o dieta eficienta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by latrishia

Fara ambitie nu cred ca merge vreuna. Pot sa ti dau dieta pe care am tinut o eu care desi e destul de dificil de tinut e super eficienta.Se numeste cura de slabire pt schimbarea metabolismului si dureaza 13 zile.La mine azi e ultima zi si sunt mandra sa constat ca am -10cm in minus de peste tot, deci am slabit uniform. Iti trebuie multa vointa sa nu renunti.Daca te intereseaza iti scriu una din variante. Am 2
Pupici

Lori&Luanna

Latrishia, imi scot palaria in fata ta : 10 cm in minus...ce bine mi-ar prinde si mie...dar carnea de vita no way. Si zici ca nu trebuie inlocuit nimic?!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

si eu tin dieta de 13 zile si azi, in a 7 zi am -3.5kg. nu e foarte grea, doar ca trebuie mereu sa/ti pregatesti masa. pe langa dieta mai i/au pastile cu otet de mere si fac 60-70 abdomene.
dieta mea are inversate pranzul cu cina, nu stiu cat de mult conteaza, dar e eficienta.

acum marea mea intrebare este daca dupa cele 13 zile poti sa o mai repeti sau incepi alta ca sa ajungi la greutatea dorita?

Beatrice si piersicuta
Cristina bebe si Cristina copilas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

cea mai misto dieta este montignac. daca vrei detalii, da-mi PM. eu am fost insarcinata in urma careia am "cistigat" 30 de kilograme. tin dieta din nov anul trecut. mai am de dat doar 8 kile ca sa ajung la greutatea initiala. nu am alaptat, deci.. m-am "luptat" cu toate kilogramele. inainte de montignac am tinut doua saptamini dieta aia 1-1-1-1 sau 3-3-3...depinde cum vrei sa o tii.
totul e sa vrei INTRADEVAR

succes

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Briza_marii
eu am mancat in prima sapt gratar de vita si in a doua de pui pt ca si mie mi e cam sila de vita.Cred ca poti sa inlocuiesti cu piept de pui fara probleme.
Ixxieu am fost sfatuita sa nu iau nici o pastila, supliment sau altceva pt ca ar putea interfera cu schimbarea de metabolism. Acum tu faci cum crezi.Dupa cele 13 zile nu mai tinem cura asta, daca e tinuta corect nu ai voie sa o repeti mai devreme de 2 ani si asta numai daca va fi nevoie. Eu m as fi bagat la un disociat in continuare dar mi se face rau cand ma gandesc numai la el, asa ca voi tine in continuare in stil propriu.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Anda scrie ne te rugam si dieta ta.

Lori&Luanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Anda te rugam sa ne dai si noua dieta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

quote:
Originally posted by Anda Panda

cea mai misto dieta este montignac. daca vrei detalii, da-mi PM. eu am fost insarcinata in urma careia am "cistigat" 30 de kilograme. tin dieta din nov anul trecut. mai am de dat doar 8 kile ca sa ajung la greutatea initiala. nu am alaptat, deci.. m-am "luptat" cu toate kilogramele. inainte de montignac am tinut doua saptamini dieta aia 1-1-1-1 sau 3-3-3...depinde cum vrei sa o tii.
totul e sa vrei INTRADEVAR

succes

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Draga Anda...vreau si eu acea dieta Montiniac...fiindca am cautat peste totin DC si pe alte site-uir si nu m-am lamurit
Acum tin disociatul si am facut o pauza de 2 saptamioni sa tin post si am pus inapoi ce am slabit adica 1,5kg
Acum chiar vreau sa slabesc ...si tin disociat....si fac gimnastica....

IOANA 2006(1an si 2 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70887
ai o carte despre asta pe prima pagina.

Puteti sa imi spuneti pareri despre dieta asta? De ce este atit de buna? Nu are contraindicatii?

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Salut latrishia,
I-am dat sotului meu sa citeasca dieta asta si sa-mi spuna daca ar vrea sa o foloseasca ca sa dea burtica jos. Eu sunt de acord sa-l ajut.
In dieta zice ca nu se inlocuieste nimic, dar noi nu bem cafea deloc. Crezi ca e ok in loc de cafeaua de dimineata un ceai fara nimic (oricum el il bea fara nimic).
Merci si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina V spune:

quote:
Originally posted by latrishia

Cea de a doua este in mare la fel, din pacate o am in format pdf si n am timp sa stau s o copii. Singura dif este ca aceea se tine 13 zile si nu este nimik nelimitat, adik unde scrie in aia manaci cat vrei in asta scrie friptura, peste, sunca se consuma cate 200g, 1 fruct, 1 morcov iar la cafea se pune un cub de zahar.
Si eu continui sa tin regim pt ca am luat 35 de kg in sarcina si pana acum am reusit sa scap abia de jumatate. Oricum cura asta mi a ridicat moralul, am inceput si eu sa mai arat a femeie.
Pupici

Lori&Luanna

Daca te rog nu imi trimiti cealalta dieta pe mail. sabina_vale@yahoo.com Merci

poze

Mergi la inceput