Mamici de mai-iunie 2006 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by cypocs

Cu respiratia mai grea nu mai vad pe nimeni in afara de mine?

Ha ha, ba da, cred ca multe dintre noi! Dar cred ca cu atat mai mult noi cele care ...

Ama, cu placere, bina ca te-ai lamurit!
Dar cu ce e umpluta pilota ta, cu caltzi? A mea o bag la masina fara jena si e ca noua, are o vatelina din asta noua care nu se strange nu se deformeaza..eu zic sa stai linistita si sa o speli, cred ca asa sunt toate..

Ioana 32 saptamani cu Serghei si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Ama, o tratezi ca pe o pilota normala. banui ca cele mai multe dintre noi avem pilote, eu mi-am azvarlit cu voluptate plapuma de la bunica, umpluta cu lana...
iar pilota o arunci in masina se spalat si apesi pe buton, iar la sfarsit iti iese parca si mai pufoasa. don't worry
m-am gandit asa: astept pana pe 3 aprilie si, daca tu imi spui ca te-ai hotarat sa iei cosul pentru tine ma duc sa caut si eu. daca nu, ne vedem. e bine asa?! Bine, ne putem vedea oricum!!
si nu-ti mai lua atatea, sa vezi ce nervi te vor apuca atunci cand ti se vor dubla toate, vei primi altele si vei sta cu un teanc de lucruri inutile in casa pe care nu te vei indura sa le arunci. mai asteapta nitel! daca te aud si cu scaun pentru bebe sau premergator, te bat!

dupa amiaza, cand ajunga acasa, voi avea patutzul montat! abia astept..

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Buna dimineatza burtici!

Revin si eu dupa o mica absenta si o multime de probleme printre care o raceala f puternica, care nu m-a lasat decat 30 de minute la babyexpo si niste contractii f puternice si dureroase aseara (ca si Carmina, credeam ca nasc). In fine, au trecut toate, bebelina este bine si se misca toata ziua, mai ales cand ii place ce mananca mami

Trec la citit, pt ca ati fost f active si vorbarete si revin si eu dupa aceea.

VoichiV30+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, Vladut are doar tetine de silicon la biberoane acum, si inca n-a rupt niciuna. Am o prietena cu un copil de varsta lui Vladut si el a rupt suzetele din silicon, dar cu tetinele nu are probleme.

Alia, cand se deschide colul simti cu siguranta, ca DOARE nu inteapa...

Vivi, bafta la medic...

Gata fetelor, fug la treaba, curatenie, bagaje, mancare, aouleu....

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (31+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Ama, Vladut are doar tetine de silicon la biberoane acum, si inca n-a rupt niciuna. Am o prietena cu un copil de varsta lui Vladut si el a rupt suzetele din silicon, dar cu tetinele nu are probleme.

Alia, cand se deschide colul simti cu siguranta, ca DOARE nu inteapa...

Vivi, bafta la medic...

Gata fetelor, fug la treaba, curatenie, bagaje, mancare, aouleu....

Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (31+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas

ian-febr 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Luana ok, asa ramane! Mai exista si posibilitatea sa mai aduca aia acolo si atunci iau 2 ! Eu nu l-am luat inca, atunci il iau ca daca nu il pastrez eu ti-l dau tie oricum, nu ? Nu o sa cumpar premergator si nici scaun de masina Da n-am luat multe, mai sunt o groaza de luat..pt mine camasa de noapte, papuci, pompa de san, tampoane, vata si tot ce imi mai trebuie la spital iar pentru bebe mai am de luat toate cosmeticele si chestiile marunte de care are nevoie un bebelus.Haine nu ii mai iau , dintre acizitiile mai costisitoare au ramas carutul, pompa de san, cosul, cadita si cam atat imi vin acum in minte. io 34+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica 32sapt si lucruri Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ia s-o mai terorizez si io pe Ioana cu niste intrebari...:
-mi-ai scris tu un mail cu ce ai avut tu in bagajul de spital...si zici ca ai avut 2 prosopele pt bebe...erau prosopele normale,sau d-alea cu triunghi pt cap...adik mai exact la ce le-ai folosit,sa stiu si io de care sa iau.
-am primit si io niste mostre de cosmetice pt bebe la BE-zici ca sunt suficiente pt. spital?Ca si io ma gandisem.Da marca asta..Bubchen(sau cum s-o fi scriind) ai mai folosit?...sa nu se umple bebe de bubitze.
-betzishoare de urechi ne trebuie la spital?

Deocamdata atat...daca-mi mai aduc aminte te mai intreb.Azi dupa eco vreau sa aterizez la Carrefour sa mai iau una alta.

viviana 31w5d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Am uitat sa ma albastresc

Mergi la inceput

OK, atunci pilota o bag la masina, vom vedea ce se va intampla cu ea! Da' materialul ala mi se pare cam batzos, daca ii iau 2m de material moale si ii fac o imbracaminte ? Daca nu o mai folosesc la cos, il pot inveli pe bebe cu ea?
Eu paturica subtire n-am gasit pe nicaieri pe aici..sunt numai din alea groase! Si ma gandesc ca o sa fie vara si cald, trebuie ceva usor pentru a-l inveli, nici pilota si nici paturile care le am eu nu mi se par potrivite!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput

vivi ce tare ai fost cu albastritu' Poti edita raspunsul, ai sus in dreptul mesajului postat de tine optiunea "Editeaza raspuns" unde e si PM-ul!
io 34+ cu Seby Poze mami si bebe

Mergi la inceput