Aspirante optimiste -189
Raspunsuri - Pagina 5

Tmihaela spune:
Buna dimineta,Alionushca mersi mult acel subiect l-am gasit si eu dar am crezut ca ma pot ajuta si fetele cu mai multe lamuriri despre sindromul Pcos si metformin.Tabitha esti o draguta ca intotdeauna,am inceput sa iau cite o pastiluta pe zi din Metformin si adevarul este ca ma simt un [pic ametita.Oricum ieri am avut si o zi foarte proasta am si plins,incepind de dimineata si a continuat toata ziua.Acum sunt in asteptarea uratiilor care ar trebui sa apara peste 3 zile,mijlocul deja a inceput sa am doara.Sa vedem cum se mai prezinta si luna aceasta.
ici tuturor
Mihaela

bubulina1 spune:
Buna dimineata tuturor aspirantelor si bun venit noilor fete! Eu v-am trecut pe prima listuta, dar daca va razganditi si treceti la a 2-a eu nu ma supar! Daca doriti sa va trec numele de botez, o sa va rog sa mi-l trimiteti. E bine de trecut intrucat din cand in cand cate o fata draguta mai duce listuta la biserica.
Va pup pe toate.
Speranta moare ultima!

Tabitha spune:
Buna dimineata. Imi pare rau pentru toate cele care au probleme, dar nu trebuie sa lasam optimismul sa dispara. Trebuie sa avem incredere si sa continuam lupta.

Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by bubulina1
Buna dimineata tuturor aspirantelor si bun venit noilor fete! Eu v-am trecut pe prima listuta, dar daca va razganditi si treceti la a 2-a eu nu ma supar! Daca doriti sa va trec numele de botez, o sa va rog sa mi-l trimiteti. E bine de trecut intrucat din cand in cand cate o fata draguta mai duce listuta la biserica.
Va pup pe toate.
Multumesc, fetelor ! Voi ma rasfatati...

AMR 2 luni + ... pana la nunta
Foto

CAMI_24 spune:
SALUTARE FETELOR!
SUNT SI EU IN ASTEPTAREA UNUI INGERAS CARE VA VENI IN IULIE....CEL PUTIN ASA MI S-A SPUS!!MI-E TARE FRICA PT. CA NU STIU CAM LA CE MA POT ASTEPTA...POATE STIE CAREVA CUM ESTE NASTEREA IN TIMISOARA LA SP. ODOBESCU????HAI POVESTITI-MI SI MIE CEVA DE INCURAJARE...VA ROG!!
OARE SOTULUI MEU O SA I SE DEA VOIE SA STEA CU MINE IN TIMPUL TRAVALIULUI...SI AL NASTERII???
VA PUP DULCE ...SA AVETI GRIJA DE VOI CA ASTA ESTE CEL MAI IMPORTANT!
PA!PA!
Draga Cami24, bine ai venit pe aici posteaza fetele ce isi doresc un copil. colegele tale de sarcina care vor naste in iulie-august se afla aici: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71366" target="_blank">mamici de iulie-august 2006. am sa iti copiez mesajul acolo.
sarcina usoara,
Roxana

alionushca spune:
Buna dimineata la fete
Mcrissa mama, imi pare foarte rau analizele astea ti-au dat totul peste cap - e bine ca ai facut aceste analize, sa dea Domnul sa fie gresite, si ai aflat acum incotro s-o apuci.
Acum ma gindesc si eu - eu nu am dat elementara analiza la singe pentru a vedea ce e cu organismul meu, adica din colo banuiesc ca sunt insarcinata si de colo nu stiu asa cum trebuie ce face sanateatea mea. Abia acum imi dau seama cit e de importante sunt analizele si tratamentul inainte de conceptie - dar eu nu - ca vreau sa fiu insarcintata - stai draga mea /asta eu mie/ - asteapta, mergi la medici, fa analizele, eu inteleg ca vrei un copil acum, vizesi la burticuta si un bebelus - e foarte frumos, dar ce te faci cu complicatiile posibile, mama draga cit e de strasnic - nici nu stii de unde sare iepurele. Imi mai amintesc ca am analiza la CMV nu chiar buna - si daca s-ar mai depsita alte rautati - atunci doar eu am sa fiu responsabila pentru suferinta adusa copilului meu - eu recunosc, da recunosc vreau un copil acum, dar la consecinte cind ma
gindesc , ei m-am gindit eu - toxoplasmosa /ca am pisica/, clamidii si inca vreo trei, dar asta reiese ca nu-i tot. Eu stiam ca nu-i tot - si trebuia sa ma protejez pina cind trec tot ce trebui - iaca mai sunt iresponsabila
Fetelor cred ca v-am plicitisit cu morala
tinuta mie, cer scuze
Iaca acum ma duc sa mai analizez
Va dragele mele, va rog nu atrageti atentia la mesajul meu de morala mie, dar va rog pe cele care sunt in situatia mea sa va cititi si voua o asa morala, eu sper sa fiu unica
Aliona

Adhnana spune:
Buna fetelor,
Va admir si va citesc de aproape 2 ani. Nu stiu de ce dar nu mi-am facut pana acum curaj sa va scriu. Am 27 de ani si de aproximativ 2 ani lucram si noi la proiectul bebe.
Va stiu aproape pe fiecare in parte, cu fiecare poveste si va citesc zilnic bucurandu-ma la fiecare succes pe care il aveti, indiferent ca este vorba de o sarcina sau de o analiza buna. Ma si intristez intr-adevar la fiecare esec si sufar in sinea mea alaturi de fiecare dintre voi.
La noi situatia sta cam asa : 7 inseminari nereusite. Am simtit din a doua luna de incercari normale ca ceva nu e in regula si am dat fuguta la doctor. Din pacate s-a adeverit. Sotul cu oligospermie foarte severa. Eu deocamdata am facut numai o histerosalpingografie, care a iesit bine.
Ca sa nu va mai plictisesc, azi merg iar la control (sunt pacienta profesorului Marinescu) si astept cu nerabdare sa-mi spuna care va fi planul in continuare.
Ma gandesc deja la FIV.
Va urez in continuare numai succese si sper din tot sufletul sa ma primiti si pe mine in familia voastra mare si iubitoare si sa fugim toate cat mai repede la gravidute.
Va pup si aveti grija de voi.
Adhnana

marinar spune:
neata fetelor
eu tot racita, dar o sa ma fac eu bine.
Sanatate multa fetelor care au probleme mai mari decat mine si nu numai....
Eu astept uratii care ar fi trebuit sa para pana la ora asta, dar tinand cont de faptul ca este primul CM de cand am lasat AC......
marinar

mcrissa spune:
Va multumesc ca sunteti alaturi de mine!
Azi parca sunt putin mai linistita.Incerc sa incep sa accept situatia.
Acum vin de la doctor, care mi-a spus ca exista o sansa (cei drept destul de mica) ca analizele sa fie gresite.Mi-a iesit Ag HBs negativ si Anti-HBc pozitiv.Doctorul spunea ca ar trebui sa fie in primul rand primul pozitiv,ca sa fie hepatita, dar nu e sigur.Merg luni dimineata la Medsana sa fac analize complete.
alionushca pe tine am sa te dojenesc putin.mergi si fa-ti toate analizele!Eu din proprie initiativa am rugat-o pe doctora sa-mi dea o lista sa fac toate analizele care ar putea pune in pericol o sarcina.Sunt trista ca am aflat de hepatita, dar nu-mi pot imagina cat de grav ar fi fost sa aflu asta cand sunt insarcinata.Fugi la doctor!Trebuie sa fii complet sanatoasa ca sa ai o sarcina fara probleme si un bebe sanatos.
mary14 eu sunt din Bucuresti.Pot sa spun ca am si ceva legaturi cu Valcea(sotul meu este din Valcea si am socri in Valcea).M-ar interesa tare mult acest tratament.Merci mult pentru ajutor.Cum am putea sa luam legatura?Trimite-mi un PM te rog cand ai mai multe date.
Multa sanatate!
Crissa (Cristina)

alionushca spune:
Chiar te rog Mcrissa dojeneste-ma .
Dupa cum am mai spus unde va pe aici - daca imi vin rushii, adica nu e sarcina, merg la medic la un control general si cer listat intreaaaaaga de analiza, si le fac pe tooaaaate promit.
Da iaca ca medicul tau a spus ca pot sa nu fie sigure analizele facute de tine - asta e bine, noi iar iti tinem pumnii - sa fie bine
Aliona