Mamici de mai-iunie 2006 (55)
Raspunsuri - Pagina 12
ama_kaly spune:
Si spuneti-mi exact ce anume si in ce ordine trebuie sa pun in patut peste salteaua aia pe care o are el!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe
ama_kaly spune:
vivi ti-am scris si la mamici de martie-aprilie iti scriu si aici: am citit raspunsul pe care i l-ai dat erikai24 rferitor la durerea de masea.I-ai zis ca nu cumva sa ia algocalmin in saptamana 38.Eu am luat in sapt 32 la recomandarea dr mele, tot pentru o durere de masea.Am sunat-o si mi-a zis sa iau algocalmin si daca nu-mi trece sa ma duc la denstist.Evident nu mi-a trecut si am ajuns tot la dentist care mi-a facut acelasi lucru pe care l-ai spus si tu: mi-a curatat radacina si mi-a pus un pansament provizoriu acolo sa nu mai am probleme.Acum, intrebarea mea e..cat de grav e faptul ca am luat un algocalmin in sapt 32 de sarcina? Repet, la recomandarea dr mele!io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
ama_kaly spune:
Bai, iar am ramas singura pe aici?
Ca ma enervez si plec iar la plimbare si cumparaturi!
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
nastad spune:
quote:
Originally posted by ama_kaly
Si spuneti-mi exact ce anume si in ce ordine trebuie sa pun in patut peste salteaua aia pe care o are el!![]()
io34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby
Bebe
Eu am pus asa: folie de plastic, paturica , cearceaf.
Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
nastad spune:
quote:
Bai, iar am ramas singura pe aici?Ca ma enervez si plec iar la plimbare si cumparaturi!
io34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby
Bebe
Mai stai cumintzica , nu au intrat zilele in sac!

Doina
si
Oana(03.04.2003)Album Oana
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;28/st/20060623/dt/7/k/6f0e/preg.png
ama_kaly spune:
nastad saru'mana!
Ce fel de folie de plastic, de unde ai luat-o? Sau scutece din alea din farmacii de unica folosinta ?io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
nastad spune:
Ama , eu am avut sac de plastic , l-am taiat si a mers la fix pentru patutz.
Am avut 2-3 folii (saci), cand a mai crescut si a inceput sa nu se trezeasca asa des si dormeam si eu mai bine...nu puteam sa ma mai trezesc sa o schimb, asa ca dimineatza era uda pana la gat si trebuia sa schimb tot(pana la saltea).Ar fi bine sa iei ceva sa nu fosneasca prea tare.
Doina
si
Oana(03.04.2003)
Album Oana
26octombrie spune:
quote:
Si spuneti-mi exact ce anume si in ce ordine trebuie sa pun in patut peste salteaua aia pe care o are el!![]()
..pai eu zic.. cerceaf, apoi copil, apoi, eventual, un alt cearceaf, ca de paturica in lunile de vara nu cred ca e cazul. si gata! sandwich-ul e gata!

Luana si
HoraHora Lucia
Lisboa 2005
ama_kaly spune:
Un alt cearceaf pt invelit mi se pare destul pentru lunile de vara.Ma gandeam sa merg sa iau eu ce material imi place si sa il transform in cearceaf tocmai pentru aceasta intrebuintare! Daca aveti vreo recomandare de material, astept!![]()
io
34+ cu
Seby
Poze mami si bebe
26octombrie spune:
cand am scris eu, mai sus, nu era decat intrebarea AMEI. intre timp au mai aparut cateva posturi, printre care si un raspuns mult mai inteligent decat al meu... n-am stiut de paturica. good to know! saru-mana 
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005