Mamici de iulie - august 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Nu am avut niciodata probleme cu inima. Nici probleme de tensiune nu am avut niciodata. Chiar nu stiu ce a fost. Eu sustin ca e posibil sa fi am avut tensiunea mai mare (dar nu stiu de ce), insa totusi aparatul ala indica prea mult.

Dar dupa supararile de ieri, azi sunt foarte fericita. L-am simtit pe bb Asa danseaza... De o ora si ceva stau cu mainile pe burtica.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mady, sunt la eco la 8.30 dim, iar la T la 14.45;
map,multumesc,si sefii au fost intelegatori (asa si trebuie, nu?)
Cristina ioana, mi-a recomandat si mie scobutil (pastile sau scopantil supozitoare), am uitat sa-l intreb cate pot sa iau si la ce interval, sau gynipral, dar un sfert la 3 ore (nu le-am luat si sper ca n-o sa fie nevoie)
cami_24, sa ai un bb sanatos!
anasia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, de Gynipral zicea un sfert la 3 ore, asa ti-a zis?
Ca mie mi-a zis un sfert la 8 ore, atunci cand nu cedeaza cu Nospa si Scopantil...ca e foarte tare Gynipralu'ala...

Cristina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

Cristina ioana, la 3 ore mi-a spus, bine ca n-a mai fost nevoie;
de scopatil cate poti sa iei si la ce interval? o sa-l intreb si eu luni;ti-a raspuns pe site ca trebuie urmarit colul dc se intareste burtica, ai reusit sa vorbesti cu el cand ai fost la eco? ti-a zis ceva de col?
a. cicel, asa mi-a dansat mie ieri bebelina, cred ca e fortoasa rau de tot;
anasia 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Fetelor va multumesc frumos pt raspunsurile prompte legate de secretia asta abundenta. Acum m-am mai linistit. Nu imi aduc aminte ca la sarcina trecuta sa fi patit asa. Sau poate m-am ramolit eu...
a.cicel, multumesc ca mi-ai modificat DPN-ul. Legat de tensiune, mama mea e hipertensiva de multi ani dar cand face 17-18 tensiune se inroseste la fata si urechi, ii arde capul si simte ca niste bubuieli in urechi. Iar cand tensiunea scade are dureri de cap. Ori amortirea si tremuratul buzelor suna mai curand ca un simptom de hipocalcemie sau hipoglicemie.
Cristina_ioana, si eu vreau sa ajung duminica la expozitie asa ca abia astept sa ne scrii impresii de acolo. Eu una vreau sa-i iau lui Eduard ceva de incaltat pt primavara dar ma mananca deja palmele sa-i iau cate cava si lui bebe din burtica.
cami_24, bine ai venit si sarcina usoara in continuare!
geliza, tare m-as bucura sa reusesti sa ajungi sambata!
Acum ma duc in bucatarie, vreau sa pregatesc ceva mai special pt diseara, macar asa sa simtim ca e aniversarea noastra. Si sper ca Eduard sa se culce la timp sa nu ma ia pe mine somnul ca sa avem si un desert frumos...

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 21+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

cornelia, la multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de pui...si petrecere frumoasa

am fost la gineco...n-am nici o problema, am un col beton si la propriu si la figurat....tocmai de-aia s-ar putea sa ajung tot l ao cezariana...ca si la prima am ajuns tot din cauza colului care n-a vrut cu nici un chip sa se inmoaie si sa se dilate

Eliza 18+, si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Cristina_Ioana nu ai pt ce!
Legat de creme pt vergeturi eu mi-am cumparat tot de la firma Avent o crema speciala pt viitoare mamici cu extracte marine, cu ulei de papaia si ulei de migdale. Este f faina adik eu ma impac bine cu ea si cel mai mult imi place mirosul ca nu este puternic si il suport usor fatza de alte cosmetice la care ma cam deranjeaza mirosul mai puternic. Ca sa vedeti despre ce vb poate este si in ro daca va intereseaza: http://www.avent.com/uk/en/skincare_future_mother_range_indepth.php prima e crema care o folosesc eu.
Si aici mai este ceva pe piata care este f scump parerea mea se cheama Bio-oil si cica este special pt cicatrici, vergeturi, piele f deshidrata, piele care imbatraneste si pt pielea patata. E super scump costa 10 lire 60 de ml. Uite si site: www.bio-oil.info .
Dar uleiul nu il folosesc asa des cum ar trebui pt ca imi este uneori lene si plus are un miros cam ciudat.
Eu oricum stiu ca sunt predispusa la vergeturi pentru ca inainte de a ramane insarcinata m-am ingrasat f tare si cand am slabit acuma in primul trim 5 kg au inceput sa apara dungulitzele. Si de ex mama mea s-a dat cu lapte doina care era pe vremea aia si a tinut 10 mii de diete de slabit si nu are nici o vergetura. Eu in schimb...
Vreau si eu sa salut fetele noi si sa le urez bine ati venit in grupul nostru, sacini usoare si bebei sanatosi!

------------------------
18+
Born free, now I'm expensive.
http://community.webshots.com/user/mada_mxm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

cornelia_laura acum m-am lamurit dar mai am o intrebare: inainte de sterilizare biberoanele se vor spala cu detergent lichid????
sa nu radeti ca habar nu am

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Acum ma duc in bucatarie, vreau sa pregatesc ceva mai special pt diseara, macar asa sa simtim ca e aniversarea noastra. Si sper ca Eduard sa se culce la timp sa nu ma ia pe mine somnul ca sa avem si un desert frumos...

LA MULTI ANI!!! Si distractie placut pentru diseara.

18+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

adelapop, stai linistita ca nu rade nimeni de tine. Da, inainte de orice fel de sterilizare se spala biberoanele cu apa si detergent lichid cu o perie din aceea speciala pt sticle. Eu la Eduard am sterilizat biberoanele pana pe la 10-11 luni, atat. Si am folosit solutie la rece de la chicco9era atunci 150000 sticla ), dar deja nu mai suportam mirosul care mai ramanea cateodata si pe biberoane. Plus ca fiind foarte obosita fie le uitam in solutie cu orele(se pun 1/2 ora) fie nu le puneam deloc si ma trezeam peste noapte fara bibe. Asa ca acum am de gand sa-mi iau sterilizator. Si asa imi va fi greu cu 2 copii mici asa ca vreau sa economisesc cat mai mult timp.

Cornelia, de Eduard(21 06 2004) si 21+
POZE EDUARD & MAMI & TATI& ECOGRAFII BB2
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput