barbatii, dragii de ei...

barbatii, dragii de ei... | Autor: addinel

Link direct la acest mesaj

fetelor, pentru ca tot se discuta numai de divorturi, despartiri si suferinta pe-aici, propun sa ne (re)amintim ca pe ei, barbatii, ii cautam, ii dorim, ii iubim... si una peste alta nu sunt nici mai buni nici mai rai decat noi, femeile.

propun sa le dedicam lor acest subiect si sa incercam sa zambim putin gandindu-ne la ce ne ofera si cum ne fac ei fericite.

eu una sunt fericita cand cand ma ia in brate si se stramba la mine in timp ce tip la el ca iar nu si-a spalat farfuria, cand imi spune atat de dulce "puiutza mea", cand imi aduce flori si imi trimite mesaje dragalase, cand cand vin acasa si gasesc masa pregatita (poate pentru ca se intampla prea rar ) , cand ma trezesc noaptea si il simt/vad tinandu-ma in brate. si lista ar putea continua, dar mai bine ma opresc ca daca citeste acest post i se urca la cap :) .

nunta mea

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

pe mine una n-o sa ma prindeti inchinandu-ma la templul BARBAT . eventual la templul COPIL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

hai, michelle, ca n-a zis nimeni sa te inchini - doar sa recunosti ca ti-e drag de el!

Elise

Mergi la inceput

eventual usor picurata cu ceara. Tocmai vroiam sa imi retrag cuvintele referitor la inchinat ,pt ca am primit prin curier un urias buchet de flori. Ma gandeam , doamne ce sot am si uite cum vorbesc de el ,dar din fericire pt constiinta mea florile au fost de la colegii lui de serviciu asa ca imi mentin parerea

PS . Chiar m-a intrebat dupa ce am primit florile. Nu-i asa ca tu vrei pantofi nu flori ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isabél spune:

Mie imi place cel mai mult cand are un aer putin rasfatat, asa... ca si cum toata lumea asta e creata ca sa-l rasfete pe el... sau cand se bosumfla... sau si mai dragut, cand eu spun ceva foarte serioasa, si el imi raspunde pe acelasi ton serios, dar de fapt ma ironizeaza... daca reuseste sa ma faca sa rad, atunci se duce pe apa sambetei supararea mea. De fapt asta e, reuseste sa ma faca sa rad.

Mergi la inceput

pai si...n-are dreptate? nu vrei pantofi, nu flori?

in locul tau, as prefera asa un buchet mare de pantofi....

Elise

Mergi la inceput

pai ba are dreptate.chiar mi s-a parut comic aerul usor ingrijorat cand am primit florile ( ceva de genul , oare trebuia sa -i cumpar si eu ???) de acolo si intrebarea cu pantofii, asa , ca sa fie sigur ca a facut ce trebuia cand nu mi-a cumparat si el flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Io il inalt in slavi cand e plecat...cand vine acasa...hihi...nu mai e asa roz...
Dar in ansamblu...da...imi e foarte aproape de inima!!! hihi...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hmmmm....
Cand se trezeste dimineata si are fatzuca "stalcita" de somn, cand ma suna sa-mi spuna <vroiam doar sa-ti aud vocea>, cand ma tine in brate si simt ca nimic si nimeni nu ma poate atinge, cand observa orice mica schimbare de "look", cand imi cumpara tot ce-i trece prin cap(si de multe ori o nimereste), cand ma fugareste prin casa cu farfuria de mancare...cand, cand, cand....Sunt mult prea multe si acum nu pot fi obiectiva! Ma rog, niciodata nu cred ca poti fi obiectiv, cand iubesti!Bravo barbatilor....barbati!
Si o floare pt Michelle! Si pt barbatul de langa ea, care stie sa se "replieze" instantaneu!

Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singurã iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie sã continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

Mergi la inceput

SunSmile,

si eu cred ca nu poti sa fii obiectiv cind iubesti - de fapt, probabil depinde cum iubesti.
Eu, dupa n ani impreuna, inca mai sint indragostita.
Inca imi e dor de el, la jumatate de ora dupa ce plecam la joburi.
Inca sper ca va veni un timp cind vom putea petrece TOT timpul impreuna....
Inca ii dau telefoane doar asa, sa verific ca exista...
Inca ma face super fericita sau profund nefericita cu orice gest banal...
Inca supraevaluez sau dramatizez orice in ce ce-l priveste...
Inca visez sa-i fac un bebitz care sa-i semene... cindva.

Chestiile astea nu trec neaparat, si nu se banalizeaza dupa un timp.
Cel putin, in cazul meu nu s-a intimplat.

Explicatia o fi ca n-am avut timp sa ne plictisim unul de altul?
Posibil....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

quote:
Originally posted by Elise

SunSmile,

si eu cred ca nu poti sa fii obiectiv cind iubesti - de fapt, probabil depinde cum iubesti.
Eu, dupa n ani impreuna, inca mai sint indragostita.
Inca imi e dor de el, la jumatate de ora dupa ce plecam la joburi.
Inca sper ca va veni un timp cind vom putea petrece TOT timpul impreuna....
Inca ii dau telefoane doar asa, sa verific ca exista...
Inca ma face super fericita sau profund nefericita cu orice gest banal...
Inca supraevaluez sau dramatizez orice in ce ce-l priveste...
Inca visez sa-i fac un bebitz care sa-i semene... cindva.

Chestiile astea nu trec neaparat, si nu se banalizeaza dupa un timp.
Cel putin, in cazul meu nu s-a intimplat.

Explicatia o fi ca n-am avut timp sa ne plictisim unul de altul?
Posibil....

Elise

elise, ne asemanam foarte mult!!!!!!
off topic: dupa cati ani ???

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput