Bebelusi de iulie-august 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 6

mamini spune:
Laura, multumim pt "povestioara".
Lia, a fost de mult si a fost oribil, am murit si am inviat de zeci de ori in 4 zile, mai ales ca aici nu te lasa sa stai cu bebe in spital,peste noapte, mai ales la terapie intensiva. ne trezeam si ne duceam direct la spital si seara veneam si dormeam...in timpul asta eu aveam febra mare, operatia infectata si nu-mi revenisem dupa o super hemoragie( 1500 ml intraoperator+ mult postoperator; sutura secundara, cu anestezie locala a cezarienei) pt care ar fi trebuit sa primesc transfuzie, dar din cauza unei particularitati a celulelor rosii nu s-a putut. ma tineam de pereti si ma duceam sa ma mulg, si plingeam in camaruta aia, ca bebe al meu nu putea nici sa suga... problema e ca mi-au internat-o pt una si intimplator au dat peste alta, care a ramas apoi in aer...are o problema la inimioara dar astia au zis ca mai vedem...nu mi-au spus nimic si nu mi-au lasat nici portite pt sistemul de stat sa investighez. sper ca e ok, cum zic ei. a trecut, sper sa nu mai avem niciodata probleme asa mari ca sptalul e cumplit si aici...
in iarna cind a fost bolnavioara, cu otita si muci si febra si mi-a nenorocit-o dr de la Pitesti cu antibioticul am fost cu ea numai la particular. ti se invirte capul de preturi, dar macar te iau in serios si te trateaza cu respect.
Doamne fereste de boli si probleme, ca e cumplit sa ai copilul bolnav.
Cati, vrem si noi regimul tau, care zici ca functiona.
Ema, ce misogin o fi scris aia cu modulele de curs? cum e Oana-nazdravana?
Dede, sa iti traiasca baiatul, sa fie sanatos si cuminte!
M

emaaimee spune:
mamini-Oana tot ce stie face:mofturi,un pic de nani cu cantec.dar e super vesela si tzopaita.se ridica in picioare de orice,chiar si de hainele meleas putea zice ca aste e ocupatia ei favorita.vorbeste nonstop:mama,baba,e,nah.si altele
sau tzipa:aaaah si rade.plus ca musca tot ce prinde ca deh vin D7 si 8.si a invatat de "nu"
in afara de parturi si kk asta
nu are nimic.
imi aduc aminte ce cat ati patimit si sper sa nu fie decat alarma falsa cu inimioara
chiar vroiam sa vad daca zice cineva ca a fost scris de vreun misogin.am primit prin mail chestiile.cred ca un barbat suparat rau pe consoarta s-a razbunat

Uite atat suntem de mari

Aldebaran spune:
Buna fetele!
Multumesc pt. sustinere in razboiul cu doctorul cel rau (mosul cu pitici pe creier), din fericire trebuie sa-l suport doar pt. vaccinuri (ca sa fie gratuite - e doctorul de la asigurari), ba s-a mai si imbufnat cand a auzit ca avem pediatra, cica ce, io nu-s bun?
Joker - am incercat faza cu mancatul afara o data, a mers, nu stiu daca a mers pt. ca era afara sau pt. ca erau fructele care ii plac, dupa aia a tinut-o tot intr-o ploaie si un vant afara, ca asa-i martie p-aici. Azi a fost frumos, dar mofturosul meu a zis da la mancare si ba la lapte, asa ca.. vom vedea.
Corina, mami de leutz blond si bb Aris (12.08.2005)
http://photos.yahoo.com/corinastp

MONAI spune:
Salutare, gagici!
Dede, LA MULTI ANI pentru Adi, sa va traiasca.
Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)
Scumpii de noi

Aldebaran spune:
Ema.nu.ela - Si noi avem 2 luni si un pic de diversificare, adica de la 5 luni dar Aris n-a papat niciodata mult, cand era mic stateam toata ziua cu el la san doar, doar o mai inghite ceva si el dormea si nimic altceva, a fost un chin atunci, e un chin acum cu papicile.
Seamana cu tac-su, stiu eu.
Si Aris face ca si fetita ta, deschide gura de cateva ori si dupa aia tre' sa dau spectacol ca sa uite si sa deschida gura.
Lia- Curaj! Tre' sa fie de la dinti, nu se poate. Stii ce face Aris? Ia biberonul in gura si il freaca de gingii in loc sa bea. Astept eu ca fraiera sa inceapa sa bea si el nimic.Azi a papat ceva mai bine da' n-a vrut lapte.
Da' tu cum vrei sa-i dai fetei sa pape afara, nu e frig la voi?

andre_ea spune:
Cuscra, bine ca ai fost la dr. cu fata. Tinem pumnii sa nu fie nimic rau.
Fetele din Bucuresti, vroiam sa va zic ca la concursul de mers de-a busilea, au fost bebelusi care nu s-au prezentat, asa ca in locul lor au intrat bebelusi care nu fusesera inscrisi. Daca vreti, puteti incerca maine.
Si inca un lucru. Am primit cupoane 15% reducere pentru produse Hipp in farmaciile Sensiblue. Sunt valabile pana la 30 aprilie. Daca va intereseaza vi le pot trimite. E pacat sa nu le foloseasca cineva.
Andreea, mami de

POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

joker spune:
Aldebaran, imi pare rau ca nu ai reusit..Mai incearca!!Poate merge!!Metoda a fost testata in timpuri stravechi pe un bebelus foarte mofturos si rasfatat:EU!!Si a mers cu succes....
Dede, sa iti traiasca baiatul!!!La multi ani din partea noastraJoker...mama de ied zapacit
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marin_a_i/album?.dir=/fdd2

Aldebaran spune:
Ema.nu.ela - am incercat sa-i dau mai de toate pt. varsta lui: cereale, fructe, legume cu carnita (nici nu vrea sa puna gura), iaurtel. Ii combin papicile intr-o gramada de feluri, in fine, o data le vrea, a doua zi nici nu se uita la ele. Fructe si mai ales iaurt ar manca mereu. Se poate trai numai cu astea, mai ales ca acum nu prea mai vrea lapte?
In fine, ca sa schimb vorba, ca numai de mancarea bb-lui am tot vorbit in ultimul timp, nu-s ce are lumea p-aici, da ma-ntreaba o gramada cum de ies cu copilul asa subtire imbracat, asta cand azi afara am avut cca 18 grd cu soare, cica de ce fara caciula si fara paturica, ba o tanti imi zice sa-i pun ceva pe fata ca e mic si raceste. N-am prea inteles faza cu fata, poate o perna, ceva ca sa nu mai respire.

Aldebaran spune:
Emaaimee - esti
cu glumele tale, dar nu zici nimic de satene ca mine, or noi chiar n-avem nici o sansa?
Sanatate multe puiutei!

ema.nu.ela spune:
corina,
ii faci tu mancare sau ii dai din borcanase? ca de ex a mea mananca mancare gatita iar d-aia de la borcans nu vrea. si eu as fi vrut sa manance si borcanase ca poate iesim si noi curand intr-un weekend la munte. incearca sa-i pui un pic de iaurt in legume poate ii place mai mult. nici morcov nu-i place? ca a mea daca ar fi doar morcov ar manca.
a mea e pe invers. la inceput vroia doar legume. cu greu a inceput sa manance si fructe. doar dupa ce i-am pus cereale in ele.
eventual incearca sa-i pui 1-2 lingurite cereale orez in legume.
cu laptele: si a mea a avut o perioada ( pe la 3-4 luni) in care nu prea mai vroia si eram disperata. am incercat sa i-l schimb si au apucat-o colicii. am revenit la loc. pana si-a revenit cu laptele a trecut cam 1 luna. cand i-am bagat un pic de cereale in lapte a inceput sa-i placa din nou. acum bea f bine lapte. mai are zile cand face exact cum zici tu il baga la masea si-l roade. atunci ii dau inainte de masa urmatoare cu un pic de gel de dinti si mananca mai bine. ca ma gandesc ca e de la durerea de dinti.
poti sa incerci sa sa-i schimbi laptele sa vezi cu reactioneaza. acum fiind mai mare e posibil sa nu aibe probleme cu stomacelul de la asta. ce lapte ii dai? eu stiu ca pana la 9 luni e important ca laptele sa fie minim 300-400ml/zi.
mamica de maria, 7 luni si 2 saptamani