Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pmihaela spune:

adelamaria, nr. de telefon de la cabinet este 0213221983, nu stiu la ce nr. ai sunat tu. Oricum sper sa-ti fie de folos, eu la asta am sunat cam acum o luna. Poate se formeaza aiurea, stii ca se mai intampla.
Amely, sper sa fie bine pana la urma, meriti asta, sunt convinsa. Eu sunt in asteptari cam inca o saptamana, va citesc oricum, o sa va dau de veste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Uffff...multumesc mult, Mihaela!! M-ai scos din nebuloasa!...Gasisem si nr. asta, dar cred ca se forma gresit...si sa fie cu succes numaratoarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Merci Mihaela... si eu iti tin pumnii, draga mea!

Adelutz, iti trimisesem si io PM! tot cu nr. dat de Miha, asa ca sigur ala e cel bun!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, da, ai dreptate, daca leziunea respectiva a provocat aciditate si a "stramtat" locul, e foarte posibil ca asta sa fi fost motivul nereusitei de pana acum ! Tu ultimul TPC cand l-ai facut ? Parca totusi iti iesise pozitiv, nu ?
Te sfatuiesc insa sa faci si tipajul viral pentru HPV, e putin probabil sa iasa pozitiv, dar mai bine elimini o posibila ipoteza. Vezi ce-ti spune si Dr. Badea.
E foarte buna ideea cu intarirea imunitatii cu echinaceea si ulei de catina, eu fac cure din astea cel putin 3 luni/an (chiar saptamana trecuta le-am terminat, in plus am luat 3 luni si spirulina).

Am mai folosit pana acum, de-a lungul timpului betadine, colposeptime, colpotrophine, cervugid si multe altele, probabil ca au ameliorat ceva pe acolo, dar tot PAP II mi-a iesit de fiecare data.
Hai ca deja suntem farmacii ambulante, iar cu naturistele... mai avem putin si mancam ierburi dimineata, la pranz si seara ! Iar la desert... tarte cu spirulina. Eu, cel putin, prea departe nu sunt. Daca am reusit sa schimb pana si obiceiurile culinare ale sotului meu, care era un carnivor convins... acum mananca numai ierburi, saracu', si culmea e ca-i mai si plac !
Aaaa, si inca ceva : te rog sa te odihnesti cum trebuie noaptea, ca altfel primesti de la mine ! Nu ai absolut nici o problema serioasa, ai inteles ?! Adica vrei sa ai cearcane ? Asta chiar ar fi o problema !

Teo, ca tot veni vorba de naturiste, tie ti-a fost prescrisa aceasta tinctura (OVAR) de catre un medic homeopat, sau se poate lua... la liber ? E puternica ? Din ce e compusa ? Ca m-ar tenta si pe mine s-o iau... pentru reglarea ovulatiei. Banuiesc ca rau nu face, atat timp cat nu produce chisturi, tu spuneai ca ai fost f. multumita de rezultate cu ea, nu ? Te

Carmencita, esti o draguta ca ma incurajezi, dar sansele sa fiu acum, ar fi cam de 1%, dar mai stii ? Noi oricum mergem mai departe, nu ne lasam ! Eu la vara fac 33 ani, deci pana pe la 45 mai am timp !
Imi pare rau ca nu te simti prea bine dupa menogon, cate injectii ai facut pana acum ? Te-ai monitorizat, sau nu inca ? M-ar tenta si pe mine o stimulare de genul asta, dar mi-e teama sa nu-mi obosesc ovarele pana la FIV, si-asa am facut chist de la 1/2 pastila de ova-mit pe zi ! Te si iti doresc din inima ca tratamentul sa se finalizeze cu !

Adelamaria, bine ai revenit pe baricade ! Hai, ca poate luna asta o iesi la tine testul +++

rami

Mergi la inceput

Rami, dulcico... io am cearcane "naturale", le-am mostenit de la mama, dar sotul zice ca fac parte din farmecul meu personal Cu somnicul, ai mare dreptate, aseara am dormit in sfarsit mai mult si tare bine e. Multumesc si pt. sfatul cu testarea HPV, am s-o fac. Stii cumva unde se face?

Carmenico, pune si tu mana si odihneste-te, ca trebuie sa fim in forma, sa invingem astenia... Ai terminat cu menogonul? Cand te duci la eco?

Sunt putin ingrijorata, astept sa treaca rusii ca sa incep sa tratez local rana, dar inca mai persista pete maronii, si nu stiu daca sunt tot de la CM sau sangereaza rana de pe col

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, , daca sunt naturale si mai fac parte si din farmecul personal, esti iertata, atunci.
Tipajul l-am facut la Medicover (2,4 mil lei).

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Iubitele - va pe toate-toate...sunt cu ochiii pe voi...pe mine ma doare mijlocul rau de tot si sunt sigura ca-i urmarea menogonului...ma simt asa de baba!
Ma dor toate cele...o sa zica viitorul meu ca are o mama Iliasca 2. Fac haz de necaz si io!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

Mergi la inceput

Ohooo, pai pan' sa ajungi tu ca Iliasca, mai ai mult si bine mai Betico, lasa ca o sa fii tanara si frumoasa, nu-ti face probleme, totul e sa ne respectam pe cat posibil, adica sa mancam sanatos, sa facem un pic de miscare, un sport de intretinere, poate chiar dansuri...(io vb), uite la Raduleasca ce bine se tine (e drept ca la cate operatii si-a facut in Israel, nu cred ca-i cel mai bun exemplu) dar oricum, bebe sa vina, ca de restul avem noi grija... si e pe drum, o sa vezi!

Rami, uitasem sa-ti raspund, am facut TPC si a iesit pozitiv, dar ce legatura are? crezi ca ar fi bine sa il repet? iti spun sincer ca si eu m-am gandit uneori la asta, sa il repet, ca poate a intervenit ceva negativ intre timp...
Cu tipajul viral HPV, din cate am citit, am toate sansele sa iasa pozitiv, altfel, de unde displazia? se putea face asa pur si simplu? Stiu ca la PAP ar fi trebuit sa iasa ceva suspect care sa necesite testarea HPV... E drept ca dr-a nu mi-a zis nimic de asta, dar eu cred ca a uitat. Mercic pt. pontul cu Medicover

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Hello, dragelor!
Amely, eu te sfatuiesc sa astepti rezultatul PAP, numai daca apare ceva in neregula te va trimite dr. la tipaj HPV... tipajul am auzit ca IDS Laboratories sunt singurii de la noi care-l fac cum trebuie... ma mai interesez si-ti spun. Dar stai linistita, eu cred ca va fi ok la tine!

Pmihaela, tu ce mai faci? Tin minte ca ai spus ca nu te-ai simtit prea bine dupa ultima inseminare, pana la urma a fost ok?

Adelamaria, vad ca te-au scos fetele din dilema pana la urma, citeam si parca eram in zona crepusculara, incepusem sa intru la idei...

Dragelor, eu am o productie de foliculei sau folicunasi, sau nu stiu cum sa le spun, in numar de 5, cel mai mare de 10 mm... dar sunt abia ziua 6 si mai asteptam sa mai creasca.
Am fost azi si am facut analizele, vinerea viitoare le iau, sper sa fie bune!

Va pup pe toate si astept vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Adelamaria si eu m-am ars cu nr. de pe cartea de vizita a Dr. Moisa, dar am avut noroc ca aveam un numar de pe DC si am observat ca pe cartea de vizita este gresit nr., in loc de 322 e 332. Chestia e ca mi-a raspuns o tipa care mi-a spus ca in fiecare zi e sunata de mai multe paciente a dr. Moisa , neplacut as spune.

Fetelor eu maine la 10 sunt programata pt. o HSG. Tineti-mi pumnii. Va spun maine seara cum a fost.

toate fetele minunate.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput