Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Tonnia eu sunt sigura ca e doar o faza...asa am patit si noi dar a tinut doar o saptamana. apoi a descopirit o pozitie preferara si in cea mai mare parte a timpului se tine de ea.

merci Carmi, am intrebat si la dr si mi-a spus ca e ceva cu trasferul de caldura prin pielea capului si lipsa parului...cam asa a spsu si sotzul, da nu l-am crezut..

am fost azi la control si avem 9550 g, 71 cm si 48 la cap...asa ca nu mai suntem asa de grasi. plus ca incepem maine cu suc de morcov, poate scapam de constipatia asta nesuferita!!! amandoi stie cineva de ce am platit doar 300 000 la dr Calapod? voi ati patit la fel?

mai citesc ...

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

La multi ani sarbatoritilor zilei Anca si David!

eu am picat examenul la sala asta vara. Dar a fost discriminare ca aveam burta la gura...(si nici nu invatasem).

Am facut trei DVD-uri. Unul il voi duce fetelor de vineri cu rugamintea adresata lui Jadi ca o copie sa ajunga cumva, daca se poate Norinei . Va gasesc eu cumva, fie la Baby Expo, fie trec pe la restaurant care se afla aproape de resedinta noastra de weekend (aka la soacra). Cu ocazia asta va cunosc si eu mai intimamente.
Sambata aduc restul fetelor carora le-am promis. Sper ca voi sa duceti mai departe legenda si sa o raspanditi in intreg Bucurestiu si in toata tara. Mai tineti minte cum se multiplicau in masa casetele pe vremuri?

Nanadana, ce se intampla daca il lasi pe Antoine singurel? Nu se potoleste la un moment dat? Eu de exeplu acum i-am pus babetica la gat lui Nuka si a si uitat ca sunt aici. Se joaca bau bau cu ea si a uitat si de mama supararii.

Ieri i-am pus Baby Newton si s-a uitat complet absorbita. Nici nu clipea atata vreme cat ecranul era colorat. Cum era o pauza de culoare brusc isi aducea aminte sa se screama.

M-a innebunit cu scremutul. Nu stiu ce are pentru ca e clar ca nu o face pe motiv de matze. E ingrozitor. Aseara o luasem razna. I-am dat debridat, ceai de menta mai ca nu imi venea sa ii dau somnifer d-ala de bebelusi. Sper sa fie pur si simplu modul ei de a comunica.

Ieri la cantareala am observat ca a slabit cateva grame de saptamana trecuta. La urocultura nu a iesit nimic, nici la copro. Nu mai stiu ce sa ii fac. Cred ca e de la diareea de saptamana trecuta ca altfel innebunesc.

Diana, o sa ma uit eu de saltele la Baby Expo pentru ca si eu caut tot pentru contour electra ca cea originala e cocosata de tot. ce sa-i faci daca duce in spate elefantelul basinos.

La multi ani Ege!!! La mai multe si mai bune!

Ne vedem la intalneli.

Sofia si Nuka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Multumim ptr urari.

Suntem toti din familie tare mandri ca Anca a intrat in clubul bebeilor de 6 luni.
Ege, "La Multi ani" si numai bucurii. Petrecere frumoasa mai ales ca este prima ta aniversare ca si mamica.

Ioana, numara-ma cu 2 locuri atunci, mai bine un loc in plus decat unu' minus. cine mai vine cu bebe sambata la intalnire ?

Citesc din urma si revin (sper).

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

am sosoit de la dr
-nu am facut vaccinul pt ca nu erma decisa
-am intrebat_o pe dr ce efecte ar putea da ,pt casa auzit pareri pro si contra
-dr mi_a zis ca cit il facem cit este mic bebeul cu atat mai bine si pina in prezent nici un efect secundar la bebei,dar mi_a zis ca daca facem cind este adolescent sau mare pot sa aibe niste reacti
-oricum mai ma lasat o luna sa ma gindesc

Anya multumesc pt incurajari ,te rog mult ,tu ce mai sfatui ?(aici se face incepind cu 5 luni vaccinul antihepatiteiB)

Carmi,nu vad poza lui Fabiano (poate ca merge si greu situl

Cristell poate il cunosti din vedere,dar nu cred ca noi sintem din Zarnesti sotul este din Brasov din Schei, dar am un frate care sta in centrul civic si are un chiosc la maternitatae ,poate l-ai vazut acolo cine stie

Cit despre produsele de la danone,chiar m_am uitat si est plin raionul la produselor pt pitici incepind cu 4 luni ,si nu am auzit sa fie ceva probleme, acuma nu stiu deocamdata cine sti ,noi inca nu papam iaurtel mai asteptam pina 6 luni

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Carmi faina poza cu Fabiano..un adevarat fotomodel!

Bianca bb Milan e in top cu greutatea sa .

Eu am fost la cumparaturi si am mai luat vreo 5 body-uri: ba cu maneca lunga, ba scurta si un costumas..m-am oprit ca mi se terminasera banii.

Cica saptamana viitoare vor fi temperaturi de peste 12 grade ..abia astept.

Alinam zi-mi daca la tine a ajuns postasul cu indemnizatia pe februarie.

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Sofia - ; si noi am luat -50g intr-o sapatamana si n-am avut diaree.
I-am facut urocultura si a iesit negativa.

La multi ani gandaceilor si buburuzelor care astazi se aniverseaza!

Alina
Anya mea(19 oct. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Cei mai grei bblusi la varsta de 3 luni erau:

1. Matei-Alexandru(ChristinaM) cu 8400 gr
2. Milan(BiuMil) cu 8300 gr .

Pentru bbii care au deja 6 luni modificam datele de la 3 luni din listuta?

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BiuMil spune:

Marlena, super top. si acu cred ca tot pe locul 2 suntem...una peste alta ma bucur ca mai sunt alti grasuni, nu numai fotomodele!

Ioana, nu te supara nici pe mine, tocmai vroiam sa te intreb cum e dozatorul...eu am vazut ca pe cutia de Humana arata o palnie...nu m-am gandit pana sa vad!!!!

Mimsi, Diana merci de sfaturi...cred ca o sa le aplic pe amandoua...

Carmen, as vrea si eu un contact de la firma unde lucreaza sotul tau...au ceva site pe internet?

Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina81 spune:

La multi ani pentru bebelusii nascuti in data de 16(si bebelusha Ege )

Alina,,cum as putea sa te contrazic? Sunt total de acord cu ce zici tu.Am gasit in cursurile mele ca 80% din cazurile de ITU necesita ecografie sau urografie de la primul puseu (probabil pentru inlaturarea cauzelor de uropatii malformative).Voua,fetelor(Jadi,Tonia),v-a recomandat medicul?

Sofia,si Matei al meu tot prin scremete se exprima.Ma exaspereaza uneori,zici ca-i constipat,dar n-are nimic,doar urla.Si azi-noapte s-a trezit pe la 1(nu-i sta in obicei) doar ca sa urle putin dupa care s-a culcat ca a obosit.

Marlena,daca tin eu bine minte bb Andrew avea 10 kg ;a 5 luni,deci s-ar putea sa fie in top.Noi prindem un loc pe podium la 9 kg la 6 luni?

Dana,eu am facut vacc antihep B si in anul 1 de facultate(19ani) si n-am avut nimic nashpa.Imunitatea data de el dureaza 5 ani.La noi in tara este obligatoriu,ar fi bine sa i-l faci si lui pentru siguranta.

Irina si Matei-Cristian (1.sept.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

A am uitat sa va spun noi la 5 luni si 6 zile avem 7.010 kg si 68 cm, sa ingrasat 450g luna asta

Sofia dupa 10min incepe si urla dar sti cum cu lacrimi,chstia este ca tata este la noi si cum aude un chit_chit cum hop in brate ,i_am zis odata iam zis de doua ori sa_l lase dar tot ca el face ,asa ca smecherul cere in tot timpul companie ,nu prea ii place singurel,dar lasa ca sambata pleaca tata si o sa trecem la regim
pupici lui Nuka care este asa cuminte

Miflor ce nesimtire ,nea postasul nu stia ca trebuie sa mergi maine la babyexpo?

Marlen sa stapiniti cu placere lucrusoarele noi

poze

Mergi la inceput