The best of aug-sept-oct 04 (110)
Raspunsuri - Pagina 7
Naty spune:
Multumesc fetelor, nu eram asa de apropiata de biata fata, dar m-a impresionat teribil. Ultima data cand am vazut-o mi-a aratat pozele de la nunta. A avut leucemie ...
Aseara de abia am adormit numai la asta ma gandeam. Offf
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danyce spune:
Naty, imi pare rau sa aud de astfel de vesti triste.Nu e cumva aceeasi fata cu leucemie, recent casatorita, al carei caz a aparut pe forum la umanitare candva (cred ca in toamna/iarna, nu mai stiu)?
Enfin, asta nu conteaza.E trist, asta e sigur.
Pufymic, drum bun si speram sa te intorci numai cu vesti bune si fara peripetii.
Multumim fetelor de aprecierile la adresa domnisoarei nazdravane!
Aissa, ma bucur ca starea lui Ale e spre bine.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
Naty spune:
Daniela nu stiu daca e vorba de ea.
Ca sa va mai inveseles un pic uitati
aici pe gemanutele Gogo si Dodo.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
andora spune:
Heiii salutare fetelor, aparui si eu gata de primit pumnisori din cauza de absenta nemotivata atatea zile M-am luat cu treburi, n-a mers netul, apoi n-a mers DCul, am mai dat o bila pe Yahoo si uite c-a trecut vremea.
Noroc cu Naty ca m-a mai scos din amorteala
Noi suntem ok, ne-am luat tricicleta dar ma simt cu ea pe strada ca si cu circo-mobilul, nu mi se pare foarte comfortabila insa oricum ii luam... Suntem sanatoase, grase si frumoase, speram ca si voi sunteti la fel, n-am citit deloc din urma dar va pupam pe toate. Pufy ai mai vazut bebele? Dar de proaspetele mamici mai stiti ceva?
Nu am fost nici la Baby Expo, tare mult mi-as fi dorit sa ne intalnim dar au inteevenit alteel, oricum eu tot sper sa o punem de-o intalneala prin Herastrau acum ca vine primavara adevarata.
Va pupacesc dulce si promit sa pun si poze...
Va doresc o zi super si sper ca nu ne-ati uitat
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
danyce spune:
Andora, bine ai revenit!
Naty, sunt tare scumpe "gemanutele"!
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
ana_a spune:
Salut si de la noi!!!
Am avut si eu nitel probleme cu netul...venea in valuri de pe tzeava asa ca abia am reusit sa citesc ceea ce ati scris voi!
Noi suntem bine, pe zi ce trece e tot mai vorbaretz si mai atent la ce se intampla in jurul nostru, ne uimeste zilnic cu cate ceva nou si de multe ori nici nu mai ramanem surprinsi...ce mai atata vorba ca am crescut mari
Azi noapte, pe la 3 jumate se trezeste Stefan si incepe o mica foiala, nu-si mai gasea locul prin patutz...la un moment dat ma striga "mami ud! ud!" eu drept sa va spun eram rupta de somn...abia il auzeam parca prin vis si daca tot nu plangea nu l-am bagat in seama, ca mai vorbeste el si prin somn de multe ori, ei bine nu inceteaza, o tinea pe a lui "ud! ud!" arunca cu catelul dupa mine, vede ca nu misc, isi arunca si plapuma cu "beba" pana la urma vreau nu vreau musai sa vad ce vrea ca era deja in picioare hotarat sa treaca si el de partea cealalta a gardului...il intreb, cei cu tine la ora asta?Nu vezi ca-i noapte afara???el de colo...senin si tareee simpatic imi arata pijamaua intr-un mod super haios si imi zice "ud! ud!" ma uit...da...era ud fleasca, apoi imi arata si cearceaful ca se udase si el...a trecut pipi prin pampers si sa udat ce sa facem daca seara nu sta linistit de dara jocului sa-i pun pampersul calumea...m-am hotarat sa cumpar chilotei de la libero macar pentru al imbraca mai usor seara si a nu ma mai trezi asa in miez de noapte cu astfel de probleme
Noutati ar mai fi si faptul ca si-a dat seama ca face kk si cere la "ateuuu" adica la wc, am facut de cateva ori, dar ni se intampla sa zica "mamiii mamiii ateuuuu" si pe cand ajung, el deja face oricum, suntem pe drumul cel bun...adica probabil nu vom mai avea mult pana vom face direct la wc pt ca la olitza nu vrea sa stea....DAR din cate am observat eu sa prins el ca daca tot zice ca face mergem si la wc si nu prea il incanta ideea...prea a devenit o obijnuinta pt mami si ar mai vrea inca sa faca de capul lui si in pampers asa ca nu-l stresez...incetuc cu treaba buna
aissa m-am gandit mult la voi, sper ca v-ati mai linistit si odihnit si sunteti mai bine!
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ana_a spune:
revin din nou...sa va intreb daca ati dat jos din cojoace? Ieri a fost foarte frumos afara aici, am iesit doar cu pantalonasi cei drept captusiti pe interior fara dres, azi desi a fost un pic innorat tot nu i-am mai dat dresul si vreau sa nu-i mai dau pana la iarna.Am scos si fularul si am pus o caciulitza subtirica pe care si-a tot zmuls-o dar nu l-am lasat sa o scoata de tot, mai asteptam macar 2 saptamani. In schimb am lasat haina groasa(care nu-i foarte groasa) si 2 bluze adica body cu maneca lunga si o bluza subtire de trening...aici inca nu ma bag, le mai lasam putin....
Io am o obsesie cu hainele astea, mereu ma gandesc ca il prea infofolesc, dar am vazut pe aici mamici care tin copilasii si in casa cu trening plus dres...in fine...vroiam sa stiu daca a mai avut careva gandul asta cum sa-i imbracam de acuma in colo...se pare ca vine primavara si sper sa o tina tot asa
Ana, amica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
danyce spune:
Da, Ana, vine primavara si de aceea nici eu nu o mai imbrac asa gros pe Alma. Si eu ii mai dau geaca groasa, dar ii pun tot un body si o bluza de bumbac pe dedesubt.Ciorapei ii mai dau doar cand o imbrac in fustita ca doar e domnisoara si are grija mami sa fie cocheta.
Alma nu zice cand vrea la olita sau WC, dar se pune in pozitia necesara si eu stiu ca trebuie sa ma execut rapid.Normal ca se intampla destul de des accidente, dar nu ma stresez prea tare.
poze yahoo
CRISMIR spune:
Salutare fetelor!
IOANA drum bun si sa ne auzim cu bine la intoarcere
DANIELA,cu intarziere iti spun si eu ca Alma e o scumpa foc
NATY condoleante pt cunostinta ta!...am vazut si pozele cu Dodo si Gogo,super dulci
Gata fetelor fug ca e tarziu...mai vroiam sa va zic ceva dar am uitat...a,Robert e foarte bine,papa si sper sa recupereze kg. pierdute.
si numai bine la toata lumea1
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI