Bebelusi de martie - aprilie 2005 (87)
Raspunsuri - Pagina 8
rp spune:
Mamacita, draga mea, ce te face sa crezi ca alti copii cedeaza? Mai curind cedam noi!
Si Mara are episoade, seara, cind urla ca un magarus, fara pauza, opaca la tot ce e in jur, dar asta cind o dor dintii. Noi am si dus-o la doctor, cind a plins fara intrerupere 2 h, sa o verifice daca nu o doare cumva burta sau urechile, dar ne-a zis ca e de la dinti. Cind plinge de alintareala, se mai opreste, mai evalueaza reactiile nostre, isi conserva fata energia.
Mai prost e ca eu m-am cam nevrozat, cind o aud ca plinge ma apuca palpitatiile, si o iau in brate. Reactia asta, independenta de vointa mea, o am si cind aud un alt copil, pe strada, ca plinge.![]()
Ellinia, Mara nu face asa, deh, voi sinteti mai mari si mai evoluati.
Ca fapt divers, stii ca e o vorba din batrini care spune ca daca se uita copilul printre picioare (cred ca cam asta e figura cu statul in cap) inseamna ca vine bb2?
An-k, am vazut si eu pozele cu sarbatorita. E superba!!
Sa fiti sanatosi si fericiti in continuare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/roxanapav03/my_photos
roxana si marutza (22.03.2005)
zuzunaki spune:

multumim inc-o data tuturor care ne-au urat![]()
Sa va zic ispravile lui Bubu de ultima ora,adica din dimineata asta:s-a dat singur jos din patul mare(care e destul dé inalt;pana acum am exersat pe canapele si uite ca a invatat pustiul
).A doua:eram amandoi in sufragerie si el fuge in dormitor.Il las si se intoarce imediat.Ce facuse?Isi luase suzeta de acolo

mamacita,
sper ca ati avut o noapte linistita 
rp,
si Bubu meu sta asa in cap,dar nu stiam ca prevesteste bb2
Oricum s-a apucat mai recent de sportu asta,cam de vreo luna.
Revin cu pozici si detalii de ieri ca il trimit pe Bubu la plimbare cu soacra mea.
ellinia spune:
Rp
pai nu stiam de chestia asta cu bb2 si de uitatul printre picioare...ca exact asta e pozitia, sta in picioare si se lasa in fata, in cap si se uita printre picioare...
nu ca nu mi-ar placea, dar nu sunt inca pregatita pentru inca un bebelus.
Acum vreo doua luni a avut si Stefan o perioada cand sa trantea cu fundul de premergator si dadea din maini sau se arunca pe spate si plangea, dar vad ca i-a trecut si cel putin deocamdata e cuminte. Ma gandesc ca atunci cand o mai creste o sa-i revina crizele astea de personalitate.
Cam cat de cald ar trebui sa fie afara ca sa scapam de gecile astea groase de iarna? Deja am renuntat la cele foarte groase, cele cu care il imbrac pe Stef sunt totusi destul de groase si l-am mai gasit transpirat la spate. Nici prea subtire nu vreau sa-l imbrac dar nici infofolit..mai ales ca acum se raceste cel mai usor. Pe la voi prin sud sunt deja 13-14 grade in timpul zilei, cam cum ii imbracati pe colpiasi?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ellinia spune:
An-k m-am uitat pe pozele voastre, foarte frumoase! Si aranjamentele si pregatirile, de mica printesa nu mai zic! Ce mai face Danna?
Nika asteptam pozele cu interes! Creatoare de moda o faci! ![]()
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
adseana spune:
La multi anisori Mihai, Antonia, Vlad si Bogdan!
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
adseana spune:
Zuzu asteptam pozele!Gata, ai baiat mare!
Se coboara singur din pat, isi cauta suzeta...
lui Missy, Bubu si tie!
Nika deci?creatoare de moda?
asteptam si pozele voastre!
Nino nici Alexandra nu e prea vorbareata, sau cel putin nu o inteleg eu
, ca de vorbit -vorbeste ea toata ziua, dar pe o limba straina, pe care nu o inteleg
.Dar spune "mama" si daca ii spunem sa zica "tata", ea raspunde repede-repede "mama"
...si moare al meu sot de ciuda![]()

Mamacita la fel face si Alexandra, stai linistita.Se ridica in picioare si urlaaaaaa,sau, mai nou, se ridica in fund, cu ochii inchisi, apoi cade in toate partile, si se loveste, ba cu mana, ba cu piciorul, ba cu capul de patut, pentru ca aparatorile le-a dat jos demult deja
.Azi noapte, de la 4 la 6 asta am facut.Am coborat de vreao 20 de ori la ea, sa o pun in pozitie normala, dar nici nu ajungeam eu bine la pat, ca ea deja iar era in fund si bang cu capul...
Sper sa ii treaca cat mai repede apucaturile acestea ca eu deja sunt "zombie"
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
gegea spune:
La multe lunisoare, Mihai! Ultima strigare si la tine pentru lunisoare...
Ellinia, si eu am aceeasi problema. Ieri cand am iesit, mi s-a parut cam am imbracat-o prea gros, iar daca vroiam sa renunt la ceva, mi se parea ca deja e prea subtire. Important e ca nu am gasit-o transpirata. Ma ghidez dupa mine, asa cum am facut-o de fapt si pana acum si incerc sa o feresc pe cat posibil de vantisorul primavaratic care e cam neplacut.
Nika, Zuzu, haideti mama cu pozele! Asteptam cu nerabdare! 
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
zuzunaki spune:
adseana,
LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi!
Sa revenim:ieri a fost o zi super,cu o singura exceptie de care va voi zice imediat.Ne-am trezit la 8,am decorat sufrageria,ne-am jucat,ne-am iubit,ne-am rasfatat(mai mult decat intr-o zi obisnuita).Pe la 1 Bubu a adormit,iar eu m-am apucat sa fac platourile cu aperitive(v-am si expus pozele,vad ca se poarta
),socrul urmand sa faca grill mai pe la 6,musafirii ii asteptam la 4,iar tortul trebuia ridicat la 3.Buuuun.Tortul nostru trebuia sa fie acesta.Spun trebuia,pt ca asta este exact poza pe care am dus-o la bacanie(aici la noi unde se face paine se fac si torturi,nu exista cofetarie separat).Am mai comadat tort la ei si fusese ok.Dupa 2 zile de cadnd le-am lasat poza,am revenit cu intrebarea dc sigur poate sa mi-l faca,sa nu am surprize.raspunsul a fost:da.Moaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaa!la 3 si 20 vine sotul acasa cu tortul(la 4 veneau musafirii,iar la greci la orice eveniment prima data se taie tortul) si -mi zice "mai bine sa nu ma uit la el".Say what??????????????????Tortul primit nu avea nici in clin nici in maneca cu poza noastra
![]()
![]()
![]()

,iar scrisul oribil(eu acasa il decoram mai bine cred
),cu alb nu cu turcoaz cum trebuia ,pe un fond r o z
Dumnezeule!am inceput sa plang instant cand am vazut!A,si mai avea si o lumanarica r o z
va dati seama ce -a fost in sufletul si inimioara mea.Inutil sa va spun ca pe langa poza care era mura in gura,i-am dat si explicatiile de rigoare(am fost cu sotul sa nu cumva sa nu inteleaga din germana mea).Ce mai!M a-m imbracat ,am luat tortul in brate si m-am dus la bacanie plangand.Eram la pamant cu nervii.Evident ca i-am facut un circ individei ,dar nu la modul mahala,ci pur si simplu mi-am exprimat nemultumirea.Incredibil!Si-am intebeta o si pe individa ce-ar fi facut in loculk meu.Ca da,asa e,ca am dreptate.Ma durea undeva de dreptatea ei,eu i-am zis ca imi trebeuie tort de BAIETEL in juma de ora!Cofetarul evident nu era acolo,am plecat cu tort cu tot si cu promisiunea unei reclamatii,pe care o voi face cu siguranta zilele astea!De neconceput mai!Cofetarul ala o fi fost beat,drogat,

.Ce sa fac eu duminica dup-amiaza cand totul e inchis,numai benzinariile fiind deschise???!!!!Ne-am resemnat mioritic,copilul sa fie sanatos,asta e...
Norocul noistru si semn divin cred,a fost ca Eva,nepotica ,a venit cu tub de praf turcoaz(!!!)dulce,din care lingea de zor
Socrul meu a vazut si imediat s-a repezut la copilita si a rugat-o sa nu-l dea noua.Slava cerului.Am salvat cat de cat tortul,acoperindu-l cu pudra asta dulce turcoaz
O sa vedeti in pozici ce-a iesit.Am avut si o lumanare cu cifra 1 si Mickey Mouse,asa ca am dres borsul...tortul,pardon!
Petrecerea a fost faina,Bubu s-a comportat excelent(ii place mult compania copiilor si nu numai),a patrulat ca un titirez de colo-colo.O zi fericita,una dintre cele mai frumoase pt mine!
Spre sfarist mi-am adus aminte si d etava(motul nu i l-am taiat ca i-a fost taiat la botez).A ales dragul meu,in oridne:termometrul,cheile casei si mobilul meu(adevaru ca nu prea am stiut ce sa-i pun pe tavita,dar ne-am descxurcat).I-am dat si cartonasele de la Daria(
),eu un evantai intr-o mana,taica-su alt evantai in mana proprie
.S-a repezit sa ia cate 3-4 odata,dar am decis sa le "revendicam "doar pe cele cu care a ramas in palmuta.Acestea au fost:toleranta,visare,maretie,ambitie,caracter si arta.(deci seamana cu mine
)
Am pus pozele, aici.Daca dati inapoi la albume,gasiti si camera lu`Bubu nefinisata.
Gata,am fugit,mai reviu daca gasesc timp
tuturor
danna_J spune:
La multi ani Bubu! Te-am vazut in poze, frumoasa petrecere ai avut! Sa cresti mare si sa fi fericit impreuna cu familia ta frumoasa!La multi ani Fericiti Mihai!Dragele mele eu nu am scris de ceva vreme, de citit mai citesc pe sarite, nu pot tine pasul cu voi, sunt multe evenimentele si eu le-am pierdut sirul sarbatoritilor!Ati mai vazut poze cu noi la ank la petrecere unde a fost foarte frumos, ne-a placut sa ne intalnim cu printesa Bianca, care e frumoasa si activa, sa ne jucam impreuna, sa papam bunatatile pregatite de Anca, care a avut succes cu preparatele bune bune, pentru mine ciorbita de vacuta a fost pe primul loc si rulada de carne umpluta cu ciuperci si cascaval iar Sara s-a infruptat cu pofta din pieptul de pui pane si chiftelutele facute special pentru copii din piept de pui, legume si verdeturi!Sara a papat cu pofta din tortul Biancai si ar mai fi vrut daca mami nu s-ar fi gandit ca totusi e prea mica pentru tortulet! Vreau sa va spun ca Sara vrea mancare normala, ca a noastra... nu-i mai plac borcanasele si mi le refuza fapt pentru care m-am apucat de gatit special pentru ea. Azi a papat brocoli cu ardei, cartofior si piept de vitelus facute pe aburi si pasate si amestecate cu o lingura de smantana, o lingruita ulei de masline, putin basilicum si putintica sare.Acum doarme somnul de pranz iar mai traziu dupa ce se trezeste mergem si noi la o mamica care are grija de bebei poate o duc si eu pe sara de cateva ori pe saptamana la ea daca-mi place cum e pentru ca de luna viitoare incep scoala de limba si am nevoie de ajutor cu Sara.Fetita mamii e din ce in ce mai frumoasa, rade, canta, umblam impreuna prin casa, ne jucam si papam bine, dormim la fel de bine si e o bucurie pentru noi iar pe masura ce creste e si mai frumoasa si joviala!Incetisor se apropie ziua ei de nastere, ma pregatesc si eu cu un meniu, vom avea 8 invitati, abia astept evenimentul!Ar mai fi multe de spus despre noi, printre altele ca avem 10 kg si 75 cm, ca vrem cu mama, ca ne mai supara dintisorii, ca ne e teama sa ne ridicam in picioruse, ca ne e teama sa stam singurele in picioare sprijinite de ceva si multe altele...Va dorim tuturor o saptamana minunata si La multi ani celor ce implinesc un Anisor de viata si nu numai!!!
NIKA spune:
Fetelor am si eu o intrebare...vreuna dintre voi a avut probleme la bb cu ochisorul (canal lacrimal infundat? ). Eu merg joi s-o operez pe bianca...

si sunt fff stresata...