fiecare zi.Si sa nu se mai planga vreuna ca nus e uita nimeni la poze.sa stiti ca eu ma uit. ;de scris nu gasesc timp, dar de citit si mai ales de cascat ochii la poze clar exista ……
Urarile noastre :
La multi ani Denisa !(scuze pt intarziere)
Toti bebeii sarbatoriti sa fie si mai frumosi si mai manciosi si mai cumintei ca pana acum !
Cu scuturatul…… ei nu au creierul f bine format si protejat si la o scuturatura mai zdravana se loveste de cutia craniana si asta poate lasa leziuni. Eu nu vreau sa va sperii, dar m-am gandit ca e mai bine sa va spun care e explicatia exacta. Aici chestia cu « nu scuturati copilul » e, cum spunea si Irina , pe toate gardurile.
Ca tot vb de Irina…….Intamplarea ei cu pompierii (bine ca al nu n-spelea simt a functionat-pe motivul asta sunt eu linistita ca la noi e electric totul) mi-a adus aminte de o chestie amuzanta din duminica de dinainte de a naste (pe care bineinteles ca nu am mai apucat sa v-o povestesc). Era vreo 9 seara si aveam un prieten in vizita la noi. Scot eu o superplacinta cu branza din cuptor si incep sa o pudrez. In momentul ala bubuituri in usa. Deschide Cristi-vreo 6 pompieri si o pompierita cu un vecin de la ultimul etaj (6-7-nu stiu niciodata exact). Cristi a crezut ca cineva i-a chemat pt o gravida si ca ala i-a adus la noi, asa ca incepe sa le explice ca nevasta-sa inca nu naste…..aia nu…… ca ei au venit ca miroase a fum in imobil(simtise cica vecinul) si ca au incercat la toate usile si cauta sursa .Si incep cu intrebarile : ati folosit vreo sursa posibila de fum, ati gatit ceva ?Le zic de placinta(facusem si friptura, dard in aia nu mai era urma). Ati ars-o ? Nu. Si intrebari pe tema placintei……..Ca sa scap de ei : V-o arat si lasati-ma in pace. Prezint placinta la control : toata lumea baleste-adev e ca-mi iesise superapetisanta. Cl : miroasea a prajitura(dupa ce si-au bagat toti nasul in placinta mea).Parca putea sa miroasea altceva. Vecinul : asta e a pompierilor acum ! Asta era culmea : placinta mea sa fie a pompierilor. Daca as fi avut mai multa le-as fi data, dar un pai la 5 magar nu aveam cum sa-l impart. Pana la urama cum nu au gasit de unde venea fumul (din mintea vecinului probabil) au zis ca poate de la hartia mea de copt miroase. Le-am zis ca nu avea cum ca eu am tinut 30 de min placinta in cuptor si ca ei au batut la usa imediat cum o scosem. Ori cand i-a sunat ala probabil ca eu abia o bagam in cuptor .In sf, sa scape de nebun seful echipei ne-a facut cu ochiul aramas ac e de la hartie …….traiasca vecinul vigilent…..Iar noi ne-am ospatat cu o placinta aprobata de pompieri pt consum………Scuze de divagatie Irina- la voi a fost treaba serioasa acolo !
Ce mai vroiam sa mai spun………..Mireluta poate mereg treaba cu cresa daca esti inscrisa la un curs, o scoala…intreaba…….cel putin aici ca imp e sa ai o ocupati ein mom in care se « judeca » cererile si treaba cu scoala tzine. Poate e si asta o varianta. Ai grija de tine si de Dani !
Gova –am evoluat .Nu mai sunt in x saptamani . Noroc cu tine…….ca altfel eu ramaneam insarcinata mult timp de aici incolo.uite acum chiar iti multumesc oficial pt toate eforturile tale de a tine in ordine lista noastra………si Irinei pt tabelus §
Am uitat ce mai vroiam sa sa mai zic-asa ca ma opresc cu romanul aici.
ana si alexandre
monica70 spune:
ANDIARORO deci ne-a lamurit si ala cu vomitatul
Faina [povestea cu pompierii
Eu cred ca sparg in curand ceva,Diana trage numai aaaaa...aaaa.... aaaaa.... ca-mi vine sa Nu vrea lapte,nu vrea ceai,arunca suzeta,nu vrea sa doarma,da din picioare in carucior si aaaaaaa A luat-o Ghita in bratze,se uita la TV, dar tot mai scarloaie...si n-are febra! Nici nu plange nici nu tace
Ursoaica spune:
Buna seara fetele!
Am ajuns si eu la zi!
Irina da poate fi rozaliu.
Si mi-am adus aminte de o patanie de a mea.
Am avut odata...cand eram mai mica o perioada in care mancam ffff multi morcovi si la un moment dat devenisem usor morcoveata la piele. Pe bune exista o substanta in morcovi care pigmenteaza pielea.
Asa ca vedeti cat morcov dati la copii.
Cata pune si tu o poza cu Bia goala sa vedem si noi ce pulpanele are.
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Bee vreau si eu ID-ul tau da-mi PM, te rog frumos.
Moni de nu m-am chinuit aseara sa scriu un mesaj. Mi-l plasau astia aiurea ... trebuia sa apara ultimul pe 1 pagina sau primul pe pagina 2. Si m-am lasat pagubasa.
poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)