si eu gasesc urme de masochism la mine, acum, cand se apropie luna mai, si mai intru la odisee, la "mamici de mai-iunie".si ar fi trebuit sa fiu si eu mamica de mai-iunie, acolo, cu ele!!!..la mine macar a fost mai usor, pierzand sarcina la 7-8 saptamani; acum doar ma macina diverse ganduri , ma intreb daca o sa mai raman vreodata..sigur, sunt si zile in care sunt mai optimista...dar e atat de plin de gravide peste tot!! in cora, carrefour...speram in secret sa fiu deja gravida din nou cand vine luna mai, sa trec mai usor peste moment..e drept, mai e o sansa, ca ne-am reapucat de treaba..dar e doar o sansa...una...
Waiting for the sun...
ILEANA iubita mea nu pot crede ce ti s-a intamplateu ma gandeam ca vii sa ne pui niste poze cu bebelina ta si cand colo....offff....imi pare nespus de rau pt tine si pt toate fetele de la acest subiect.....
e trist ceea ce se intampla si nu e corect....dar e voia DOMNULUI....eu daca nu aveam extrauterina in urma FIV-ului acum as fi avut 4 luni de sarcina....imi este greu sa uit...dar incerc....
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos