Regimul disociat (6)
Raspunsuri - Pagina 5
ralnied1 spune:
ioana2004, sa mai scad 1kg si la tine? Sau mai asteptam sa vedem cum evoluezi??? Tu decizi...
Si Aime: in Iasi, acum ceva vreme (oricum anul asta sigur!
), branza degresata am vazut sigur la Hala Centrala, la Univers'All... Stiu ca am vrut si eu sa iau, dar nu am mai apucat...
Acum nu mai stiu daca este sau nu, dar poate ajung maine pe acolo. Daca vrei, ma uit si iti spun...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
baicualina spune:
fetelor si eu sant pe-aici!
va citesc insa nu prea am timp de raspus...scuze!
Alina
mamica de Diana
aime spune:
Raluca, mersi de pont...stiam ca acolo gasesc ca-i luam lui pui mic, dar mai greu cu ajunsu'...in w-e ajung sigur...si va spun ce-am facut....
Indra spune:
Haide dom'le!!!!! Chiar eu sint cel mai kkcios membru???? La mine de ce nu merge???? ![]()
Dana & Anisia 
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Indra
Haide dom'le!!!!! Chiar eu sint cel mai kkcios membru????
bagam un "-5 si continua..." ? k dak mai dau jos, asa cum vreau, o sa zik lumea k trisez... k o sa depasesc 10 kg in ritmul asta... sau scrie cumva sa arat k n-am decat 5 lipsa... Multumesc pt felicitari, fetelor !!
hai, k puteti si voi !AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
Indra spune:
Raza de soare........ nu te iert ca ma oftici ca slabesti mai repede decit mine 
Fii frumoasa ca te asteapta o nunta!!!!
Dana & Anisia 
andreea_trend spune:
Bai eu acum am vazut ca nu am voie porumb... mama si cat am mai bagat la ziua de legume...

Nunta noastra
Poze
Nu te ascunde in spatele unei imagini false: oamenii te vor iubi mai mult daca esti sincer
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Indra
Raza de soare........ nu te iert ca ma oftici ca slabesti mai repede decit mine
Fii frumoasa ca te asteapta o nunta!!!!
hai, iarta fata... da' ce sa-ti fac ? ma amuza cum scrii...
fructe, legume.. apoi lactate
...AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto
trinity13 spune:
buna fetelor m-am cantarit:62.5kg,deci de luni pana azi am dat 2.5kg yuppi.
ieri am papat si pufuleti si ceai indulcit cu miere.aproape am scapat de raceala
pupici
oanabbb spune:
FETELOR VREAU SI EU AICI LA VOI!
EU VREAU SA SLABESC 4 KILOGRAME SI NU REUSESC NICICUM.
DE AZI MA APUC SI EU DE REGIM.CREDETI CA DAUNEAZA DACA AM MANCAT AZI UN BATON DE FIBROBAR?CAM IN CAT TIMP POTI SA PIERZI 3,4 KG CU REGIMUL ASTA?