Regimul disociat (6)
Raspunsuri - Pagina 8
a81lina spune:
Vin si eu la raport
Saptamana asta mai mult nu am tinut diso decat am tinut, asa ca nu am avut curaj sa ma cantaresc
Indra spune:
Sincer.... am cam dat-o balarii in weekned.... pai ma omoara copilita asta a mea cu ale ei mincaruri, ba happy meal cu placinta, ba ciocolatele, jeleuri, napolitane.....
sa mori nu altele.
Dar azi e luni si incep din nou o saptamina plina de privatiuni culinare...
Dana & Anisia 
trinity13 spune:
hop tzop si eu
.in weekend nu am mai tinut disociat dar nu am mancat dulciuri si nici cafea
si am mai slabit juma de kil.deci 62
.de vineri mi-am reluat si programul la sala si parca sunt o rata cracanata
.pupici
ralucasimarius spune:
Desi am mincat in we cam tot ce mi-a poftit stomacelul, am reusit sa ma abtin sa maninc de la ora 17 in sus asa ca.....53,5. De fericire nu am pus nimic in gura astazi, dar acum fac un bors cu perisoare si cred ca o sa scap intr-o farfurie.....
ratusca1977 spune:
hai sa dau si eu un mic raport....66 kg... stiti de ce mi-e mie groaza?? de zilele cu lactate..nu prea ma impac cu ele...
pupici si cat mai putine kg.
l_carmen2003 spune:
As incepe sa ma bag si eu in seama, dar nu garantez ca fac fata din prima... Eu am inca de facut un tratament cu dufaston, si nu stiu la altii, insa eu am luat constant cate 1-1,5 kg de cand am inceput tratamentul... asa ca mai am de asteptat saptamana asta si apoi, daca dr. imi da liber si fara pastilute...
Asadar, am 38 de ani, 1,68 si 68 de kg. Si vreau inapoi nu la 50 de kg ci macar la 60 de kg. Am mai ajuns la 62 de kg la un an si 7 luni dupa ce am nascut, dar am ramas insarcinata si nu am stiut, mi-am facut niste analize si desteptele de la laborator mi-au spus ca am o infectie urinara cu tot tacamul, am facut si tratamentul de 7 zile cu norfloxaccin si apoi am repetat analiza si culmea nu mai aveam nimic!!! - atentie la laboratorul Stefana sin Iasi!!!- si am pierdut sarcina normal si apoi sa te tii dereglaje hormonale... si kg. Asa ca... Dar, de 2 saptamani nu mai mananc dulciuri si nici dupa ora 18. Asa ca luna asta am luat doar 0,5 kg deocamdata...mai vedem adica.
Aime, ce e KILOBUUM? si ce spuneai despre regimul disociat?
Eu mai am o nelamurire. O prietena a mea pe care din pacate nu am mai reusit sa o contactez de 2 ani - e plecata din tara - a luat dupa nastere 25 de kg. Si a slabit in 3 luni dupa ce a terminat cu alaptatul 25 de kg urmand un regim hipercaloric. Stiti ceva despre asta?
O seara buna.
Carmen
tzuchi spune:
Si eu la raport, am ajuns la 73.5 (mi-am luat ieri un cantar cu display digital ca aveam unul mecanic si ma enervam ca nu arata de 2 ori aceeasi valoare) si
sunt asa de fericita! Ieri am poftit la chipsuri si am mincat 50 de grame, insa am rezistat la cioco! Uff,
maine incep lactatele, o sa tin numa o zi ca miercuri vreau sa tin post si asa am impresia ca lactatele ma ingrasa. Si eu am avut sangerari mari saptamina trecuta si m-am speriat, acu s-a oprit insa sambata trebuie sa vina rusii si mi-e frica ca o iau iar de la capat
.
ratusca1977 spune:
fetelor stiti cumva daca as putea sa sar peste lactate? nu ma impac deloc cu ideea de a manca lactate 3 zile...mai ales ca am alergie la unele produse.
tzuchi sangerarea are legatura cu regimul? putem avea probleme de sanatate tinand acest regim disociat?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Indra
Sincer.... am cam dat-o balarii in weekned.... pai ma omoara copilita asta a mea cu ale ei mincaruri, ba happy meal cu placinta, ba ciocolatele, jeleuri, napolitane..... [
Pai ai zis bine, sunt ale ei, nu ale tale !! Deci...
AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by ratusca1977
stiti de ce mi-e mie groaza?? de zilele cu lactate..nu prea ma impac cu ele...
pupici si cat mai putine kg.
de parca ai fi singura!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!