barbatii, dragii de ei...
Raspunsuri - Pagina 2

simona dragusin spune:
Noi locuim impreuna de 17 ani dar ne iubim de cind aveam eu 17 si el 15 ani(el e 'mezinul').
Si m-am reindragostit de el de nu stiu cite ori,pina acum.Nu stiu daca datorita unui gest frumos,unui zimbet,sau pur si simplu pt ca exista.Sau pt ca neavind copii,am mai 'copilarit' noi...In orice caz imi place subiectul ,e in ton cu primavara!
SIMONA

filofteia spune:
Sotul meu nu a fost niciodata un romantic... si asa cum am mai povestit este un partener dificil... Totusi il iubesc... Anul acesta se implinesc 11 ani de stat impreuna... (3 inainte si 8 de casatorie)... 11 ani in care ne-am vazut in fiecare zi... mai putin delegatiile, dar care nu sunt foarte dese, iar in delegatiile mai lungi mergem impreuna....
Eu nu pot povesti aici de buchete de flori sau alte surprize... sau de vasele spalate din chiuveta... Dar sotul meu repara orice in casa... El plateste toate facturile... El se cearta cu administratia pentru drepturile noastre. El a pus usa de la intrare, centrala, a inchis balconul... a reparat zugraveala unde era cazul...
Nu spala vasele, dar cand scoatem covoarele suntem o echipa... Mergem toti trei in spatele blocului... El le bate, eu le dau cu peria si copilul printe picioarele noastre ia cand batatorul, cand peria si "ne ajuta"....
A fost de acord sa cumparam masina de spalat rufe si a ales-o pe cea mai buna... Acum mai pune si el rufe la spalat... Tot el a instalat masina in seara in care am cumparat-o...
Nu-i plac florile mele de la geam... dar le accepta... Nici mie nu-mi plac sutele lui de scule, dar le accept....
Pana la urma a fost de acord si cu aerobicul... si astfel de doua ori pe saptamana, eu am doua ore dupa programul de serviciu ale mele, pentru aerobic... Am fost surprinsa placut intr-o zi cand nu m-am dus la aerobic si am gasit copilul dormind, cand sotul meu mi-a spus sa iau un taxi si sa ma duc la aerobic...
Eu consider ca ne iubim si avem o casnicie echilibrata... frumoasa... ne dorim si desi eu dorm in camera cu copilul... aproape in fiecare seara trec prin patul conjugal... Am un sot care "ma doreste" si dupa 11 ani... chiar daca acum am cu 20 kg mai mult... (cu care ma lupt in fiecare zi)
A fost dragoste la prima vedere... si iata ca a trecut atata timp... si noi ne iubim...

addinel spune:
filofteia, merci ca ai raspuns, mesajul tau m-a emotionat. exact genul asta de postari mi-l doream... in care fiecare sa spunem ce ne place si ce ne face fericite, oricat de marunte ar fi lucrurile astea. sa ne descretim putin fruntile.
nunta mea

filofteia spune:
Adinel... sa inteleg ca voi anul acesta faceti nunta? Adica sunteti oarecum mai la inceput... Cred ca v-au speriat atatea subiecte privind problemele....
Nu vreau decat sa-ti spun ca nu toate iubirile mor... este adevarat ca nu mai sunteti nici ca la inceput... dar mie nici nu mi-ar placea... amintirile de atunci sunt foarte frumoase, dar intre timp datele problemei s-au mai schimbat...
Avem un copil... avem alte idealuri.... apartamentul nostru este intr-o permanenta reorganizare... Aici ne potrivim... intr-un an cand stateam in camin am schimbat de trei ori pozitia mobilei in camaruta aia, cu barbatul meu...
Barbatul meu asa a fost de la inceput... cam misogin este adevarat.. ceva de genul "barbatii au treaba lor, iar femeile pe a lor..."
Noi suntem mai practici amandoi... pot spune ca ne potrivim... Probleme am avut si noi...El a pierdut un an de facultate, atunci s-au intors toti importiva lui, dar eu l-am incurajat...Am ramas insarcinata, dar nu s-a bucurat, m-a intrebat daca pastrez copilul si l-am pastrat...Copilul nostru a avut o malformatie, rezolvata acum... Niciodata nu mi-a reprosat ca el nu l-a vrut... Initial a venit sa ne duca la spital pentru operatie... apoi a ramas toate zece zilele (cat am stat in spital) in Bucuresti la niste rude...Desi pana pe la trei ani nu prea a fost in stare sa aiba o relatie cu copilul eu il consider un tata bun... Acum se joaca impreuna, surubaresc impreuna, se plimba cu bicicleta... Eu am mai vrut un copil... el nu... am facut chiuretaj, impinsesem lucrurile prea departe... Atunci fiecare si-a strigat punctul de vedere... Sora mea a avut nevoie de bani... a fost de acord sa-i dam, fara sa-i mai cerem inapoi...
Viata este adevarat ca nu este roza... dar iubirea exista...Niciodata nu ne-am jignit in discutiile pe care le-am avut...
Ar fi multe de povestit... Asta este o casnicie adevarata... cu ajutor din partea unuia sau celuilalt... cu compromisuri din partea unuia sau altuia... Simt ca putem trai impreuna o vesnicie...
Poate si eu sunt altfel de fire... si ce daca nu-mi cumpara flori? Imi cumpar singura... nu am asteptat niciodata sa-mi bucure altcineva sufletul... am facut-o singura...
Sa mai spun ca si acum mi se pare cel mai frumos dintre barbati? Si chiar este....
Stii... fiecare anotimp al vietii are rostul lui si farmecul lui...
Casa de piatra...

Happiness_4_us spune:
E he he, oricum ar fi ei, cu bune si rele, sunt barbatii nostri, barbatul de care ne-am indragostit si in prezenta caruia ni se taiau picioarele, cel alaturi de care ni se taia respiratia, cu care visam sa construim o familie, etc.
Eu sunt la inceput de drum. Din septembrie m-am mutat cu Mihai iar in vara anul asta, mai precis in iulie, o sa facem nunta.
Totul este frumos, asa cum am sperat, iar locuitul impreuna ne-a apropiat si mai mult.
Il iubesc mult si nu imi pot imagina acum viata fara el.
Nana Motoc

Rufus spune:
quote:
Initial creeata de addinel
fetelor, pentru ca tot se discuta numai de divorturi, despartiri si suferinta pe-aici, propun sa ne (re)amintim ca pe ei, barbatii, ii cautam, ii dorim, ii iubim... si una peste alta nu sunt nici mai buni nici mai rai decat noi, femeile.
propun sa le dedicam lor acest subiect si sa incercam sa zambim putin gandindu-ne la ce ne ofera si cum ne fac ei fericite.
addinel, esti cam noua pe-aici, cred ca trebuia sa te informezi...in general aici se arunca cu rosii in barbati, nu li se aduc laude...

poze multe cu noi

addinel spune:
quote:
Originally posted by Rufusquote:
Initial creeata de addinel
fetelor, pentru ca tot se discuta numai de divorturi, despartiri si suferinta pe-aici, propun sa ne (re)amintim ca pe ei, barbatii, ii cautam, ii dorim, ii iubim... si una peste alta nu sunt nici mai buni nici mai rai decat noi, femeile.
propun sa le dedicam lor acest subiect si sa incercam sa zambim putin gandindu-ne la ce ne ofera si cum ne fac ei fericite.
addinel, esti cam noua pe-aici, cred ca trebuia sa te informezi...in general aici se arunca cu rosii in barbati, nu li se aduc laude...
poze multe cu noi
"EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde
rufus, am eu un principiu al meu: sa adun din lumea asta numai ce imi place si sa dau la o parte restul. asa ca rosiile aruncate in barbati ma lasa rece. mie imi plac barbatii

si tocmai de-aia am deschis subiectul, pentru ca prea devenise barbatul o oaie mult mai neagra decat este. s-o mai spalam putin, nu?
nunta mea

addinel spune:
quote:
Originally posted by filofteia
Adinel... sa inteleg ca voi anul acesta faceti nunta? Adica sunteti oarecum mai la inceput... Cred ca v-au speriat atatea subiecte privind problemele....
Nu vreau decat sa-ti spun ca nu toate iubirile mor... este adevarat ca nu mai sunteti nici ca la inceput... dar mie nici nu mi-ar placea... amintirile de atunci sunt foarte frumoase, dar intre timp datele problemei s-au mai schimbat...
Avem un copil... avem alte idealuri.... apartamentul nostru este intr-o permanenta reorganizare... Aici ne potrivim... intr-un an cand stateam in camin am schimbat de trei ori pozitia mobilei in camaruta aia, cu barbatul meu...
Barbatul meu asa a fost de la inceput... cam misogin este adevarat.. ceva de genul "barbatii au treaba lor, iar femeile pe a lor..."
Noi suntem mai practici amandoi... pot spune ca ne potrivim... Probleme am avut si noi...El a pierdut un an de facultate, atunci s-au intors toti importiva lui, dar eu l-am incurajat...Am ramas insarcinata, dar nu s-a bucurat, m-a intrebat daca pastrez copilul si l-am pastrat...Copilul nostru a avut o malformatie, rezolvata acum... Niciodata nu mi-a reprosat ca el nu l-a vrut... Initial a venit sa ne duca la spital pentru operatie... apoi a ramas toate zece zilele (cat am stat in spital) in Bucuresti la niste rude...Desi pana pe la trei ani nu prea a fost in stare sa aiba o relatie cu copilul eu il consider un tata bun... Acum se joaca impreuna, surubaresc impreuna, se plimba cu bicicleta... Eu am mai vrut un copil... el nu... am facut chiuretaj, impinsesem lucrurile prea departe... Atunci fiecare si-a strigat punctul de vedere... Sora mea a avut nevoie de bani... a fost de acord sa-i dam, fara sa-i mai cerem inapoi...
Viata este adevarat ca nu este roza... dar iubirea exista...Niciodata nu ne-am jignit in discutiile pe care le-am avut...
Ar fi multe de povestit... Asta este o casnicie adevarata... cu ajutor din partea unuia sau celuilalt... cu compromisuri din partea unuia sau altuia... Simt ca putem trai impreuna o vesnicie...
Poate si eu sunt altfel de fire... si ce daca nu-mi cumpara flori? Imi cumpar singura... nu am asteptat niciodata sa-mi bucure altcineva sufletul... am facut-o singura...
Sa mai spun ca si acum mi se pare cel mai frumos dintre barbati? Si chiar este....
Stii... fiecare anotimp al vietii are rostul lui si farmecul lui...
Casa de piatra...
merci din nou, filofteia...
ti-am trimis si un mesaj privat, sper sa il fi primit si sa il citesti.
nunta mea

Ana68 spune:
Eeeiiii,Rufus,nu mai fi si tu asa rautacios si carcotas....
Io vroiam sa scriu atat:ca la subiectul asta mie mi se pare ca se adevereste zicala asta "e rau cu rau,dar si mai rau fara rau".
Ana-Maria,mami deAlex&Luana