Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, as vrea eu sa fie de la implantare, dar la mine asa e in fiecare luna, asa ca... eu nu prea cred in chestiile astea, sincer.
Ai dreptate sa fii suparata cu ce ai spus mai devreme; intr-adevar, Moisa mentioneaza scorul cervical doar la inseminari, e ca un fel de protocol pe care il face ea de fiecare data. In general se uita atent, asa mi s-a parut, dar am si facut 15 inseminari, deci cred ca... merit, totusi, lucrul asta. Il stie si pe sotul meu ca pe un cal breaz si dupa inseminare mereu ii spune : luna asta SIGUR reusiti !

Dr. T, de asemenea, probabil nu-si mai vede capul de atatea solicitari (am vazut ca nici pe site n-a mai raspuns, si i-am pus si eu vreo 2 intrebari...), asa ca trebuie mai bine sa-l tragi tu de manecuta, altfel trece cu vederea.

La laparo te-ai mai gandit, sau astepti sa clarifici intai situatia cu colul ? Oricum, un lucru pot sa-ti spun sigur : nu din cauza ranii nu ai ramas insarcinata pana acum, n-are nici o legatura. Am intrebat si eu asta de o mie de ori !

Dar lasa ca vom razbi noi si le-om rezolva pe toate !

rami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Rami am luat o tinctura homeopata numita Ovar, o tinctura care este altfel decat cele naturiste.
Amely sa iti treaca furia indreptatita si sa fii bine. Apropo ca intrebai daca sa iei ovule Betadine sau Miprosept. Eu am luat ovule Colpotrophine si ungeam colul cu unguent Propoderm ( cu propolis), ma gandeam ca acest unguent ar merge si in combinatie cu ovulele betadine, sau poti sa le pui unele seara si altele dimineata.
tuturor

Teodora

Poze

Aniversare 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Buna, fetelor! Ca si Amely, sunt si eu in urma cu somnul rau de tot, de cateva nopti dorm doar vreo 3-4 ore pt ca am foarte mult de lucru... plus de asta sunt ingrozitor de ametita de la menogonul asta, abia astept sa fac ultima injectie ... In orice caz, arat ingrozitor, pe mine lipsa de somn ma termina.
Amely, iti dau din nou dreptate ca esti furioasa, este de neacceptat ca medicii la care mergem atat de des sa nu fie atenti la aceste 'amanunte'... Singura scuza pe care le-o gasesc este ca ei sunt axati pe problemele noastre de infertilitate si se straduiesc sa rezolve acest aspect... eu m-am speriat de ceea ce ti s-a intamplat si maine dimineata ma duc sa-mi fac toate analizele de secretie si PAP la medsana... Totusi, raman la parerea ca asta a fost motivul pt care nu ai ramas insarcinata, si nu ai altceva... cervicita poate impiedica instalarea unei sarcini pt simplul motiv ca este o inflamatie, si cred ca dupa ce vei scapa de problema asta vei ramane imediat.
Rami, stii cum se spune, te loveste, te loveste pana te nimereste, asa si la tine: spui tu ca ai mereu petele astea, dar ar putea fi de data asta de la implantare... Incearca un test! Cred ca stii deja ce-ti doresc sa se vada pe el: II!
Teo, dupa sarbatorile de Paste vei incepe si tu numaratorile, abia astept! Imi amintesc ca tratamentul homeopat a dat roade la tine in trecut, e excelenta ideea de a apela din nou la homeopatie!
OANA, ce mai faci tu? Tot cu acte de rezolvat alergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Amely sa-ti treaca supararea desi este pe deplin indreptatita. Oricum, e adevarat ca ai tras un semnal de alarma, si eu vreau sa-ti multumesc pt. asta.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, dragelor!

I'm back...pe baricade...Ce credeati? Ca scapati de mine? Am stat putin pe tusa pentru ca m-am luptat cu uratii, cu rusii cei rai...da' i-am invins se pare si asa o mama de bataie ce le-am dat, ca sper sa se fi saturat iar luna asta sa-mi stie de frica!...Ah, si cred ca o sa fie prea ocupati sa-si linga ranile, asa ca nici la voi nu cred ca ajunga! Ca sa stiti...
Sunt ok acum si ma pregatesc de PAP si colposcopie ca vreau si eu sa vad cum e cu rana aia a mea...Amely, chiar daca n-am mai scris, sa stii ca m-am gandit la tine si sunt convinsa ca se va rezolva cu bine totul!...Dar mai lasa, mama, cititul pe net ca risti sa patesti ca studentii de la medicina...cica ei citesc tratate de medicina si se "imbolnavesc" de toate alea...Hai, ca eu glumesc acum, as vrea sa te mai destind...Stiu ca ti-e greu si ca iti faci o mie de griji, dar...ai incredere! Esti tanara, organismul e puternic si eu sunt convinsa ca vei fi bine! Cat despre supararea ta cu medicii...te inteleg...stiu ce vrei sa zici...uneori ne dam seama ca nu sunt nici ei supraoameni!...
Rami, tu urmezi pe lista aia, da? Aia de ...Eu tin pumnii stransi...
Carmencitasper sa dea rezultate stimularea si tot efortul sa nu fie in van!
Tabi, mai da-ne vesti despre tine! Mie imi lipseste puterea si curajul tau!
Thea, Oana, Liana, Aileene, va trimit la toate o imbratisare calda si optimista! Haideti, mobilizarea, lista noastra e prea goala si m-am saturat s-o vad asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

adelamaria

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

Mergi la inceput

si pentru tine, Madana! Unul mare si special pentru ca si tu esti speciala!
Eu sunt tare bucuroasa ca e primavara ...voi nu? Haideti, facem concurs? Cine vede prima barza?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Fetelor, m-ati impresionat, si ma bucur din suflet ca ati inteles mesajul meu, care nu a vrut nicidecum sa loveasca in doctori, ci sa previna lumea ca in oglinda din poseta sau pe monitor la eco putem parea perfect sanatoase si frumoase, dar trebuie sa avem grija si de partile care nu se vad, si ca de multe ori uitam tocmai de chestiile simple si la indemana, cum ar fi un biet Papanicolau odata la 1-2 ani... Va multumesc din suflet ca ma incurajati, nici nu stiti ce bine imi face, imi da putere si incredere ca se va rezolva totul cu bine. Si sper ca pana atunci voi sa fiti deja cu burtici!

Din pacate Rami, asta poate fi o cauza de infertilitate, cum spunea si Carmencita, parte datorita inflamatiei care ar putea "stramta" colul nepermitand sa treaca, parte datorita aciditatii provocate de rana. Categoric ca nu e cauza exclusiva, adica se poate ramane insarcinata si cu cervicita cronica lezionara, dar mai greu... Eu nu pot sa uit cat de speriata era mama ca nu ramanea gravida, iar cand a mers la dr. i-au spus ca din cauza chiuretajului anterior, s-a ales cu o sinechie de col, si dupa ce i-au dezlipit colul, a ramas in aceeasi luna. Nu pot sa uit ca data trecuta am ramas insarcinata facand irigatii cu galbenele si bicarbonat inainte de CS. Dupa ce am pierdut sarcina, nu am mai facut nici macar o irigatie, fiindca nu banuiam ca m-ar putea ajuta. Poate ca e doar o intuitie, dar macar am un reper...o cauza posibila. Daca nu voi ramane nici dupa ce rezolv cu rana, sigur ca voi apela si la laparoscopie. Deocamdata nu am trecut peste hopul asta cu displazia si sperietura inca exista, astept sa vad ce se mai intampla si dupa aia o sa ma gandesc ce fac mai departe...

Adela, ai luat o decizie ff buna, macar dupa aia stai linistita

Va pupic cu drag pe toate si va astept cu cat mai multe teste II

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Sa vedeti ciudatenie!...Am sunat la cabinet la Dr. Moisa, la nr. care era pe cartea de vizita si surpriza: imi raspunde cineva, destul de greu, si imi spune ca acolo nu e niciun cabinet ...e casa particulara!
Am cautat pe DC si am gasit mesaje din 2005, cu acelasi nr. de telefon..Sa se fi schimbat intre timp???...Stiu sigur ca nr. s-a dat de curand aici la subiect unei fete care era interesata, dar nu reusesc sa-l gasesc!...
Ma puteti ajuta voi?...Eu mai caut, dar...habar n-am ce se intampla!...Pupici!

Mergi la inceput

Bey, eu sunt in zona crepusculara azi, va jur!...Am gasit trei numere diferite si niciunul nu e bun...Am sunat la 931 si imi zice tanti de acolo ca pe Branduselor nu figureaza niciun cabinet gineco ...Yap, sure, ca doar n-am fost eu acolo acu 1 luna!....O fi fost intr-un univers paralel...
Astept, poate ma ajuta cineva cu un nr. mai recent...eu n-am la mine hartiutza pe care am notat prima data nr. la care mi-am facut programare...e in geanta care e acasa ...ufff, tare m-a ametit de cap primavara asta!...

Mergi la inceput