Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ai dreptate cu hainutele Irina. Pai eu am primit la botez haine pt 6 luni, 9luni si chiar de 1an, de la aceeasi firma toate. Puse una peste alta, bluzele erau cam aceeasi dimensiune, doar cea de 1an e cu 2cm mai lunga si mai larga. Asa caaaa mergeti pe probate ca de la etichete ramanem cu astia mici neimbracati

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ia ca mi_am adus aminte Mario a facut azi kk cu o nuantza de roz. O fi de la morcov? Ca asta chia rnu stiam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA ai grija mai de podoabe!
DENISA pai hai sa mai citesc si eu prin cartea lui dr.Spock ca si eu o am din ... 1992,sau mai e vreuna actualizata? La kg Dianei ar fi logic sa incepem si noi cu cereale! Si la prietena-mea din Italia i-au zis sa inceapa cu faina de orez,sau asa ceva.Si bebelina e barosana,nu gluma!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

IRINA o fi de la strimfii de poponar
RALU pe pariu ca o sa-i placa cel mai ieftin lapte de pe piatza Desi cu tzatza e de saracutza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Moni, Vitalactul nu i-a placut...acum sa vedem cu Bebelacul. Doamne ajuta!
Irina, si eu ma gandeam la stampi cand ai scris de outze.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Cat s-a facut papanasul meu de mofturos... eu fug de cereale cat voi putea. Prietena mea care are bebele de 10 luni are deja 11,5kg si s-a nascut cu doar 2,5kg.Si vreau sa va zic ca ii baga cereale in biberonul de noapte.Deci eu barosan d-asta care nici nu se intoarce de pe o parte pe alta, care nu merge de-a busilea, care nu se ridica in picioare.. nu vreau frateeee. Eu cred ca daca vrem sa-i ingrasam o putem face oricand cu cerealele... dar decat sa il bag la cura de slabire la 1 an... mai bine asa.

Mergi la inceput

Mai astea cu constipatia la bebei,de ce nu bagati voi niste zeama de varza? Mai ales ca-i buuuna si cu vitamine?

Mergi la inceput

Cuscra dar pe bune ca daca nu vrea nici Bebelacul ti-au mai ramas Fulga, Zuzu, LaDorna... si vezi ca au bagat iar PArmalat prima crestere de la 1-3 ani.

Tin pumnii sa mearga macar Bebelac... daca asa vrea ea sa faca economie la bugetul familiei.
Nicolas a luat Nan din prima, n-are nici un text.Ma bucur ca nu e mofturos din punctul asta de vedere. Iar de suculete si borcanele vreau sa se invete si cu d-astea ca papa alternativa si pe timp de calatorii mai ales , ca doar nu o sa ma car cu robotul dupa mine

Mergi la inceput

La capitolul haine eu le-am sortat dupa ochi,nu dupa etichete...Dar si ochii mai inseala,era s-o musc cu niste salopete!

Mergi la inceput

FETELE ati auzit ce-a patit STRALUCIREA,fiica MERCEDESEI si a lui MEDALION?

Mergi la inceput