Mamici de martie-aprilie 2006 (56)
Raspunsuri - Pagina 10
ANDREEA GEORGIANA spune:
Mari,sa te auda D-zeu,sa nasc maine!
Tina,faci
si pentru mine?PLS!Tu ai fost mai curajoasa si mai dezinhibata...
Aida,precum spuneam mai sus(Tinei),eu nu am avut curaj si,aproape am uitat cum este sa faci
.Iar acum,vorba lui Kim,cand ma simt ca o balena n-as fi in stare de asa ceva sub nici o forma.Asta pe langa faptul ca tati este cuprins de o mare mila pentru mine si toate umflaturile mele si de o mare frica sa nu-si lovesca odorul(ca tot circula un banc).In fine,nici nu se pune problema,desi dr. mi-a sugerat asta.Asta nu inseamna ca nu ma gandesc la o noapte fierbinte,cu mine slaba si fara celulita si,mai ales,mobila(adica...elastica,nu ...lemn!)
Kim si eu constat cu stupoare ca mi-a crescut piciorul.De fapt,am crescut cu totul,asa incat sunt parca mai inalta decat tati.Iti dai seama,pe strada noi doi,el micut si slabut si eu...cat Casa Poporului.
Nu-mi mai vine decat un costumas de raiat,care este non-stop spalat si calcat,pregatit pentru...marea internare.A...as mai putea sa ma imbrac cu o rochie de seara larguta.Cum ar fi sa ajung la maternitate imbracata elegant,ca Zuza nebuna...
Mai aveam un singur lucru de factu,ca sa ma linistesc pe deplin:sa sfintesc cxamera bebitei(in special) si casa(in general).Asa ca diseara,vine un preot(unul cu mare har) sa ne faca o sfestanie.
Ar fi bine sa faceti asta toate(celor din strainatate cred ca le este ceva mai greu)pentru ca martie este cea mai potrivita luna pentru sfintiri(indeparteaza farmecele si toate relele de langa noi).
Tot diseara,voi pune poze cu camera bebitei, pregatita si sfintita.
Apoi imi voi face bagajelul final si astept sa vad cum trece noaptea,pt. ca noaptea trecuta am cam avut contractii(si dureroase si nedureroase),semn ca se deschide colul.Dar,pt. ca azi ma duc la...infrumusetare,probabil ca slabele contractii se vor inteti,din pricina epilatului.Dar voi indura cu stoicism!
Nici un semn de la Laura si Erica?
ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
Salut fetelor!nu va dau inca vestea cea buna pt ca Laura nu a nascut inca..aseeara pe la 11 abia o perfuzie avea pusa...eu nu inteleg doctorita aia de ce i-a mai pus perfuzie dupa amiaza..daca asta noapte in jur de 12 i le-a intrerupt ca sa mai poata dormi Laura putin, si azi dimineata in jur de 6 i-au pus perfuzii iarasi. Mama presimtea ca va naste de Buna vestire, dar totusi cred k va naste azi...cine stie, trebuie sa il sun pe cumnatul meu acusica sa il intreb ce vesti mai are ca aseara s-a dus la Iasi si nu va spun ca la Girov l-a oprit politia ca viscolise si a trebuit sa mearga prin Bacau pe unde era gheata pe jos si se mergea cu 50 la ora..oricum a ajuns cu bine pana la urma, dar era fff emotionat:D stati linistite ca daca e sa aflu ceva imediat va anunt:P pupic!Poli
Laura
cu
37+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos
Delia21 spune:
Felicitari noilor mamici si bun venit bebitelor, printeselor,iubitelor!
Kim,noroc pe marti si sper din toata inima ca nu te-ai ofensat cand iti scriam sa fii f atenta la ce doctor mergi;am scris astfel avand cele mai bune intentii si poate dintr-un sentiment de vina....stii ca dupa ce se intampla ceva rau avem tendinta sa ne gandim ca poate puteam personal sa fac sau sa zic ceva ce ar fi schimbat rezultatul.sunt una dintre persoanele care ar vrea sa intoarca timpul din cand in cand.Noi suntem bine,bunica ne-a parasit,e in drum spre Romania la ora asta......fetelor asa-i de goala casa,nici nu vreau sa ma gandesc ca ma ia depresia si colac peste pupaza bebe rudy are colici si mi-a plans saracutu si i-am dat sa pape si tot a plans....of of,abia l-am adormit.Azi ,cand se face ziua fug la farmacie sa vad ce pot sa iau pt colici.Mamicutelor,spuneti-mi si mie cat au luat puiutii vostrii in greutate,va rog.Noi ne putem lauda,fie intr-un ceas bun,deci nascut la 2850g,sambata face pruncu o luna,exact 4 saptamani si avem acum 3620
,doamne multam,si mai simt ca am si eu pui de om in brate ca era micut rau Rudy al meu.Va pup si fug la somnic
adar spune:
Dragele noastre,
am intrat scurt sa va spun ca pana acum e totul OK la noi, ceea ce va dorim si voua.
Vreau sa felicit fericitele mamicute care astazi isi tin puiutii la piept, sa le urez sanatate, copii frumosi si cuminti si mai ales papaciosi.
Eu trebuie sa fiu luni dimineata la spital la ora 8, unde vom stabili ce se va intampla cu bebelina mea, (despre care toata lumea zice ca s-ar putea sa fie bebel ....) daca vine pe lume natural sau cu taietura...
Eu tare ma rog la Dumnezeu sa fie prin cezariana ca am prins o frica de nasterea naturala de imi tremura ...
Rugati-va si voi pentru mine, ca mie o fricaaaaaa!!!!!
Imediat cum stiu ce se va intampla cu mine, ii voi da Tinei sms.
Pana atunci, va doresc fericire maxima, sa aveti grija de voi, si sa auzim de bine.
Cu toata dragostea din lume,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
Laura Ioana spune:
vaai fetelor sa vedeti voi ce a patit Laura mea ca am vorbit acum cu ea...azi dimineata i-a mai facut a doua perfuzie si desigur ca nimiiiccc nu s-a mai intamplat, numai putin s-a inmuiat si scurtat colul.
Si dupa ce a tras niste bocete, a venit Razvan, si a intrebat-o daca nu vrea sa stea cu el la hotel in seara asta si a vorbit cu doamna doctor si a spus ca se poate numai ca trebuie ca maine dimineata la ora 8 sa fie la spital ca e si ea de garda, sau in caz ca i se rupe apa sa vina imediat.
La telefon acum era foarte vesela si mi se lauda ca a fugit din spital:))) si se plimbau amandoi ca niste porumbei prin Iasi.
Deci spunea bine mami ca bebeul vrea sa se nasca de Buna Vestire:P va pupucesc si va tin la curent!Poli
Laura
cu
37+
Puiutul meu
Tina_Welsh spune:
FETELOR AVEM UN NOU BEBELUS IN GASHCA!
ASEARA LA 00.15 A NASCUT ERIKA24 UN BAIETEL PE NUME EDUARD.ARE 3100 GRAME,50 CM.NASTERE NATURALA!
EDUARD BINE AI VENIT PE LUME!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
ERICA,
felicitaaaaaaaaaari!Sa va traiasca puiutul si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

Laurici vrea sa facem concurs?Oare cine naste prima?Ar trebui sa o las pe ea,ca prea a ,,pierdut,, multa vreme la Iasi...
Tinem pumnii!
ANDREEA GEORGIANA +38 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Laura Ioana spune:
Andreea lasa ca o intreb eu pe Laura in legatura cu concursul:)) oricum..de acum...daca nu e sa i se rupa apa astazi..cam maine dupa amiaza speraaaaam sa nasca:))) ma bucur ca era fericita cand am vorbit cu ea la telefon:P
Poli
Laura
cu
37+
Puiutul meu
Qamar spune:
felicitari multe multe multe noilor mamici si succes celor care sunt urmatoarele pe lista!!
fetele, mititica mea a regurgitat ieri laptic prima data, si pe gurita si pe nas, am zis ca paralizez, nici nu mai stiam ce sa fac, ca nu putea respira micutza,sau asa mi se parea mie

acuma imi vine sa nu o mai scap din ochi nici o secunda..of, doamne, ce sa ma fac....

Noe si Anne Bianca
Delia21 spune:
Noe,scumpa mea,grijile abia au inceput si pentru tine.Deci in caz de regurgitare ridici bebita,o ui cu capul pe tine si cu o mana o bati usor pe spate ca sa nu se innece cu lapticu venit inapoi.Eu asa fac.Si mie mi teama sa nu stric "jucaria" caci ramasei de una singura.Nu uita sa ragai copila dupa de a papat ,chiar daca a adormit,ca altfel regurgiteaza.Bafta amandurora!