Bebelusi de ianuarie- februarie 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 14
teolinda spune:
GIO cred ca e superstitie de babe asta cu nasa graviduta. A fost ok, nu a zis nimeni nimic.
RALU eu ii dau suculete acum. Sunt fara conservanti si sunt din produse fara ingrasaminte.Borcanele ii dau cand va veni vremea pana ies fructele si legumele naturale.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
monica70 spune:
RALU cu lapte de vaca ai incercat?
GIOVA mai MARCOLINO lipsea E valabila AXIOMA URSULINEI
Am schimbat printesa kk de kk ... s-a aruncat apoi pe tzatza si m-a tzitzilit vorba Mirelei pana s-a oprit un pic m-am uitat la ea,mi-a tras un zambet larg si am zis hai s-o pun sa ragaie sa-i dau si din cealata pentru simetrie ... greseala fatala Cum am luat-o in bratze a inceput sa tipe - ca o las far de tzatza ??? Am pus-o dincolo si n-a apucat sa traga trei guri ca iar urlete si strans de picioare,adica imputitele alea de colici Am potolit-o in bratze cu mana pe burtica,dar cum se strangea cu picioarele izbucnea brusc in plans,se oprea si tot asa: e clar ca e agitata si de la vaccin,ca plangea ea de colici dar alt stil! Acum am pus-o iar in carucior cu suzeta si iar doarme ... ce ma fac la noapte daca e tot agitata? Bine ca macar papa,ca a zis pediatra ca-i normal cateva zile sa nu aiba pofta de mancare ca de obicei...
MONI si DIANA (01.01.2006)
irinadum spune:
Ete ca al meu a papat normal adica 200 si acum a tras si vreo 4 lingurite de piure de morcov fara sa se strambe si sa ma scuipe ca de....a fost tasu langa si el trebuia sa ma faca de kk .Acum sa vedem ce mai face diseara si la nopae ca e cam blegos.
Denisam spune:
BEE -ce ma bucur ca mai face cineva cum zic medicii de aici, printre care si Dr Spock, si incepi si tu cu cereale=1, 2=legume si 3=fructe, deci nu trebuie cu picatura si nici cu fructe, ca apoi sa nu mai pape legume si cereale.
MAi dragelor,cerealele nu treb puse neaparat in bibe, se pot da si cu linguritza si se da numai o masa pe zi, si nu va fi grasan sau pufos copilul, va garantez ca am vazut destui bebei asa.Si mi se pare mai logic sai i dai mincarea pasta cu linguritza decat sucul pus in biberon si plsu ca treb s invetze sa pape si cu linguritza, nu numai cu bibe.
Gata, am rezolvat niste hartzoage, ma duc sa pap pastrav si cred ca merg cu fetele mele la un magazin sa luam scaun de masa si la un centru de copii si apoi inapoi sa bag sala ca pe seara vien o prietena gravida si ea in 35 saptamini, tot cu bebelina la purtator
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
irinadum spune:
A si am uitat sa va spun ca am constata cu surprindere ca body-urile de 6 lunii vin perfect. Deci bine ca am fost atenta ca iar nu le purta si sunt noi. Ca sa vezi ca nu se potrivesc masurile. Bine ca i le scot pe alea de 3 luni ca parca il strangeau intre picioare si ramanea baiatul cu podoabele ...strambe.
Monica dae blegos ca vrea sa doarma ... ca somnul e prieztenul lui cel mai bun.
teolinda spune:
Irina macar de la varza murata se kk garantat ca de la suc de mar care cica normalizeaza...ciuciu. Morcov nici nu vreau sa incerc... ca va dati seama ca o sa-mi faca la 2sapt, iar de pere n-am ajuns sa-mi iau ca m-a tzepuit asta micu'.
LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
utocatalina spune:
Hai ca am fost si noi in parc..in formatie de 3:Bia , eu si mama...am facut pozici si sunt in albumul nostru..Bee chiar ca naspa vint..bine ca era soare, ca altfel era chiar frig! A..si era misto daca lua Bia 300/sapt...ma minunam si eu...eu ziceam 300 pina acum pe luna asta! Deci in peste 2 sapt!Dar am cintarit-o azi si se pare ca sunt 400, deci cam 200/ sapt..trebuie sa ma multumesc si cu astea acum!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
ralirali spune:
Moni, in disperare am incercat si cu lapte de vaca si l-a scuipat. Daca va spun ca am luat inclusiv lapte de soia de la nestle pe care am dat 600.000...l-am donat la spitalul de copii pentru un copil care avea intr-adevar nevoie. Nu va spun ca am cutii incepute de Similac, Milumil, Vitalact, Nan1 si Nan HA ... am avut si Humana pe care l-am dat cadou. Azi i-am zis lui Ovi sa ia si Bebelac (pe asta nu l-am incercat). Acum vad ca Beba ii place cat e cat si daca nu ii place Bebelacul vom merge pe asta pana incepe sa il scuipe.
La noi totul a inceput de cand nu am mai avut eu titi si ii dadeam Humana care ii facea greata si pe cae nu l-a tolerat. Daca va spun ca si acum cauta titi, dupa trei saptamani de cand nu i-am mai dat deloc si daca o pun trage in disperare, dar vine o picatura... Laptele muls de la mine il radea pur si simplu, dar daca nu mai este eu ce sa fac?
Liliana, ce suc ii dai? Exista in comert sucuri pentru bebei?
Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)
Poze cu familionul
Denisam spune:
Iaca ca a intrat Irina sa se laude cu gogosarul si sa ne umbreasca printzesele, nu-i asa MONI!
Ia sama laud si eu cu fii-mea care facu 9 saptamini azi; mincat aseara al 8, hizlit unpic si dormit la ta-su e umar 1h si apoi in patutz pina la 11.30 cand am trezit-o sa o schimbam si apoi a bobinat 200ml si a dormit pina la 6 cand am mai pacalit-o eu sa doarma pina la 7 cand am schimbat-o si i-am dat sa pape si a mai papat 200ml.Acuam e din nou cu buni la masa, a ars 100 face o pauza si mai bagam si restul de 100 pt ca are doar 5 mese pe zi.
MONI- am si eu la congelator 1300ml,sper sa mai bag azi amcar 100 si sa vedem dc reusesc pian dumincia sa ating cei 2000ml propusi
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!