The best of aug-sept-oct 04 (110)
Raspunsuri - Pagina 6
Naty spune:
Of, Cristina imi pare tare rau! Curaj ca treceti voi repede si peste asta.
Pastilele nu poti sa le pisezi si sa i le dai cu putina apa? Noi asa ii dam Zimafluor.
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
danina spune:
Aissa bine ca ai descoperit ce are si ca te-ai dus la timp. Poate reusesti cu ceiuc dar daca e ca Didi care stie ca e medicament acolo nu il bea si pace asa ca succes si sanatate multa.
Cred ca e vreun virus prin aer ca la mine in loc sa treaca raceala se accentueaza.....
Pufymic merci, sa speram ca nu ia.
Danina Diana - strengarita familiei
Paula-DianaNoi
DIDIUTZA
PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR
Naty spune:
Fetelor sunt tare trista ... am aflat de moarte unei cunostinte, avea 29 de ani. In septembrie se maritase.
Of Doamne ce cruda e viata uneori!
Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Raluca sincere condoleante!Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Pupici!
Ioana(14+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
Mada spune:
off Raluca condoleante!
dar ce s-a intamplat?
cristina imi pare tare rau ca Ale sufera asa, aftele sunt tare dureroase... pastiluta ma gandesc ca i-o poti da odata cu o gura de papa , orice ce ar fi fruct sau mancare sau intr-o lingurita cu putin suc...
mirela, cum e robert?
pup bebicii bolnaviori,sa treaca mai repede
noi am stata azi 4 ore afara, cam mult dar 2 orea dormit si mi-a fost mila sa o scol, am pus-o la soare si a dormit de numa
ma duc si eu la somn ca e tarziu
noapte buna
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
pufymic spune:
Fetelor eu va pup si sper sa ne "revedem" sambata(sau vineri seara dc mai sunt in stare dupa drum....
Sper sa vin si eu cu vesti bune....
Sa aveti grija de voi si de puii mici!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
georgiana.david spune:
Raluca off ce trist! Dumnezeu s-o odihneasca!
Cristina sanatate multa lui Ale.
Pufy pupici pe burtica! Iti sta tare bine cu parul scurt!
Noi suntem bine, Damian face numa' nazbatii, a devenit foarte ofticos si plange , mai bine zis urla de il stie tot blocul daca nu iese treaba cum vrea el. Eu am racit si nu m-am simtit bine dar azi am inceput sa ma refac
aissa spune:
Neata lume. Speram sa fim spre bine si ma bazez pe faptul ca a dormit pitic de la 11 jumate pana acum la 6 jumate cand am trezit-o sa ii dau pastila, bine si dopata cu nurofen si cu cateva treziri scurte, dar nu a mai urlat ca ieri noapte. I-am dat si laptele si am pus-o in pat si cred ca doarme iar. Febra nu i-am mai masurat-o ca nu a mai fost nici asa agitata si nici nu am vrut sa o mai chinui ca si asa cand vede ca o punem pe spate urla (chiar daca vrem doar sa ii schimbam pampersul).
Pastila i-o dau in lichid, cu seringa. Ieri nu a mancat, a baut vreo 3-4 biberoane de lapte asa ca nu aveam cum sa ii pun in mancare. Era cel mai simplu asa daca puteam. Aseara asa mila mi-era, isi lua mar, portocale, banana din fructiera si se stergea cu ele pe la gura. Cred ca ii era foame... I-a dat Tony o bucatica de grisina si a scos-o din gura plina de sange.
Uf, sper sa treaca repede si sa nu aveti parte de asa ceva vreodata.
Sanatate multa tuturor, mari si mici, drum bun Pufy si sa vii cu vesti bune.
Va multumim pentru gandurile bune.
Cristina si Ale (30.09.2004)- Poze si www.dropshots.com/aissa" target="_blank"> filmulete
pufymic spune:
Nu puteam pleca fara sa mai bag un ochi pe aici!Si ma bucur ca am facut-o!
Cris ma bucur mult ca in sfarsit e sper bine Ale!Era si cazul.....Multa sanatate!
Geo multumesc!
Si acum chiar va pup pe toate si sper sa ne "revedem" cu bine!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
mina spune:
Salut
Condoleantele mele, Raluca.
Aissa, ma bucur tare ca e mai bine Ale, sper sa treaca repede repede.
Si noi am avut noapte agitata din cauza de tati plecat si canin in curs de aparitie. La 1 s-a cerut la mine in pat, la 3 a cerut apa, la 6 s-a trezit sa caute telecomanda la 6 jumate si-a dat seama ca bunica doarme in sufragerie si s-a dus sa o trezeasca si pe ea, ce atata somn? drept urmare io la 8 spargeam usa la birou....Maaaaare grija are fiul de mine.
Va doresc o zi frumoasa.
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului