Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 15
teolinda spune:
Ai dreptate cu hainutele Irina. Pai eu am primit la botez haine pt 6 luni, 9luni si chiar de 1an, de la aceeasi firma toate. Puse una peste alta, bluzele erau cam aceeasi dimensiune, doar cea de 1an e cu 2cm mai lunga si mai larga. Asa caaaa mergeti pe probate ca de la etichete ramanem cu astia mici neimbracati
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
irinadum spune:
Ia ca mi_am adus aminte Mario a facut azi kk cu o nuantza de roz. O fi de la morcov? Ca asta chia rnu stiam.
monica70 spune:
IRINA ai grija mai de podoabe!
DENISA pai hai sa mai citesc si eu prin cartea lui dr.Spock ca si eu o am din ... 1992,sau mai e vreuna actualizata? La kg Dianei ar fi logic sa incepem si noi cu cereale! Si la prietena-mea din Italia i-au zis sa inceapa cu faina de orez,sau asa ceva.Si bebelina e barosana,nu gluma!
MONI si DIANA (01.01.2006)
monica70 spune:
IRINA o fi de la strimfii de poponar
RALU pe pariu ca o sa-i placa cel mai ieftin lapte de pe piatza Desi cu tzatza e de saracutza!
ralirali spune:
Moni, Vitalactul nu i-a placut...acum sa vedem cu Bebelacul. Doamne ajuta!
Irina, si eu ma gandeam la stampi cand ai scris de outze.
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
teolinda spune:
Cat s-a facut papanasul meu de mofturos... eu fug de cereale cat voi putea. Prietena mea care are bebele de 10 luni are deja 11,5kg si s-a nascut cu doar 2,5kg.Si vreau sa va zic ca ii baga cereale in biberonul de noapte.Deci eu barosan d-asta care nici nu se intoarce de pe o parte pe alta, care nu merge de-a busilea, care nu se ridica in picioare.. nu vreau frateeee. Eu cred ca daca vrem sa-i ingrasam o putem face oricand cu cerealele... dar decat sa il bag la cura de slabire la 1 an... mai bine asa.
monica70 spune:
Mai astea cu constipatia la bebei,de ce nu bagati voi niste zeama de varza? Mai ales ca-i buuuna si cu vitamine?
teolinda spune:
Cuscra dar pe bune ca daca nu vrea nici Bebelacul ti-au mai ramas Fulga, Zuzu, LaDorna... si vezi ca au bagat iar PArmalat prima crestere de la 1-3 ani.
Tin pumnii sa mearga macar Bebelac... daca asa vrea ea sa faca economie la bugetul familiei.
Nicolas a luat Nan din prima, n-are nici un text.Ma bucur ca nu e mofturos din punctul asta de vedere. Iar de suculete si borcanele vreau sa se invete si cu d-astea ca papa alternativa si pe timp de calatorii mai ales , ca doar nu o sa ma car cu robotul dupa mine
monica70 spune:
La capitolul haine eu le-am sortat dupa ochi,nu dupa etichete...Dar si ochii mai inseala,era s-o musc cu niste salopete!
monica70 spune:
FETELE ati auzit ce-a patit STRALUCIREA,fiica MERCEDESEI si a lui MEDALION?