Regimul disociat (6)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Multumesc raza de soare

Dana & Anisia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baicualina spune:

sant si eu pe-aici!
am facut o singura data kilo-kick-ul insa chiar la inceput!cand am facut prima data 3-3-3 in Ianuarie...nu mi-a mai trebuit!bleah!nu stiu daca am dat jos din cauza kk sau ca eram la disociat...dar sa stiti ca nu am vazut decat diferenta de maxim 500 de grame...din cate mi-amintesc!

va pupic e toate!

Alina
mamica de Diana 6luni si o saptamana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Indra

Multumesc raza de soare

e, hai nu plange... pai n-am zis ce ma papat eu si am slabit ??? dar nu mai mult de atat.. mama, ce incet am mancat cele 2 patratele de cioco, park erau ultimele... de fapt, asa si e, desi am o ditamai bomboniera plina de bobo, cioco si alte dulcegarii.. dar ele ma intaresc sa tin cura, ma uit la ele, le salut... si-mi vad de rumegat/baut, etc...

AMR 2 luni + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

quote:
Originally posted by baicualina
am facut o singura data kilo-kick-ul insa chiar la inceput!cand am facut prima data 3-3-3 in Ianuarie...nu mi-a mai trebuit!bleah!nu stiu daca am dat jos din cauza kk sau ca eram la disociat...dar sa stiti ca nu am vazut decat diferenta de maxim 500 de grame...din cate mi-amintesc!

Deci s-a vazut ceva, eu asa am auzit ca dai aprox.500 g. Mie cred ca mi-ar place, ca imi place branza, cred ca e ca o prajitura ....da ce nu inteleg eu...e cum actioneaza, care-i "smecheria"??????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

buna, mai sunt si eu pe aici, tot la regim. Am ajus acum la 66 de kg si tin regimul disociat 1-1-1. ralnied1, poti sa ma treci si pe mine cu noua greutate? Multumesc.

Deci am slabit 7 kg incepand cu 1 ianuarie. Sper s-o tin tot asa, pentru ca mai am 13 de dat jos. Eventual o sa trec la 2-2-2 sau 3-3-3 daca vad ca nu mai slabesc, dar deocamdata merge primul.

Spor la slabit!

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana69us spune:

Buna seara fetelor!
Din pacate cintarul nu s-a miscat deloc!! Vad ca voi faceti progrese, dar din pacate n-am cu ce sa ma laud! Poate sapt viitoare o sa fie ceva schimbari!
Bafta la slabit!!!
P.S. Am pus si io poza cupilului pe un site. Daca sunteti dragute sa o votati pe ilinca! Este "baba cloantza1" si iata linkul: http://www.reclamamascataatentie/index.php?s=94&ord=&pag=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Fetelor ma primiti si pe mine in formatie?
Vreau neaparat sa mai slabesc...am 67 kg...sa ma treceti si pe mine pe listuta si vreau sa incep regimul de azi 23.03.2006.
Vroiam sa va intreb daca porumbul este acceptat in zilele cu legume-fructe?
Imi urez singura SUCCES si cat mai putine kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Neata ,
In sfirsit am aparut si eu fdin nou pe aici.N-am putut intra fiindca merge extraordinar de greu netu la mine dar v-am mai citit cit de cit
Eu nu mai tin disociatul si imi pare asa de rau ca nu mai am ambititie si nu stiu de ce??
Dar tot fac ceva bun nu maninc pine si fainoase...
Insa vreau sa ma apuc din nou!!!
Aime am vazut ca ai tinut acel fel de regim de 4 zile si in a 4 zi am mincat orez...Ce fel orez?l-ai combinat cu ceva ? cu o leguma cu ceva?Zi-mi si mie...si in a 5 zi ce mincai?

Promit ca azi ma duc sa ma cintaresc...
Am fost ieri sa-mi cumpar niste haine si m-am speriat cin ma probam ca nu imi intrau haineleeee
Dar de la inceputul saptaminii fac gimnastica 20 de minute cu pilates si abdomene...Poate ma ajuta d-zeu sadau Macar 3 kg...ca eu as vrea 5 dar merge greu tare...
Va pup si va citesc

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by trinity13
fibrobar avem voie?

nu! Subiectul a mai fost discutat si pe la primele capitole...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by Indra

Am mai fost pe aici si indraznesc sa ma bag din nou!

Eu, cel putin, imi amintesc de tine... Bine ai revenit! Am mai explicat, dar revin: pentru ca multe fete nu mai dadeau nici un semn de viata, dar lista era destul de lunga, am luat decizia ca cele care nu au mai scris, sa nu se mai regaseasca pe lista principala. Dar, pentru ca ne-au fost alaturi, mai mult sau mai putin, am creat pt ele o lista speciala... Acolo esti si tu momentan. Dar, pentru ca ai revenit, ti-ai "recapatat" dreptulde a fi in prima lista. Daca imi spui datele actuale, facem modificarea...

Mergi la inceput