Bebelusi de mai-iunie 2005 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
patriciaRO spune:
corni stii ce se-ntampla Alex a fost cam izolat de ta-su care mai mult prin dormitor a stat si nu s-a prea atins de el dar cred ca stranutul si tusea asta imprastie microbi in aer pe care noi ii inhalam. Eu am scapat, sper...
Mikka, multumim mult!
Si noi dorim sanatate muciosilor... in speta Alexia (Monu) ca micuta este mucioasa!
i-ai pus ceva in nasuc?
Beatrice, mami de
Alex pifos
ioanailincam spune:
Hello, si noi avem jucarii de la Casa Retro (au fost la targul de Craciun de la Sala Dalles - ehe, pe atunci stateam acasa, cautam bona si cum agentia era chiar in centru, am trecut pe la targ - nu ca l-as fi ratat daca nu aveam drum
; au fost si acum la Baby Expo, am studiat indelung o jucarie care era doar 30 lei, dar am decis sa nu i-o iau inca). Intr-adevar au chestii foarte dragute, multe din lemn, cuburi dintr-un fel de PVC (cum e pe spatele mouse pad-ului) si niste chestii super tari, gen cub facut din sarme pe care sunt insirate tot felul de bile si alte nebunii sa traga de ele si sa le deplaseze (asta am vrut sa i-l iau eu). A, au si fluturi din aia de atarnat pe pereti ca intreba cineva odata. Cand mai prindem ceva carnita la buzunar poate dau o fuga. De Boribon nu stiam, dar e aproape de birou, asa ca poate dau o fuga si va zic. Evident ca si pe mine ma mananca palmele sa-i iau diverse, dar si ea se joaca cu te miri ce (de exemplu o cutie de plastic de la betisoare de ureche sau clopotul de la bomboanele
Androix - credeam ca la intersectia aia e capat de linie sau intoarce un tramvai (21 sau 1?!), trec destul de rar pe acolo si am intrat intamplator la 22 - 11; au haine si de bebelaci, dar mi s-au parut cam scumpe drept sa-ti spun, la targ parca era mai bine, or fi avut reduceri, cine stie. Si au si jucarii.
Babygirl - bine ca ati scapat de microb. Care e Lumea Copiilor si ce ai luat, sa ne spui...
Beatrice - multa sanatate puiului, ma gandesc ca or avea dreptate si occidentalii astia sa nu mai bagam atatea medicamente daca tot te vindeci natural; pe de alta parte, cand ii dai cate un medicament simti ca faci ceva si nu stai cu mainile in san uitandu-te cum bietul copil isi varsa matele de tuse sau nu poate sa respire
.
Gata, inapoi la munca. Pupici.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
gabitzam spune:
Continuare la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71890" target="_blank">Bebelusi de mai-iunie 2005 (77)
Gabitza si bebe Andrei-Stefan
(25.05.05)
Andrei 0-5luni
patriciaRO spune:
ioanailincam, da mai exact... saracutzii cum se mai chinuie. Imi zicea si Seb ca are un coleg la serv a carui copil tuseste rau de tot. Si din cazua infectiei a facut otita. Au dus copilul la spital i-au bagat un tub si i-au facut drenaj. Ca sa dea infectia afara... Si copilul a scapat, dar cu ce pret, frate... il chinui asa rau? nebuni!
Beatrice, mami de
Alex pifos