Copilasi nov-dec 2004 (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Jasmine, sau daca nu e nimic gresit cu adresa, du-te personal la OP al tau sa te caute in liste (daca ai nr de dosar!!!!!). CA in mod normal iti zice sa ASTEPTI doar cd banii sunt deja la OP al tau dar inca nu e data cd trebuie sa iti vina acasa...

Otilia... e terminare fica-ta pt pozitiile in care poate sa adoarma... Te-ai gandit si tu sa scoti separat pozele cu ea adormita in diverse pozitii si sa faci album separat?

Dama... am vazut si eu frumusel la serbare si la iarba verde

BITS... mai dar ce seamana Kenzo cu tine

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

O sa mai astept pana pe 20-21 cand se platesc pensiile.Mi-a zis postarita ca atunci se vor plati si indemnizatiile pt CIC.Daca nici atunci nu-mi vin banii o sa fac si eu drumurile astea.Cred ca aveti dreptate,cu telefoanele nu rezolv mare lucru.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

otilia pupam dulce printesa!!! e o dulceata si o harnicutza! inca mai adioarme asa "pe unde apuca"? e o scumpa, nu-mi vine sa cred ce pozitii isi gaseste
dama am vazut si eu pozele cu david de la gradinita. cred ca e foarte incantat, nu? ce mare s-a facut si el! imi doresc si eu sa-i duc dar cred ca numai din primavara viitoare, nu de alta dar mi-e frica de raceli.

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

dintr-un Iasi pishacios

pana acum n-am putut intra pe DC...si la voi merge infinit de greu??? dar acum de cand au dat drumu, merge uns

Am vazut si noi pe David la gradi...cred ca e primul "gradinar" din grup . Bravo!
Am vazut si pe Ana cu oki frumosi si pe Ken fericit alaturi de personajele din desene...

Dana, multumim , ne-ai vazut....ce alintat suntem?! Da cati pui are mami? Uite ca voiam sa-ti zic, noi inca bem formula, asa ne-a zis dr, pana la 2 ani s-o bem, da in meniu mai are si laptic de vaca, autohton, de Iasi cu 3.5% grasime, pe care i-l fac cu taietei, gris, orez sau caldut cu chec muiat...ii place grozav. Zuzu n-am incercat, da l-am vazut inainte de reclama si-mi facea cu okiul. O sa-i iau. Ptr noi cel mai bun iaurt este Olimpus de la Brenac, este ca o smanatana, si ii place si luam si varianta cu fructe.

aime si Vladimir, 1an+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Felis, nu ma gandisem sa strang toate pozele cu pozitiile in care doarme, de idee. Se pare ca de cand nu mai doarme cu mine, a inceput sa doarma pe burta. Ma bucur ca ai rezolvat cu banii.
Bits, ma bucur ca v-ati hotarat pentru bb2, cum ar fi sa fie fetita si frumusica foc, asa ca mami? Vad ca vrei sa treaca doi ani de la cezariana. Eu trebuie sa astept putin mai mult ca tine, asa mi-a recomandat doctorita mea, pentru ca la operatie au aparut complicatii.
Am vazut si baietii, Kenzo si David, doi frumosi, baieti mari si scumpi.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda74 spune:

buna,fetele
ptr cele care nu au luat banii pe cic,m-am interesat si va pot spune ca in aceasta luna banii vin ceva mai tarziu...am primit o instiintare prin posta in care se specifica faptul ca banii imi vor sosi intre 10 si 25 ale lunii.Si-au luat a marja destul de buna,deci astepare placuta!spun ei....asa ca rabdare maxima!banii vin....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Aime,am luat si eu iaurt Olimpus ca sa-i dau lui Radu dar am vazut ca scrie pe pahar ca e facut cu gelatina.De-aia are consistenta aia mai tare,nu ca la un iaurt "normal".Pana la urma l-am mancat eu si pt Radu ramane Milli.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Multumim pentru sugestii, legate de baita, au fost bine venite, oricum, de aseara Iustin a dat din nou de gustul balacitului si-s tare incantata.

copilasilor frumosi pe care i-am vazut azi,Ana, David, Kenzo.

Sa aveti zile frumoase si linistite,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

, a aparut Delia!
Cred ca trebuie sa pun poze mai des .Acum plec acasa, am venit la servici ca sa intru pe net, dar spune-ne ce mai faceti, o sa citesc luni! multi pentru voi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Da, am vazut ca iaurtul are si gelatina ... da n-are nimic,Jasmine, gelatina este o substanta proteica obtinuta din tesuturi animale, asa ca...poate manca si puiul, fara grija.

Mergi la inceput