Bebelusi de mai-iunie 2005 (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikka spune:

Androix, ce gasesc daca vin acolo?

Danelutza, eu asa as lasa pe cineva in oala , mai ales daca e sexos, brunet si cu ochii verzi...

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

In afara de avion? habar n-am ca desi stau doar la doar 5 minute nu am intrat niciodata in magazinul respectiv. Mereu am avut impresia ca este pentru copii mai mari...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Mikka, din "povestirile" unei mamici de copilas mai mare (de varsta Mariei), un magazin cu tot felul d ejucarii ingenioase si ieftine este Casa Retro. Nu stiu daca are si jucarii potrivite copiilor nostri inca bb-i, dar e bine de retinut pe viitor. Nu stiu und ee situat in Bucuresti, dar pot afla.

Fara voia ei , o citez aici, ca sa iti faci o idee de jucarii si preturi:

"retro ramine preferata mea, cred c-am lasat ieri acolo peste 60 RON, ceea ce la preturile lor e taaare mult, dar... i-am luat atitea minunatii ca merita:
- foarfeca ptr hirtie, care nu taie degetele, hirtie colorata, hirtie subtire ptr facut fluturi, flori, capete de lemn ptr acesti fluturi - intrebati acolo ca va arata vinzatoarele ce si cum
- set bucatarie cu facalet, forme de biscuiti, rotita din aia de taiat aluatul etc., numai bun si ptr plastilina
- joc cu hipopotani care inghit bile, genul de joc pe care cred ca-l poate juca chiar si un copil asa micut
- caleidoscop la 4 RON , fascinatia copilariei mele
- set de facut ochelari din plastic, cu materiale care se taie, lipesc etc.
- un fel de puzzle 3D, se pun diverse forme din plastic una peste alta, imbinindu-se cu un fel de bete-surub tot din plastic - se fac cangur, ratusca si cal dintr-un set de vreo 5 RON
- creion cu multe culori, scrie diferit in functie de inclinatia la care il tineti
- fluier din lemn cu cap de clown (boribon)
- ptr fetite aveau set de facut geanta, din material din ala poros care se poate si lipi de faianta, nu stiu cum ii spune
- ptr plastelina aveau set de facut case/ strazi intregi
- margele din lemn care se insira pe elastic, se pot folosi si cu hirtia subtire ptr facut animalute, fluturi, gize
- aveau si creta la un fel de galetusa, vreo 20 de crete, numai bune de iesit afara, mi-a parut rau c-am gasit-o prea tirziu
- colegele mele au luat puzzle din lemn, se face un melc colorat, fiecare bucata din cochilie avind alta culoare si numar pe ea de ex.; patut cu papusa din plastic care se asambleaza, cu biberon, ceas si citeva alte accesorii; ursulet cu multe gauri prin care trebuie bagat un siret colorat; seturi de construit diverse
Una peste alta, gasesti tot soiul de chestii creative si ieftine la Casa retro. La Boribon e mai mic, n-au atitea nebunii, aveau in schimb set masuta, canapea si fotoliu din lemn ptr papusi la 150 RON, masina de spalat, aragaz din lemn, masa de calcat ptr copii, papusi mari din cirpa cu par de lina, diverse margele de insirat, cutii muzicale cu personaje care danseaza cind sint invirtite. Magazinul e chiar la intersectia Viitorului cu Vasile Lascar."

Atat am "prins" din ultimele pagini. Revin diseara si scriu daca reusesc sa mai citesc despre voi.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Aoleu, avionul ala chiar ca parca e picat din cer drept acolo in intersectie, Doamne fereste! Eu lucrez cu avioane si mi se pare chiar sinistru acela implantat acolo.

Maricela, esti si tu pe lista cu bebicul tau. Bine ai venit
Tu intri de pe contul altcuiva? Ca apari in profile ca fiind barbat

Dadym, ma intrebai ce tratament am primit pentru Andrei. Altrenativ Nurofen si Panadol Baby, la 3-4 ore. Ambroxol pentru tuse. 10 fiole de vit C, 1/zi. Pulmex Baby de 2 ori pe zi, pe piept,git, spate. 3/4 de doza de Oscillococcinum pe zi. Si sa nu-l las sa plinga, din cauza iritatiei din git. Fericirea lui tati, pe care-l tot boscorodesc de la o vreme ca-l tine prea mult in brate

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)
Andrei 0-5luni

Mergi la inceput

Cornelia, , ia uite, casaretro.com. Bagam muuulti ochi pe aici, sigur au cate ceva, si se poate comanda si online. Si la crazytoys par ok, ca doar is acelkeasi produse...

Androix, nu stiam ca e vorba de un magazin de copii, de-aia intrebam, nu stiam cui ai raspuns. Avionul ala e o opera de arta moderna, neinteleasa, mey!

&Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Salutici!

Am fost la doctor. La unul scarbos ca imi venea sa-i dau pumni, nu alta... Ii curgea matreata din cap de era sa borasc... Iacccc! Ca doctorita avea alti pacienti, cea, la care mergeam deobicei... In fine!!!...
Si la controlat peste tot si in gat si la plamani si in urechi si a zis ca nu are decat o influentza, cum o numesc ei, adicatelea VIRUS, care evident e de la tati... Si am zis ok: ce putem face? ce sa-i dam... Pai nimic! Cum domnule daca tuseste? a zis ca nimic, ca nu aveti ce? adica in DK pentru tuse nu exista... Si sa lesin nu alta... Dar de dimineata noi pe net ne-am facut temele si am cautat un medicament de tuse... Am gasit ceva si i-am zis... Si zice ca nu se da in mod normal din ala, ca nu face nimic... Domnule ii zice sotul: Pai nu conteaza la noi in tara se da ceva pentru expectorat, tuse, febra si altele, va rugam sa ne dati... Ne-a dat ceva sa expectoreze si sa-i linisteasca gatul... O chestie jegoasa la gat... Ca aia de la farmacie mi-a zis ca sa-i dau suc sau apa, ceai, ca sa nu verse ca are gust naspa... Mai, ziceti si voi... Trebuie pe banii tai sa te rogi sa-ti dea ceva, ca altfel mori cu zile...
Ca ei zic ca 96% cazuri de raceala, gripa, le trece de la sine, ca au facut ei un studiu si atunci de ce sa se omoare sa dea medicamente daca te faci bine, natural...

Acum cateva minute a ventit o prietena care ne-a adus pentru tati un medicament de tuse din plante din Rusia de unde este ea. Si ne zicea ca o sa-i treaca cam in cateva zile... Mai si ce ne-am mai chinuit, frate!

Off ai naibii virusi!

Beatrice, mami de Alex pifos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

intru in graba sa va dau o veste buna: am primit analizele.ema nu mai are klebsiella.vai cat sunt de fericita.mergem acum cu puiul si cu tati la lumea copiilor sa-i luam ghetute.va zicem de magazin cand mai intram.

maricela,bine aivenit printre noi!!! mai sunt cateva mamici in umbra. le asteptam si pe ele..

gabi, are gatul rosu maimutica? insanatosire grabnica!

mikka, sunt cu ochii pe tine de acum ca savad ce jucarii cumperi.vad ca te informezi acum.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Nelia,multumim pentru explicatii despre recoltatul urinei.Ne bucuram desigur pentru progresele voastre,sunteti deja domnisoare.

Mikka,eu sunt din Cta,merg la un laborator care are program ptr. recoltari si sambata dimineata pana la ora 10,00. Facem analize ptr. ca asa i-am solicitat eu doctoritzei nu din initiativa ei, motivele ca nu mananca ,dupa parerea mea este slabutza cu toate ca doctoritza a zis ca are ritmul ei si cu toate ca i-am dat 8 luni Fe zilnic tot se mentine prezent cercul vinetziu din jurul guritzei si ma gandeam sa nu fie semn de anemie cu toate ca doctoritza mi-a zis ca asa au unii copii si pana la varsta de 7-8 ani se va pastra .Deci in final le facem preventiv pentru linistea,intotdeauna instinctele mamei suntde luat in seama,speram sa fie doar piticii mei si sa nu aiba nimic fata.

Dadym,multzumim pentru incurajari.

alexadaniel2000,bun venit.

Beatrice,sanatate puiului mic,chiar ma gandeam la varianta asta de a-i transmite virusul taticul si sotul meu a fost racit dar noi l-am izolat in alta camera, nu i-am mai dat voie sa i-a contact cu fata o saptamana pana i-a trecut si vad ca tot s-a ales cu un usor rosu in gat, nu stiu daca de la el sau ca am iesit pe afara si s-a mai intalnit cu copilasii prin fatza blocului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Babygirl,ne bucuram ca ati scapat de Klesbiella.Bravo.

Mergi la inceput

Corni, asa-i, am uitat ca esti din Cta. Si copila mea este o slabanoaga sfrijita, chiar daca e pleonasm, ca are 7.500 la 10.5 luni... maninca bine, dar se pare ca seamana cu taica-su, care are 1.80 si vreo 61 de kile. Sper sa iasa bine rezultatele.

Adina, bravo, mai, pt rezultatele la analize! Da, ma informez cu jucariile, sa vedem ce ne-om hotari sa cumparam. Nu de alta, dar am nevoie de castroanele alea cu care se joaca acuma

Beatrice, sanatate mare!

&Ioana

Mergi la inceput