Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 9
adseana spune:
Zuzu am vazut pozele voastre!Mamaaaa, ce de bunatati ai facuut!
ce bine aratau toate!Salata de morcovi e foarte faina, mi-a placut design-ul.Cam nasoala faza cu tortul, te cred ca te-ai enervat, dar bine ca v-ati simtit voi bine.Macar a fost bun tortul?Pentru ca,intradevar nu seamana cu cel pe care l-ai vrut tu.Cred ca eu ii
pe cei de acolo...bine ca a trecut totul.Bubu e o frumusete de baiat, sunteti o familie foarte frumoasa.De-abia astept sa o vad si pe Missy![]()

Danna multi
printesei tale, partenera noastra din Trio
...ca vad ca numai eu am mai ramas pe aici, tu intri asa de raaar, iar Oana nu ne mai zice nimic de Letitia.Sa ne mai scrii, cand poti...noroc cu An-k, asa v-am mai vazut si noi ce mari si frumoase sunteti!
Nika nu stiu ce sa iti zic, nu am avut asemenea probleme.Dar suntem alaturi de tine, si ne rugam sa fie totul Ok cu Bianca
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
caramella spune:
Ieri in vizita nu s-a comportat fata mea prea frumos,a tot plans.Era multa lume necunoscuta,asa ca am mancat o felie de tort si am plecat.Cred ca dintii sunt cauza totusi ,i-am dat nurofen si s-a calmat.
Azi m-am apucat de curatenie generala,a venit si mama-mea sa ma ajute.
Vineri vine socrela din Canada.
Alicia binenteles ca participa la curatenie ,numai printre picioarele noastre.Asa ca am trimis-o la plimbare cu tasu . E o vreme asa de frumoasa afara,a venit primavara in sfarsit.
Meniul de azi;
11 si 1 in 2 ture cereale cu banana si mar.paine cu unt
acum e 5 si inca mai doarme,cand se trezeste ciorbita de legume cu ou si paine.
seara pe la 9 iaurt sau ma mai gandesc.
ZUZU am vazut pozele,frumoasa petrecere si pregateala,nasoala faza cu tortul bine ca a fost ok pana la urma.Bubu e tare scump si mamica frumoasa!
andrruzza spune:
Zuzu, foarte frumoasa petrecere ai organizat pentru Bubu. Totul arata minunat! Si tortul arata destul de bine, n-a iesit cum ti-ai dorit, dar nu arata rau!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
mamacita spune:
Ei da,zuzu,jos palaria,m-a impresionat latura ta artistica- preparativele sunt la superlativ,iar tortul l-ati dres foarte bine,poate va deschideti cofetarie
;si bineinteles ca,in primul rand,sarbatoritul,ce frumos merge el si ce 'happy'este,il pup eu si o strangere barbateasca de mana de la baietii mei.
danna,ne bucuram ca ne mai dai vesti despre frumusica pe care am vazut-o in pozele vecinilor
,poate ca reintri in ritmul care-ti apartinea si tie
Bineinteles ca aseara,dupa ce l-a adormit sotul meu la 23,s-a trezit cu urlete jalnice,sa-ti rupa inima,la 1:30,la 3,la 5 si la 7 definitiv.Vad ca nu sunt singura in suferinta,nu asta ma consoleaza,ci ca,daca suntem mai multe cu aceeasi problema,poate mai multe minti gasesc o solutie(sau cresc copiii si ne scapa de "necaz"
).
nika,parca stiu ca danuta a avut asemenea probleme cu Mihai,poate iti da mai multe amanunte.Sper sa nu ma insel,sa ma injure![]()
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
ligia13 spune:
Nici nu stiu daca sa va mai spun ce am patit, ca deja cred ca "intrec masura" cu vaietatul.
Sa va spun vestile bune: Radu tuseste considerabil mai putin decat zilele trecute, pare ca e intr-adevar spre bine.
Face 2, sau 3 pasi singur, DAR usor pacalit, adica mami il tine, tati il striga la el si el pleaca cu mainile inainte si se arunca in brate la tati.
Si acum vestile rele: Radu harsaie pe piept cand respira
. Maine as vrea sa-l duc la control la un pediatru!
Iar eu am facut cistita
. Ei bine azi noapte am crezut ca mor. E prima oara in viatza mea cand patesc asha ceva, dar am crezut ca mor. Inca am niste senzatii groaznice ca fac pe mine , dar parca s-a ameliorat.
Cum tati a plecat de la 5 in delegatie, bunica e inca racita, nu am avut cu cine lasa bebanul ca sa merg cu urina pt urocultura
. Dar merge sotul maine.Dupa-amiaza a venit soar-mea si a astat cu bebe ca sa pot merge la doctor. Iar am o plasa de medicamente
.
Clar am avut momente mai bune, dar lasa ca trecem noi si peste astea!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
zuzu, am vazut pozele. Sarbatoritul nota 10, pregatirile 10, mamica lu bubu 10 , tortul 9. Hai ca media e f buna!
Ati avut o petrecere reusita, felicitari , sunteti o familie fericita!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
gabrianah spune:
La multi ani zuzu pentru bubu!!
v-am vazut acum pozele, ce mare e bubu! tu arati foarte bine si esti o graviduta foarte cocheta! platourile sint impresionante, ca de altfel si cele facute de anka, mai fetelor, m-ati pus pe ginduri rau de tot :)
mamacitasa stii ca si eu pina cam acum 3 saptamini eram zombi dimineata. il puneam pe gabriel in pat uneori adormit la sin, alteori nu, pe la 8 seara. pe 11-12 se trezea plingind, exact cind mergeam si eu la culcare,asa ca il luam la noi in pat, ii dadeam sa suga, si uite asa il mutam de pe o parte pe alta tot la 2 ore cind plingea. uneori nici nu mai stiam pe unde e in pat si ma trezeam speriata rau.cind a fost mama la noi a incercat sa ii dea ea sticluta cu lapte praf noaptea( ca el bea pe atunci daor lapte de la sin si apa din canita sau ceai), si sa nu ma mai trezeasca pe mine, uneori mergea alteori nu. metoda asta cu timp progresiv o stiu si eu, am o carte buna si am aplicat-o cu mare succes la nati de la 5 luni! insa pe gabriel nu ma mai lasa inima sa il aud cum plinge, asa ca abia acum am incercat-o , un pic modificata. oricum, trebuie sa aiba orar cit mai fix si peste zi, si seara un ritual(cu nati era baia, cu gabriel cred ca e grisul de seara:)reeducarea somnului am inceput-o saptamina trecuta, am dormit cu ei in camera( ca dorm impreuna ), si cind se trezea plingind ii tot ziceam sa faca nani, etc, fara sa il iau din pat, intr-un final adormea cu suspine,cu nasul in paturica preferata, si se scula asa cam tot la 2-3 ore.apoi m-am gindit ca paote i-o fi sete, si la fiecare sculare ii dadeam canita, bea cam 30-40 ml si adormea fara sa mai plinga.azi noapte nu s-a trezit de ex deloc.
eu am vazut ca daca are burta "plina virf" :)adoarme mai usor, doar dupa citeva plinsete, asa ca bag in el ca in purcel grisul de seara chiar inainte de culcare. vezi poate merge si la voi. eu va tin pumnii ca stiu cum e sa te scoli mai obosit decit te-ai culcat!( aveam unele seri in care nici nu imi venea sa mai merg la culcare, asa de groaza imi era sa ma scol din nou :)
acum il vad si pe el ce relaxat se scoala dimineata, e mult mai odihnit decit inainte.
Danna m-am bucurat sa va vad in pozele lui anka, ce mare e Sara si ce rezistenta la rece e !!
va pup si va citesc!
ana
ligia13 spune:
Am uitat sa-mi incep mesajul multumind tuturor pt urarile de sanatate! O sa pun in semnatura o perioada multumirile
ca vad se lungeste perioada
sa va dau si eu meniul zilei, nu cel mai tare, ca Radu e cam mofturici.
la 11: iaurt cu fructe
la 14: conopida, cartofior, morcov, alte legume supesti , carnita de pui, un pic de smintana
seara: a gatit sora-mea, ca vizita la doc s-a prelungit. A facut banana cu mar. S-a descurcat zic eu pt prima ei zi in calitate de dadaca!
mamacita, noi inac il culcam pe radu cu noi in pat si apoi il mutam. e deja un efort sa-l mutam. Dar nu avem nervi sa-l obisnuim altfel. Cand e sanatos, mai fac si eu exercitii din astea ca tine.
Azi noapte a dormit juma de noapte cu tati in pat iar eu m-am mutat in sufragerie.
Acum bolnav fiind, il adorm leganat pe perna.Vorba ta, va trebui sa-l livrez norei cu perna magica cu tot!
Nika bafta la doctor. Sa fie bine!
danna_j ne bucuram ca ne mai scri. sara e tare dragutza, la fel si mama ei. Chiar v-am remarcat pozitiv in pozele de la An-k!
Azi a fost si la noi soare, dar noi am stat in casa. Era parcul plin de copilasi. Noi stam chiar linga parc, ce dragalassi erau toti!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
ligia13 spune:
Va doresc noapte buna. Azi noapte am dormit 3 ore. De la 4 la 5 si de la 6 la 8. Acum functionez din instinct!
Maine sunt libera si daca bebe ma lasa, mai scriu.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
mamacita spune:
Multumesc pentru intelegere si sfaturi.Frumos este ca domnul,obisnuit de mic singur,s-a speriat cand,in disperare de cauza,l-am luat cu noi in pat si a inceput sa planga mai tare!
Pontul cu stomacul plin il stiu,se pare ca e un mit,dar inca functioneaza.Sincer,n-as vrea sa-l obisnuiesc asa,pentru ca nu e fiziologic sa te culci cu stomacul plin,iar el,pe deasupra,care e si dolofan,mi se poate transforma intr-un obez de toata frumusetea
Oricum,multumesc inca o data,raman receptiva la idei si voi incerca tot ce ni se"potriveste"
,doar-doar...
ligia,sa-ti mai spun ca-ti doresc sanatate sau sa te intreb daca vrei un sfat terapeutic?
Sanatate din toata inima si lui Raduc,sper sa nu fie nimic serios.
Meniul zilei:
-11-grau cu miere,mar,para
-15-supa bogata in nr,de legume
,pui
-20-iaurt cu banana
Fetelor care ati respectat interdictia completa de sare in regimul diversificat,de cand incepeti sa le dati,cate un strop acolo?
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png